canim heralde koca hastaneyi doktorsuz bırakmazlar diye düşünüyorum. Inşallah hemen o doktorun yerine yenisi gelir . Saga salim doğurursunEvet hanımlar selamlarr. Uzuuunca bir süredir yoktum 3 ay kadar filan :) burayı unuttum mu? Hayır. Unutulduk mu ? Belki.. Ama sonuç olarak yeniden aranızdayımYanlış görmüyorsam çoğunuz doğurmuş. Bebişlerinizle hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu ömürler diliyorum. Henüz doğurmayanlara da hayırlı vakitte sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin Allah c.c
Bizde durumlar eminim ki hepinizle aynı.heyecan, tedirginlik, evhamla karışık merak, doğumdan korkmak ve gün geçtikçe artan 'hiç birşeyi yetiştiremeyeceğim' hissi... Ama gel gelelim hamd olsun minnak tosbağam gayet sağlıklı. şimdilik görünen iki pürüz var doğumla ilgili. 1.si sat a göre doğum tarihim İstanbul seçimleriyle biraz kesişiyor. Ve kayınvalidemler seçim için İstanbu'lda olabilir ben doğum yaptığım zaman. Bu benim için pürüz değil ama onların aklı kalacak. neyse diğer ve asıl önemli olan pürüz, bulunduğum ilçe devlet hastanesinde bir tane kadın doğum doktoru var. Ve o da bayramdan sonra görevi bitiyormuş. Adam gidiyor bayağı bayağı... halk arasında doğumhane kapandı lafları dolanıyor. 35 haftada doktora sordum dedim böyle böyle konşuyorlar doğru mudur nedir,dedi doğum yapılıyordu ben burada olduğum için, ama ben gidiyorum. bilmiyorum ne olacak. Doğumhanenin açık olması için burada bir kadın doğum doktorunun olması şart benden sonra hemen bulunur mu biri gelir mi bilmiyorum.' dedi. Velhasıl kafam çokk karışık. Doğumla ilgili korkuyorum, bir sıkıntı olmasın doğumhane kapanmasın doktor olmasa bile normal bi şekilde ebelerle doğurayım istiyorum. Çok mu şey istiyorum :) İnşallah sıkıntısız bir şekilde hallolur şu sorun. Benim için de dua edinn, dua eder dua beklerim. Hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar hanımlarr
Guya bende verecektim ama sarılık yüksek olup sürekli emzirmem gerektiği için kıyıp veremedimKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?
Doktorlariniza sordunuz mu?
Çok kararsızim bu konuda.
Doktor ver dedi.
Bazıları verme diyor
hayır hiç çıkmıyordu. Doğum yaptığım günün sabahında bile çıkmadı hatta o dereceGüle güle büyüt bebeğini cnm ondan önceki haftalarda hiç kasılma çıktı mı nst de
Benim geldi ama benimki de yeterli beslenemıyormusKızlar doğumdan sonra sütünüz hemen geldi mi ?
Benim daha tam gelmedi oğlum hep aç çok üzülüyorum.
hayır hiç çıkmıyordu. Doğum yaptığım günün sabahında bile çıkmadı hatta o derece
Doğum yapan arkadaşlar arasında şuana kadar genel anesteziyle sezaryan olan yok değil mi ?
Ne kadar zaman sonra uyanmıştın ? Ola ki sezaryan olursam spinal de heyecanlanırım gibi geliyo ama genelde de uyanamamaktan korkuyorumBen ilkini genel olmuştum sanırım bu da öyle olacak
Bende korkuyorum uyanamamaktan ama yapacak birşey yok :/ sanırım yarım saat bi saat arasında uyanmıştım. İlkinde genel istememiştim aslında bebeğimi görmek için doktor heyecanlanırsın tekrar bayıltmak zorunda kalırım deyince genel olmuştuNe kadar zaman sonra uyanmıştın ? Ola ki sezaryan olursam spinal de heyecanlanırım gibi geliyo ama genelde de uyanamamaktan korkuyorum
Bende herşeyden korkuyorum bakalım nasıl olucak :/Bende korkuyorum uyanamamaktan ama yapacak birşey yok :/ sanırım yarım saat bi saat arasında uyanmıştım. İlkinde genel istememiştim aslında bebeğimi görmek için doktor heyecanlanırsın tekrar bayıltmak zorunda kalırım deyince genel olmuştu
kontrolu ıhmal etme gıt bence bnde cok odem oldu ayaklarımda ozellıkle sancın tutunca gel dedıler enson gıttıgmde sezeryn korkutuyor bnı allahm bır avazda kurtarsn hepımızıKızlar 2 gün önce nst ye girdim bişey çıkmadı Doğuma 6 günüm var inşallah o arada nst ye veya kontrol için gitsem mi kendi doktorum hiçbişey demedi bende sormayı unuttum
Senin Doğumun hangi gün ?Bende herşeyden korkuyorum bakalım nasıl olucak :/
Amin inş. Bende ödem yok 8 kilo kadar anca aldım doktora sorayım olmazsa ona göre giderimkontrolu ıhmal etme gıt bence bnde cok odem oldu ayaklarımda ozellıkle sancın tutunca gel dedıler enson gıttıgmde sezeryn korkutuyor bnı allahm bır avazda kurtarsn hepımızı
bnde sekız kılo aldım ama bu gunlerde oldu oncesınde rahattım ılk dogumum normaldı ıns normal yaparım oglumda hıc boyle olmamısdm devlette dogurcm bakalımAmin inş. Bende ödem yok 8 kilo kadar anca aldım doktora sorayım olmazsa ona göre giderim
Daha benim belli değil canım eğer bi aksilik çıkmazsa normal olur olmazsa sezaryan olur şimdiden araştırıyorumSenin Doğumun hangi gün ?
Kızlar bugüne kadar internette okuduğum yorumlarda hep tecrübe edip sütü artanları kendime göre not ettim hep güncelledim. İlave edecek varsa da yazabilir
Ben de bunu kaydetmisim canım
Bu arada herkes tomrisin emzirme notlarını okusun tavsiye ederim.
Yok canım bekliyoruz ama belirtiler başladı. Hepimize kolaylıklar olsun inşallah hayırlı evlat olsunlarSizin doğumda mı olmadı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?