- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
İnşallah cnm yaa dinleneceğim işi de yeni bıraktım içimi rahatlattın saol ilaç fln kullanmışmıydın kasılma içinNerdeyse hepimiz yaşadık canım ben 26.haftamdan beri kasılıyorum geçen haftaki nst de de o kadar düzenli kasılma cıktı ki doktor her an gelebilir dedi ama hala bekliyorum o yüzden endişe etme doktorunu dinle sıvı tüket çok da yorma kendini zaten haftan da iyi allahın izniyle bişey olmaz
28.haftadan 34 e kadar progestan ve nidicard kullandım sonra bıraktım ama kullanırken de kasılma oluyodu sana bu saatten sonra ilaç verilmez hatta benim doktorum bikac kontrolde kasılma olsun onu istiyoruz diyoduİnşallah cnm yaa dinleneceğim işi de yeni bıraktım içimi rahatlattın saol ilaç fln kullanmışmıydın kasılma için
Allah bir avazda kurtarsın inşallahKızlar dualarınızı bekliyorum birazdan hastaneye gideceğiz❤
Bol bol yürüyüş yap canım , çok etkisi olacaktır.Grupta çok az kaldk galiba kızlar doğurmayanlar olarak.Normal doğum bekliyorum ve tık yok ben de hala
Bende yürüyemiyorum ya altta çok ağrım var yurutmuyoBol bol yürüyüş yap canım , çok etkisi olacaktır.
Güzum aydın bende seni merak etmiştim...Kızlar Doğum yapanlara öncelikle gözü aydın olsun.henüz yapmayanlara da Allah kolay doğumlar nasip etsin.benim erkenci kuşumun 14 günlük yenidoğan yoğun bakım ünitesi maceramızdan sonra evimizdeyiz.çok şükür ikimizde iyiz.kötü günler geçirdik ama sonu güzel oldu.sakın aklınıza kötü şeyle getirmeyin.herşey bir sınav gerçekten,biz hep herşey güzel olacak dedik.çok şükür oldu darısı başınıza.bu arada bol bol uyuyun uzunca bi süre uyumak ne unutacaksınız
Doktorum günde en az 10 hurma diyorduBen artık sıcaktan ve ödemden delirmek üzereyim 3 hurma yiyodum 5e çıkardım. Allahın gücüne gitmesin dayanamıyorum artık
Bence başı boş kalmaz orası.Evet hanımlar selamlarr. Uzuuunca bir süredir yoktum 3 ay kadar filan :) burayı unuttum mu? Hayır. Unutulduk mu ? Belki.. Ama sonuç olarak yeniden aranızdayımYanlış görmüyorsam çoğunuz doğurmuş. Bebişlerinizle hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu ömürler diliyorum. Henüz doğurmayanlara da hayırlı vakitte sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin Allah c.c
Bizde durumlar eminim ki hepinizle aynı.heyecan, tedirginlik, evhamla karışık merak, doğumdan korkmak ve gün geçtikçe artan 'hiç birşeyi yetiştiremeyeceğim' hissi... Ama gel gelelim hamd olsun minnak tosbağam gayet sağlıklı. şimdilik görünen iki pürüz var doğumla ilgili. 1.si sat a göre doğum tarihim İstanbul seçimleriyle biraz kesişiyor. Ve kayınvalidemler seçim için İstanbu'lda olabilir ben doğum yaptığım zaman. Bu benim için pürüz değil ama onların aklı kalacak. neyse diğer ve asıl önemli olan pürüz, bulunduğum ilçe devlet hastanesinde bir tane kadın doğum doktoru var. Ve o da bayramdan sonra görevi bitiyormuş. Adam gidiyor bayağı bayağı... halk arasında doğumhane kapandı lafları dolanıyor. 35 haftada doktora sordum dedim böyle böyle konşuyorlar doğru mudur nedir,dedi doğum yapılıyordu ben burada olduğum için, ama ben gidiyorum. bilmiyorum ne olacak. Doğumhanenin açık olması için burada bir kadın doğum doktorunun olması şart benden sonra hemen bulunur mu biri gelir mi bilmiyorum.' dedi. Velhasıl kafam çokk karışık. Doğumla ilgili korkuyorum, bir sıkıntı olmasın doğumhane kapanmasın doktor olmasa bile normal bi şekilde ebelerle doğurayım istiyorum. Çok mu şey istiyorum :) İnşallah sıkıntısız bir şekilde hallolur şu sorun. Benim için de dua edinn, dua eder dua beklerim. Hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar hanımlarr
