2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
canim heralde koca hastaneyi doktorsuz bırakmazlar diye düşünüyorum. Inşallah hemen o doktorun yerine yenisi gelir . Saga salim doğurursun
Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?
Doktorlariniza sordunuz mu?
Çok kararsızim bu konuda.

Doktor ver dedi.
Bazıları verme diyor
Guya bende verecektim ama sarılık yüksek olup sürekli emzirmem gerektiği için kıyıp veremedim

Günlerdir giremedim doğum sonrası her dakika dolu dolu geçiyor bebeğimi emzirirken telefonla ilgilenmek istemedim o yüzden de koptum birazcık doğum yapmış arkadaşlarım hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebisleri shewall Allah yardımcın olsun sağlıkla bı avazda gelsin bebiş
Bekleyen arkadaşlar vakit saat ne zamansa o zaman gelecektir hiç takılmayın herşey bı anda olabiliyor ben sabah hiç bı sancım yokken o gün gezme tozma planları yaparak evden çıktım evden çıktıktan 2.5 saat sonra bebişimi kucağıma aldım
Biz bebisimle iyiyiz çok şükür süt meselemiz var sadece birazcık sütüm az lohusalık ve annelik duyguları ile çok daha büyük büyük yaşıyorum korkumu acaba gelmeyecek mi acaba emziremeyecek miyim acaba acaba acaba ama şimdilik var ve emzirmenin tadını çıkarıyorum belki de anneliğin en güzel tarafıdır emzirmek çok güzel bı duygu Allah uzun uzun nasip etsin hepimize bol sütlü günler olsun dualarımızda birbirimizi de unutmayalım

Kızlar doğumdan sonra sütünüz hemen geldi mi ?
Benim daha tam gelmedi oğlum hep aç çok üzülüyorum.
Güle güle büyüt bebeğini cnm ondan önceki haftalarda hiç kasılma çıktı mı nst de
hayır hiç çıkmıyordu. Doğum yaptığım günün sabahında bile çıkmadı hatta o derece

Benim geldi ama benimki de yeterli beslenemıyormus
300 gram verdi
Hep memede olmak istiyor
Sırtım ağrıuor emzirmekten
Memeden çekip yatağına yatırınca yaygarayı basıyor
Ek olarak mamaya geçtik biz maalesef

Kızlar 2 gün önce nst ye girdim bişey çıkmadı Doğuma 6 günüm var inşallah o arada nst ye veya kontrol için gitsem mi kendi doktorum hiçbişey demedi bende sormayı unuttum

Ne kadar zaman sonra uyanmıştın ? Ola ki sezaryan olursam spinal de heyecanlanırım gibi geliyo ama genelde de uyanamamaktan korkuyorum
Bende korkuyorum uyanamamaktan ama yapacak birşey yok :/ sanırım yarım saat bi saat arasında uyanmıştım. İlkinde genel istememiştim aslında bebeğimi görmek için doktor heyecanlanırsın tekrar bayıltmak zorunda kalırım deyince genel olmuştu

Bende herşeyden korkuyorum bakalım nasıl olucak :/

Kızlar 2 gün önce nst ye girdim bişey çıkmadı Doğuma 6 günüm var inşallah o arada nst ye veya kontrol için gitsem mi kendi doktorum hiçbişey demedi bende sormayı unuttum
kontrolu ıhmal etme gıt bence bnde cok odem oldu ayaklarımda ozellıkle sancın tutunca gel dedıler enson gıttıgmde sezeryn korkutuyor bnı allahm bır avazda kurtarsn hepımızı

kontrolu ıhmal etme gıt bence bnde cok odem oldu ayaklarımda ozellıkle sancın tutunca gel dedıler enson gıttıgmde sezeryn korkutuyor bnı allahm bır avazda kurtarsn hepımızı
Amin inş. Bende ödem yok 8 kilo kadar anca aldım doktora sorayım olmazsa ona göre giderim

Kızlar bugüne kadar internette okuduğum yorumlarda hep tecrübe edip sütü artanları kendime göre not ettim hep güncelledim. İlave edecek varsa da yazabilir

Ben de bunu kaydetmisim canım
Bu arada herkes tomrisin emzirme notlarını okusun tavsiye ederim.

Eklentiler

• 2AA237D5-6DCF-4B32-AA98-8B29BB034A42.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 71
Oğlumda yaşadığım süt sıkıntısını bunda da yasayacagimdan eminim o zamanlar bana iyi gelen ve sütü artıran tek şey boza olmuştu. Tabi kış mevsimiydi 2.5 ay kadar mama takviyeli beslendi ve bozayla bebek kendiliğinden mamayı bıraktı 2 sene emzirdim. Diyeceğim o ki her anneye süt artıran şey farklı olabilir sütü artırma yolu bulana kadar gerekiyorsa mama takviyesi öneririm . Alışır diyenlere inanmıyorum. Ve şimdi sütü neyle artiricam bunu da bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…