2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah cnm yaa dinleneceğim işi de yeni bıraktım içimi rahatlattın saol ilaç fln kullanmışmıydın kasılma için

İnşallah cnm yaa dinleneceğim işi de yeni bıraktım içimi rahatlattın saol ilaç fln kullanmışmıydın kasılma için
28.haftadan 34 e kadar progestan ve nidicard kullandım sonra bıraktım ama kullanırken de kasılma oluyodu sana bu saatten sonra ilaç verilmez hatta benim doktorum bikac kontrolde kasılma olsun onu istiyoruz diyodu

Güzum aydın bende seni merak etmiştim...
Rabbim ayırmasın sizi:)

Bence başı boş kalmaz orası.
Tabii çok küçük bir ilçe değilse

Kasılma da hissetmedin mi ? Maşallah canım bu iyi bişey aslında senin doğumun da kolay olur

Ben de yaşıyorum aynısını canım, rahim doğuma hazirlaniyor dedi doktorum. Sadece akşamlari magnezyum içiyorum ve bol bol dinleniyorum sen de işi birakmissin artık dinlenirsin

Merhaba kızlar bugün Nst çekildi sancı çıktı doktorda çatı muayenesi yaptı 3 cm açıklık var dedi pazartesi tekrar nst çekilip açı
Kasılma da hissetmedin mi ? Maşallah canım bu iyi bişey aslında senin doğumun da kolay olur
Yok hicbirsey hissetmiyorum canim Güle oynaya gittim hastaneye ilk defa Nst ye girdim eşime boşuna geldik demiştim tabi sonradan sok oldum

Inşallah sonuna kadar böyle gidip bişey hissetmezsin canım Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize bi avazda kurtarsın

Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?
Doktorlariniza sordunuz mu?
Çok kararsızim bu konuda.

Doktor ver dedi.
Bazıları verme diyor

aysegul34 teşekkürler amin inş az kaldı ama hastanede günler geçmiyor ve kızımdan uzakta hergun ne zaman gelicen sonuçların ne zaman çıkacak diye telefonda sorması beni etkiliyor üzüyor
Allah yardımcın olsun 2. Çocuk olunca insanın evde aklı kalıyor haklı olarak inşallah en kısa zamanda saga salim bebisinle2 çıkarsın hastaneden
Bez bende 160 tane var 30 gun anca yeter 1 kilo alsa 4 4.5 olur 5 kiloya kadar bez tulumlarda bikere giydiririz koyariz kenara
canim 160 bez 30 gün gitmiyormus tecrübe ettim 9 günde 130 küsür bez degistim:))
Sali sabahi mini mini bebegim ile 4 kisilik 1 aile olduk
canim hayırlı olsun inşallah.
Günaydın kızlar. Dün 40+2 de oğlum doğdu. Çok şükür her şey yolunda , ikimiz de çok iyiyiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz darısı tüm bekleyenlere inşallah
hayırlısı olsun canim . Ilk zamanlar zor oluyor ama hergün alıştıkça ağrılar geçtikçe daha rahat oluyor çok sukur
Kızlar dualarınızı bekliyorum birazdan hastaneye gideceğiz
Canım hayırlısı ile sağlıkla bebisini kucağına alırsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…