MasaAllah büyümüş bile doğduktan sonra zaman gizli geçiyor de mi :) Saglik sorunu olmadan buyuturz insAllah bende kendimi baya toparladim kalktiktan sonra hep yürüdüm uzun sure yatmadim yoksa daha daha da zorlaniyorsun yurumek disinda bebeği emzirecek bir sure kadar oturabildim 3. Gunumuz daha yeni yeni uzun oturabiliyorumcanim benim annem kaldı 1 hafta yanimda ama o sadece yemek yaptı ve benim getir götürümu yaptı. Bebeğe hastane de 2.gunun den itibaren tek başıma baktım birazda zorunluluktan ilk başta tabiki dikiş yerlerin ağrıyor ama ben ağrıyı pek önemsemedim çok hareket ettim belki de o yüzden çabuk toparladım bünyeden bünyeye göre değişir tabiki durum ama iş başa geçip mecbur kalınca çok güzel bakıyorsun bebisine:))şuan 18 günlük olduk
aynen bende sürekli emzir altını değiş modundayim 186 bez yani 3 paket bitti 4. Paketteyiz suan:)) 18 günlük oldu hanım efendi . Sarılıktan dolayı ilk günler kendim uyandiriyordum ama şimdi 2 3 saat arayla kendi uyanıyor prensesim bende bende o ara gece 2 saat kesik kesik uyuyorum gündüz de evimin işlerini yapıyorum azar azar . Azcik gaz problemimiz var ama garibim ağlamıyor inleyip duruyor babası uğraşıyor gaz problemiyle genelde.
Gobegimiz yeni düştü 2 gün oldu . Tecrübeli anneler o göbek ne zaman yerine girer acaba . Bir şeyler sar daha iyi olur diyor eskiler ama benim kız çok hareketli hiç bir sey tutmuyor gobeginde:) göbeğin düştüğü yer hala kabuklu yara pansuman yapıyorum batikonla geçer dimi
Aynı durumdayız bizim de 27 baya sıcak o yüzden acaba sıcaktan mı bunalıyor çocuk diye düşünüyorum bazenMaalesef 27 falan
Daha düşmüyor
Klima alsak dokunur diye korkuyorum
Amin İnsAllah bebeklerimze yetecek gücü tez zamnad buluruz1 haftaya dik yuruyebilecek ve dikislerinizin acisi gececek duruma geliyorsunuz tabi sizliyor yine de ama daha iyi hissediyorsunuz.
Allah yardimcimiz olsun insallah
Artik bende alip koymaya basladim ama ani ağlama krizleri gaz sancisi vs olursa yataktan kalkıp hemen müdahale edemezsem falan diye tereddüt ediyorum annelik cok degisikmis gak dese benimde canim yaniyor guk dese bende agliyorum pimprikleriniyorum :)Canım 10 gün güzel Bi süre bence. Bizim bugün 10.gün artık altını kendim değiştiriyorum kucaklayıp alıyorum vs. İlk başta dikişler zorluyordu. Şükür şu an o konularda rahatım
Herkesin farkli oluyor sanirim toparlanma suresi yurumek cok etkiliyo ama bünyeye de bagli bence. Anneligi tattik daha da tadina variriz insAllah bebeklerimiz büyüdükçeHayır ben de sadece emxirebildim
İki hafta oldu daha anca ağırlarım azaldı
Hiçbirşey yapamadım
Güya ertesi gün ayaklanırsın deniliyordu
Banada pazartesiye gün verildi de canım ben kendi isteğimle genel olucam biraz korku var pazartesiyi nasıl edicem bilmiyorum:/Epidural cnm
Allah rqzi olsun canim Rabbim seni de sagliklica kavustursun evladinaAllah analı babalı büyütsün canımsezaryan ı genel mi oldun yoksa belden uyuşmalı mı ?
Uyumus , teyzem uykusu cevrildi dedi daha uyanmadan sutu verdim gerindi, gazini cikardi yine uyudu dedi :) bende deliksiz 3 saat uyumusum ilac gibi geldi :)Sütü verince uyumuş mu minik hemen:)
Benimki sadece kucak ve memede uyuyor
Amin inşallah canım sizler böyle konuştukça bende hevesleniyorum ❤ biraz panik bi insanım belden uyuşmalı da orda yapılanları bilmek huzursuz eder beni bide ne kadar acı hissetmesem de yapılanları hissedicem kendimi biliyorum o yüzden genel istedimAllah rqzi olsun canim Rabbim seni de sagliklica kavustursun evladina
Spinal oldum belden uyusturduar çok sukur memnunum anesteziye bağlı sıkintim olmadi engel bir Saglik sorunu yoksa spinal tavsiye ederim yalniz sonrasında zorlayarak da olsa en az 3 lt su iç günde hem sütünu etkiliyor hem narkoz etkisini azaltiyor
Allahım sizi korumuşKızlar merhaba yazamadım yoğunluktan. Bizim bugün 7. Günümüz.
