2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tansiyonun çok yüksek değilmiş canım aslında evde de düzenli kontrolle bekleyebilirmişsin doktorun neden yatış verdi
Preklampsi yani gebelik zehirlenmesi teşhisi konuldu bebek hareketleri ve tansiyon takibi yapilmasi ve preklampsi bulguları artarsa hemen doğum gerçekleşeceğinden dolayı yatırıdı

Kızlar Doğum yapanlara öncelikle gözü aydın olsun.henüz yapmayanlara da Allah kolay doğumlar nasip etsin.benim erkenci kuşumun 14 günlük yenidoğan yoğun bakım ünitesi maceramızdan sonra evimizdeyiz.çok şükür ikimizde iyiz.kötü günler geçirdik ama sonu güzel oldu.sakın aklınıza kötü şeyle getirmeyin.herşey bir sınav gerçekten,biz hep herşey güzel olacak dedik.çok şükür oldu darısı başınıza.bu arada bol bol uyuyun uzunca bi süre uyumak ne unutacaksınız

Hadi gözün aydın çok şükür hepsi geciyo unutulup gidiyor zaten canım benim

Benim bacağım değil de ayaklarım uyuşuyor nedense çok şişti bide

Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşaAllah darısı bizlere

Allah kolaylık versin canım dua ediyorum

Merhaba kızlar pazartesiden beri hastanede yatıyorum preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) olmuşum doğuma kadar hastanedeyim doğumu doktorum 10 gun one çekti 37. Haftamda alacak ilk defa hastanede kaliyorum kızımdan uzakta

Geçmiş olsun canım sağlıkla kavuşun yeni yavrunla ablasına

Kızlar dualarınızı bekliyorum birazdan hastaneye gideceğiz
Dua ediyorum canım hadi Allaha emanetsiniz

Gözün aydın mimarice . Maşallah evimize çıkmışsınız

Ben artık sıcaktan ve ödemden delirmek üzereyim 3 hurma yiyodum 5e çıkardım. Allahın gücüne gitmesin dayanamıyorum artık
Rabbm güç kuvvet versn kardeş hepmze gerçekten zor şu 9 ay nasıl zor geçti bana anlatamam 6 ay kustum sonra da devamlı bulantı şmdide artık çok ağrlaştm sağdan sola dönemyorm

Rabbm güç kuvvet versn kardeş hepmze gerçekten zor şu 9 ay nasıl zor geçti bana anlatamam 6 ay kustum sonra da devamlı bulantı şmdide artık çok ağrlaştm sağdan sola dönemyorm
Çok zor işmiş hiç gerçekten. Keşke biraz daha karnımda dursaymış diyorum hamileliği çok sevdim diyenlerden asla olmam heralde.

Kızlar benim nst de kasılma çıktı doktor istirahat verdi bol sıvı al dedi 4 gün sonra bir daha çağırdı böyle bişe yaşayan oldu mu

Evet hanımlar selamlarr. Uzuuunca bir süredir yoktum 3 ay kadar filan :) burayı unuttum mu? Hayır. Unutulduk mu ? Belki.. Ama sonuç olarak yeniden aranızdayımYanlış görmüyorsam çoğunuz doğurmuş. Bebişlerinizle hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu ömürler diliyorum. Henüz doğurmayanlara da hayırlı vakitte sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin Allah c.c
Bizde durumlar eminim ki hepinizle aynı. heyecan, tedirginlik, evhamla karışık merak, doğumdan korkmak ve gün geçtikçe artan 'hiç birşeyi yetiştiremeyeceğim' hissi... Ama gel gelelim hamd olsun minnak tosbağam gayet sağlıklı. şimdilik görünen iki pürüz var doğumla ilgili. 1.si sat a göre doğum tarihim İstanbul seçimleriyle biraz kesişiyor. Ve kayınvalidemler seçim için İstanbu'lda olabilir ben doğum yaptığım zaman. Bu benim için pürüz değil ama onların aklı kalacak. neyse diğer ve asıl önemli olan pürüz, bulunduğum ilçe devlet hastanesinde bir tane kadın doğum doktoru var. Ve o da bayramdan sonra görevi bitiyormuş. Adam gidiyor bayağı bayağı... halk arasında doğumhane kapandı lafları dolanıyor. 35 haftada doktora sordum dedim böyle böyle konşuyorlar doğru mudur nedir,dedi doğum yapılıyordu ben burada olduğum için, ama ben gidiyorum. bilmiyorum ne olacak. Doğumhanenin açık olması için burada bir kadın doğum doktorunun olması şart benden sonra hemen bulunur mu biri gelir mi bilmiyorum.' dedi. Velhasıl kafam çokk karışık. Doğumla ilgili korkuyorum, bir sıkıntı olmasın doğumhane kapanmasın doktor olmasa bile normal bi şekilde ebelerle doğurayım istiyorum. Çok mu şey istiyorum :) İnşallah sıkıntısız bir şekilde hallolur şu sorun. Benim için de dua edinn, dua eder dua beklerim. Hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar hanımlarr

Kızlar benim nst de kasılma çıktı doktor istirahat verdi bol sıvı al dedi 4 gün sonra bir daha çağırdı böyle bişe yaşayan oldu mu
Nerdeyse hepimiz yaşadık canım ben 26.haftamdan beri kasılıyorum geçen haftaki nst de de o kadar düzenli kasılma cıktı ki doktor her an gelebilir dedi ama hala bekliyorum o yüzden endişe etme doktorunu dinle sıvı tüket çok da yorma kendini zaten haftan da iyi allahın izniyle bişey olmaz

Canım bulunduğum ilçede de bir dönem benzer sorun oldu tüm doktorlar gitti, o dönem dönüşümlü olarak yakın ilçeden doktorlar geldi görevlendirmeyle. Yani doğumhaneyi boş bırakacaklarını sanmıyorum içini ferah tut, hayırlı doğumlar dilerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…