Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar haziran anneleri bugünn bizim kavuşma günümuz inşallah hayırlısı ile 11 de hastanede olacağız dulariniz bizimle olsun
Preklampsi yani gebelik zehirlenmesi teşhisi konuldu bebek hareketleri ve tansiyon takibi yapilmasi ve preklampsi bulguları artarsa hemen doğum gerçekleşeceğinden dolayı yatırıdıTansiyonun çok yüksek değilmiş canım aslında evde de düzenli kontrolle bekleyebilirmişsin doktorun neden yatış verdi
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın az kalmış zatenPreklampsi yani gebelik zehirlenmesi teşhisi konuldu bebek hareketleri ve tansiyon takibi yapilmasi ve preklampsi bulguları artarsa hemen doğum gerçekleşeceğinden dolayı yatırıdı
Hadi gözün aydın çok şükür hepsi geciyo unutulup gidiyor zaten canım benimKızlar Doğum yapanlara öncelikle gözü aydın olsun.henüz yapmayanlara da Allah kolay doğumlar nasip etsin.benim erkenci kuşumun 14 günlük yenidoğan yoğun bakım ünitesi maceramızdan sonra evimizdeyiz.çok şükür ikimizde iyiz.kötü günler geçirdik ama sonu güzel oldu.sakın aklınıza kötü şeyle getirmeyin.herşey bir sınav gerçekten,biz hep herşey güzel olacak dedik.çok şükür oldu darısı başınıza.bu arada bol bol uyuyun uzunca bi süre uyumak ne unutacaksınız
Benim bacağım değil de ayaklarım uyuşuyor nedense çok şişti bideArkadaşlar bacağı uyuşan ağrıyan tutulan vs var mı benden başka? Böyle sanki sinir sıkışması gibi..
Umarım yoktur tabi de, işte insan her belirtiyi aha doğuruyorummm diye yorumluyor :)))
Aşağı bastırıyor sanırım artık iyice.. Ondan mı acabası??
Hayırlı kandiller bu arada herkese
Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşaAllah darısı bizlereBir hafta önce çatı muayenesinde 3cm açılmam vardı ama sancım yoktu. Geçen perşembe kontrolde açılma 4-5 cm e çıkmış olduğunu gördü doktor. Eve git ama fazla uzaklaşma geri geleceksin dedi
Hastaneden çıkınca 4 dk da bir kasılmaya başladım ama can yakıcı değildi.
Birkaç saat sonra içime sinmedi hastaneye gideyim bir nst yapar en azından diye evden çıktım. Hastaneye gittiğimde açılma 8cm olmuşhemen yatışım yapıldı neredeyse evde doğuracakmışım
Ebeler su kesemi patlatınca şiddetli sancılar başladı. Bu kısımla ilgili çok detay anlatmayayım hiçbir doğum çok kolay değil hepimiz biliyoruz. Benim şansım hastaneye yatıp sancı başladıktan iki saat sonra bebeğimin dünyaya gelmesi olduYani şiddetli sancıları sadece iki saat çektim.
Ebeler benimle birlikte odamdalardı sancılar boyunca. En sonlarda sancıyla beraber inanılmaz bir ıkınma gelmeye başladı. Doğumhaneye zor yetiştik
Bebek çıktıktan sonra herşey bir anda bitiyormuş gerçekten. O andan beri gözümü ayıramıyorum. İki gündür toplamda 3 saat uyuyamadım belki ama Allah insana bir güç veriyor gerçekten. Bekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum ❤ Doğan bebişlere de hayırlı mutlu sağlıklı ömürler olsun...
