2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
MasaAllah büyümüş bile doğduktan sonra zaman gizli geçiyor de mi :) Saglik sorunu olmadan buyuturz insAllah bende kendimi baya toparladim kalktiktan sonra hep yürüdüm uzun sure yatmadim yoksa daha daha da zorlaniyorsun yurumek disinda bebeği emzirecek bir sure kadar oturabildim 3. Gunumuz daha yeni yeni uzun oturabiliyorum

1 haftaya dik yuruyebilecek ve dikislerinizin acisi gececek duruma geliyorsunuz tabi sizliyor yine de ama daha iyi hissediyorsunuz.
Allah yardimcimiz olsun insallah
Amin İnsAllah bebeklerimze yetecek gücü tez zamnad buluruz

Canım 10 gün güzel Bi süre bence. Bizim bugün 10.gün artık altını kendim değiştiriyorum kucaklayıp alıyorum vs. İlk başta dikişler zorluyordu. Şükür şu an o konularda rahatım
Artik bende alip koymaya basladim ama ani ağlama krizleri gaz sancisi vs olursa yataktan kalkıp hemen müdahale edemezsem falan diye tereddüt ediyorum annelik cok degisikmis gak dese benimde canim yaniyor guk dese bende agliyorum pimprikleriniyorum :)

Hayır ben de sadece emxirebildim
İki hafta oldu daha anca ağırlarım azaldı
Hiçbirşey yapamadım
Güya ertesi gün ayaklanırsın deniliyordu
Herkesin farkli oluyor sanirim toparlanma suresi yurumek cok etkiliyo ama bünyeye de bagli bence. Anneligi tattik daha da tadina variriz insAllah bebeklerimiz büyüdükçe

Allah analı babalı büyütsün canım sezaryan ı genel mi oldun yoksa belden uyuşmalı mı ?
Allah rqzi olsun canim Rabbim seni de sagliklica kavustursun evladina
Spinal oldum belden uyusturduar çok sukur memnunum anesteziye bağlı sıkintim olmadi engel bir Saglik sorunu yoksa spinal tavsiye ederim yalniz sonrasında zorlayarak da olsa en az 3 lt su iç günde hem sütünu etkiliyor hem narkoz etkisini azaltiyor

Amin inşallah canım sizler böyle konuştukça bende hevesleniyorum ❤ biraz panik bi insanım belden uyuşmalı da orda yapılanları bilmek huzursuz eder beni bide ne kadar acı hissetmesem de yapılanları hissedicem kendimi biliyorum o yüzden genel istedim

Allahım sizi korumuş
Çok şükür şimdi her şey Yolunda
Rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin yavruna

Allah bağışlasın kuzunuzu sağlıkla kucağınıza almışsınız çok şükür hiç hatırlamayaın bile kötü anıları
Amin inşallah tüm bebişlere :)

Kızlar süt pompanizdan memnunmusunuz bana ucuz ama güzel sağan bir ürün oneriniz olabilirmi
Ben pompa almamistim. Gecenlerde gogsum tikandi galiba kizardi. Koltuk altimda beze oldu. Hastanedeydik esime al gel bi tane dedim. Weebaby almis manuel fiyati da geyet uygundu.
Bende ise yaradi. Fena diil. Bi arastir istersen

Ben pompa almamistim. Gecenlerde gogsum tikandi galiba kizardi. Koltuk altimda beze oldu. Hastanedeydik esime al gel bi tane dedim. Weebaby almis manuel fiyati da geyet uygundu.
Bende ise yaradi. Fena diil. Bi arastir istersen
Güzel sagdimi cnm

Hayır ben de sadece emxirebildim
İki hafta oldu daha anca ağırlarım azaldı
Hiçbirşey yapamadım
Güya ertesi gün ayaklanırsın deniliyordu
Cnm sen fotoğtafçı tutmuştun anladığım kadarıyla bnde anlaştım ama değecek mi acaba ertesi gün asıl pozların verileceğini söylediler hali oluyor mu insanın sezaryenden sonra bu arada güle güle büyüt bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…