2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gözünaydin kuzum, saat olarak az sancı çekmiş olman da harika aslında.

Humana still tea canım ya da resene çayı

Yok artik hangi bebe o yaaaa ben 5 6 tane degistiriyodum gunluk totosuna bereket bebisin

Benimde öyle ucu olmadığı için zorlanıyo uyku da kabul etmiyo göğsümü sarılıgi da yeni yeni geçiyo mecbur sagiyorum
Aynen çok aç olurda yakalıyor göğsümü bende sağıyorum özellikle geceleri veriyorum çok uykum olumca kurtarocı oluyor.
Sarılık değerini bilmiyorum ama gözlerinin sarısı bşraz geçti gibi hala varda daha iyi görüyorum paşamı.
İnşallah atlatırız bu sarılığı Rabbim şifa versin hepimize

Amin canım

Benim geldi ama benimki de yeterli beslenemıyormus
300 gram verdi
Hep memede olmak istiyor
Sırtım ağrıuor emzirmekten
Memeden çekip yatağına yatırınca yaygarayı basıyor
Ek olarak mamaya geçtik biz maalesef
Hepimiz aynı durumdayız demek ki bize de doktor mama takviyesi dedi ama ben onun dediği kadar vermiyorum mama onun yerine sık sık emziriyorum saatte yada bı buçuk saatte bir emziriyorum inşallah sütler artacak ilk günler herkes aynı şeyi yaşıyormuş sağıp sütün kaç cc olduğuna bakın isterseniz yeterli olup olmadığının anlamak için

Kızlar oğluşum sarılık olduğu için uyanmıyor bi türlü uyansada mememi 10 dk emip uyuyor tekrar doymuyor haliyle doymayıncada sarılığı geçmiyor. Bende biberona ne kadar karşıda olsam sütümü sağıp biberonla vermeye karar verdim en azından ne kadar içtiğini bilirim. Şimdi 2 saatte bir uyandırıyorum kaç cc vermem doğru olur ben 50-60 cc veriyorum yeterlimi sizce?

Kızlar bugüne kadar internette okuduğum yorumlarda hep tecrübe edip sütü artanları kendime göre not ettim hep güncelledim. İlave edecek varsa da yazabilir
canim bende sezeryan oldum sütum az geldi sarılık diye sürekli sut gelen bir göğsümü verdim diğeri tıkandı süt olmadi eve gelir gelmez sıcak dus masaj yaptım abimin eşi zeytin yağı sürüp 2 saat eliyle masaj yapıp kanalları açtı çok şükür. Hastanede bitkisel süt artırıcı damla verdiler onu içtim. Karişik komposto içiyorum hergun. Kimyonlu bulgur pilavı etli kemik suyuna çorba sebze yemekleri yiyorum sadece az şekerli sütlaç birde . Şuan sütum baya çok sağıp buzluğa koymak zorunda kalıyorum. Benim tavsiyelerim bunlar zaten çoğunu biliyorsunuzdur:)
Meme ucunuz ne durumda kizlar
Yara için ne yaptiniz
hastanede doktorumun tavsiyesi ile garmastan bitkisel göğüs ucu kremini aldım. Gene yara oldu ama az oldu kanamadi alışma sürecini bence ıyi idare etti . Ama Ben dr mucize şekilde ise yarayan zeytin yagini sürüp göğüs ucunu strec poşetle kapattım sert kabuk gibi olan göğüs ucunu pamuk gibi yaptı yumuşacık kısa sürede geçti yaralar şuan canim acımıyor artık çok şükür
Yok artik hangi bebe o yaaaa ben 5 6 tane degistiriyodum gunluk totosuna bereket bebisin
ben o 5 taneyi bazen 1 sefer de degistiriyorum:)) tam kapatıyorum tekrar tekrar yapıyor:))
canim b3ndr hastanede 2 gün verdim mamayı ama biberonla değil siringayla doktor da öyle tavsiye etti gayet dr güzel içiyor. Ben eve gelince mamayı bıraktım sarılığı arttı tabi ama sürekli kısa sürede emzire emzire sütum de artınca şuan gerilemeye başladı cok şükür .

Sonunda buda oldu. Pazara gittim geldim. Ayaklarım ve bileklerim davul gibi. Gelince oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım artık hiç bi iş yapamıyorum diye. 2 çeşit soğuk yemek yaptırmak için bi abla vardı onu çağırdım.

Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?
Doktorlariniza sordunuz mu?
Çok kararsızim bu konuda.

Doktor ver dedi.
Bazıları verme diyor
Emzik kullanınca bebek memeyi de aynı şekilde emmeye çalışıyomuş o yüzden yara oluyormuş göğüs uçları ama kararsız kaldım bende

Seninkide mi memede uyuyor ?

Merak etme az kaldı
Çok ayakta kalınca ödem oluşuyor ayaklarda maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…