Rahim Agzi Yetmezliği
Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim ilk bebegim:anneadayı: 2 gun once pembe bir akıntı ve karnımda hafif bi kasilma gerilme başladı. Doktorumu aradım, dinlenmemi ve sıkıntılarım artarsa tekrar haber vermemi istedi. Akıntı devam etti, ama karnımda fazla bi sıkıntı yoktu. Doktorum o akşam...www.kadinlarkulubu.com
Hanimlar bana ve ogluma dua eder misiniz lütfen
Merhaba kızlar pazartesiden beri hastanede yatıyorum preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) olmuşum doğuma kadar hastanedeyim doğumu doktorum 10 gun one çekti 37. Haftamda alacak ilk defa hastanede kaliyorum kızımdan uzakta
Dua ediyorum canım hadi Allaha emanetsinizKızlar dualarınızı bekliyorum birazdan hastaneye gideceğiz❤
Ben artık sıcaktan ve ödemden delirmek üzereyim 3 hurma yiyodum 5e çıkardım. Allahın gücüne gitmesin dayanamıyorum artıkGrupta çok az kaldk galiba kızlar doğurmayanlar olarak.Normal doğum bekliyorum ve tık yok ben de hala
Rabbm güç kuvvet versn kardeş hepmze gerçekten zor şu 9 ay nasıl zor geçti bana anlatamam 6 ay kustum sonra da devamlı bulantı şmdide artık çok ağrlaştm sağdan sola dönemyormBen artık sıcaktan ve ödemden delirmek üzereyim 3 hurma yiyodum 5e çıkardım. Allahın gücüne gitmesin dayanamıyorum artık
Çok zor işmiş hiç gerçekten. Keşke biraz daha karnımda dursaymış diyorum hamileliği çok sevdim diyenlerden asla olmam heralde.Rabbm güç kuvvet versn kardeş hepmze gerçekten zor şu 9 ay nasıl zor geçti bana anlatamam 6 ay kustum sonra da devamlı bulantı şmdide artık çok ağrlaştm sağdan sola dönemyorm
Teşekkür ederim sıkıntılar vardı da hastaneye yatacak kadar degildi 17 haftaliktan beri prenetoloji takibindeyimCanım çok geçmiş olsun içini ferah tut...varmiydi sıkıntın daha oncesinde
Güle güle büyüt bebeğini cnm ondan önceki haftalarda hiç kasılma çıktı mı nst deTeşekkür ederim canım. Allah hepimizin bebişini korusun
Nerdeyse hepimiz yaşadık canım ben 26.haftamdan beri kasılıyorum geçen haftaki nst de de o kadar düzenli kasılma cıktı ki doktor her an gelebilir dedi ama hala bekliyorum o yüzden endişe etme doktorunu dinle sıvı tüket çok da yorma kendini zaten haftan da iyi allahın izniyle bişey olmazKızlar benim nst de kasılma çıktı doktor istirahat verdi bol sıvı al dedi 4 gün sonra bir daha çağırdı böyle bişe yaşayan oldu mu
Canım bulunduğum ilçede de bir dönem benzer sorun oldu tüm doktorlar gitti, o dönem dönüşümlü olarak yakın ilçeden doktorlar geldi görevlendirmeyle. Yani doğumhaneyi boş bırakacaklarını sanmıyorum içini ferah tut, hayırlı doğumlar dilerim:)Evet hanımlar selamlarr. Uzuuunca bir süredir yoktum 3 ay kadar filan :) burayı unuttum mu? Hayır. Unutulduk mu ? Belki.. Ama sonuç olarak yeniden aranızdayımYanlış görmüyorsam çoğunuz doğurmuş. Bebişlerinizle hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu ömürler diliyorum. Henüz doğurmayanlara da hayırlı vakitte sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin Allah c.c
Bizde durumlar eminim ki hepinizle aynı.heyecan, tedirginlik, evhamla karışık merak, doğumdan korkmak ve gün geçtikçe artan 'hiç birşeyi yetiştiremeyeceğim' hissi... Ama gel gelelim hamd olsun minnak tosbağam gayet sağlıklı. şimdilik görünen iki pürüz var doğumla ilgili. 1.si sat a göre doğum tarihim İstanbul seçimleriyle biraz kesişiyor. Ve kayınvalidemler seçim için İstanbu'lda olabilir ben doğum yaptığım zaman. Bu benim için pürüz değil ama onların aklı kalacak. neyse diğer ve asıl önemli olan pürüz, bulunduğum ilçe devlet hastanesinde bir tane kadın doğum doktoru var. Ve o da bayramdan sonra görevi bitiyormuş. Adam gidiyor bayağı bayağı... halk arasında doğumhane kapandı lafları dolanıyor. 35 haftada doktora sordum dedim böyle böyle konşuyorlar doğru mudur nedir,dedi doğum yapılıyordu ben burada olduğum için, ama ben gidiyorum. bilmiyorum ne olacak. Doğumhanenin açık olması için burada bir kadın doğum doktorunun olması şart benden sonra hemen bulunur mu biri gelir mi bilmiyorum.' dedi. Velhasıl kafam çokk karışık. Doğumla ilgili korkuyorum, bir sıkıntı olmasın doğumhane kapanmasın doktor olmasa bile normal bi şekilde ebelerle doğurayım istiyorum. Çok mu şey istiyorum :) İnşallah sıkıntısız bir şekilde hallolur şu sorun. Benim için de dua edinn, dua eder dua beklerim. Hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar hanımlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?