Kasılma da hissetmedin mi ? Maşallah canım bu iyi bişey aslında senin doğumun da kolay olurMerhaba kızlar bugün Nst çekildi sancı çıktı doktorda çatı muayenesi yaptı 3 cm açıklık var dedi pazartesi tekrar nst çekilip açıklik kontrol edilecek artarsa yatış yapılacakmis ama ben hiçbir sancı hissetmiyorum
Ben de yaşıyorum aynısını canım, rahim doğuma hazirlaniyor dedi doktorum. Sadece akşamlari magnezyum içiyorum ve bol bol dinleniyorum sen de işi birakmissin artık dinlenirsinİnşallah cnm yaa dinleneceğim işi de yeni bıraktım içimi rahatlattın saol ilaç fln kullanmışmıydın kasılma için
Sağlıkla gelsin inşallahBenim nişan geldi kızlar. Dua edelim birbirimize
Ayy hadi hayırla sağlıkla bir avazda kurtul inşallahBenim nişan geldi kızlar. Dua edelim birbirimize
Yok hicbirsey hissetmiyorum canim Güle oynaya gittim hastaneye ilk defa Nst ye girdim eşime boşuna geldik demiştim tabi sonradan sok oldumKasılma da hissetmedin mi ? Maşallah canım bu iyi bişey aslında senin doğumun da kolay olur
Inşallah sonuna kadar böyle gidip bişey hissetmezsin canım Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize bi avazda kurtarsınMerhaba kızlar bugün Nst çekildi sancı çıktı doktorda çatı muayenesi yaptı 3 cm açıklık var dedi pazartesi tekrar nst çekilip açı
Yok hicbirsey hissetmiyorum canim Güle oynaya gittim hastaneye ilk defa Nst ye girdim eşime boşuna geldik demiştim tabi sonradan sok oldum
Saolasin amin canım Allahim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallahInşallah sonuna kadar böyle gidip bişey hissetmezsin canım Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize bi avazda kurtarsın
İlk oğluma vermiştim buna da vereceğim :)Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?
Doktorlariniza sordunuz mu?
Çok kararsızim bu konuda.
Doktor ver dedi.
Bazıları verme diyor
Allah yardımcın olsun 2. Çocuk olunca insanın evde aklı kalıyor haklı olarak inşallah en kısa zamanda saga salim bebisinle2 çıkarsın hastanedenaysegul34 teşekkürler amin inş az kaldı ama hastanede günler geçmiyor ve kızımdan uzakta hergun ne zaman gelicen sonuçların ne zaman çıkacak diye telefonda sorması beni etkiliyor üzüyor
canim 160 bez 30 gün gitmiyormus tecrübe ettim 9 günde 130 küsür bez degistim:))Bez bende 160 tane var 30 gun anca yeter 1 kilo alsa 4 4.5 olur 5 kiloya kadar bez tulumlarda bikere giydiririz koyariz kenara
canim hayırlı olsun inşallah.Sali sabahi mini mini bebegim ile 4 kisilik 1 aile olduk
hayırlısı olsun canim . Ilk zamanlar zor oluyor ama hergün alıştıkça ağrılar geçtikçe daha rahat oluyor çok sukurGünaydın kızlar. Dün 40+2 de oğlum doğdu. Çok şükür her şey yolunda , ikimiz de çok iyiyiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruzdarısı tüm bekleyenlere inşallah
Canım hayırlısı ile sağlıkla bebisini kucağına alırsın insallahKızlar dualarınızı bekliyorum birazdan hastaneye gideceğiz❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?