Biliyorsunuz 2. Bebeğime hamileydim ve ilki gibi normal doğum bekliyordum. 2 gün önceki randevuda herşey normaldi. Ancak geçen cumartesi öğlen 3 de nişanım geldi. Doktoru aradım evde sancını bekle dedi.
Gece 11 ye kadar hiç sancım yoktu. 12 ye doğru sık olmamakla birlikte sancılar başladı. Sancılar seyrekti ve neredeyse gaz sancısı sanacaktım
Yine de tedbir olsun diye hastaneye gittik.
Hastaneye gittiğimizde bebeğin baş yerine kolu ile doğum kanalına girdiğini öğrendik. Açılmam 6 cm di ve suyum hemen o anda patladı acilen sezeryana alındım. Bebek doğum kanalına girdiği için zor bir sezeryan oldu ve ameliyat sırasında kalbi durmuş kuzumun.
Çok şükür bugün yoğun bakımdan çıkıyor ancak Size tavsiyem sancıları evde pek beklemeyin
İhtiyatlı davranmakta fayda var sancı, nişan Vs durumlarında mutlaka kontrole gidin. Hele ki ilk doğumu normal olanlar. 2. Doğum çoook hızlı ilerliyor.
Herkesi Allah kurtarsın
Tüm Bebelere ve benim kuzuma Allah sağlık versin
Korkma cnm inşallah kolay rahat olur dogumlarimiz. Bitip gidecek hayırlısıyla.Banada pazartesiye gün verildi de canım ben kendi isteğimle genel olucam biraz korku var pazartesiyi nasıl edicem bilmiyorum:/
Allah bağışlasın kuzunuzu sağlıkla kucağınıza almışsınız çok şükür hiç hatırlamayaın bile kötü anılarıKızlar merhaba yazamadım yoğunluktan. Bizim bugün 7. Günümüz.
Biliyorsunuz 2. Bebeğime hamileydim ve ilki gibi normal doğum bekliyordum. 2 gün önceki randevuda herşey normaldi. Ancak geçen cumartesi öğlen 3 de nişanım geldi. Doktoru aradım evde sancını bekle dedi.
Gece 11 ye kadar hiç sancım yoktu. 12 ye doğru sık olmamakla birlikte sancılar başladı. Sancılar seyrekti ve neredeyse gaz sancısı sanacaktım
Yine de tedbir olsun diye hastaneye gittik.
Hastaneye gittiğimizde bebeğin baş yerine kolu ile doğum kanalına girdiğini öğrendik. Açılmam 6 cm di ve suyum hemen o anda patladı acilen sezeryana alındım. Bebek doğum kanalına girdiği için zor bir sezeryan oldu ve ameliyat sırasında kalbi durmuş kuzumun.
Çok şükür bugün yoğun bakımdan çıkıyor ancak Size tavsiyem sancıları evde pek beklemeyin
İhtiyatlı davranmakta fayda var sancı, nişan Vs durumlarında mutlaka kontrole gidin. Hele ki ilk doğumu normal olanlar. 2. Doğum çoook hızlı ilerliyor.
Herkesi Allah kurtarsın
Tüm Bebelere ve benim kuzuma Allah sağlık versin
İnşallah canım birbirimize dua edelim burda yazışırız bizdeKorkma cnm inşallah kolay rahat olur dogumlarimiz. Bitip gidecek hayırlısıyla.
Ben pompa almamistim. Gecenlerde gogsum tikandi galiba kizardi. Koltuk altimda beze oldu. Hastanedeydik esime al gel bi tane dedim. Weebaby almis manuel fiyati da geyet uygundu.Kızlar süt pompanizdan memnunmusunuz bana ucuz ama güzel sağan bir ürün oneriniz olabilirmi
Lansinoh manuel.almis esim birini emerken diğerinden akiyor onlari saklayayim git al demistim.pratik.temizlemesi falanKızlar süt pompanizdan memnunmusunuz bana ucuz ama güzel sağan bir ürün oneriniz olabilirmi
Güzel sagdimi cnmBen pompa almamistim. Gecenlerde gogsum tikandi galiba kizardi. Koltuk altimda beze oldu. Hastanedeydik esime al gel bi tane dedim. Weebaby almis manuel fiyati da geyet uygundu.
Bende ise yaradi. Fena diil. Bi arastir istersen
Manuel iyiyse ozaman mutlaka manuel alırım çünkü manuellerin fiyatları uygunLansinoh manuel.almis esim birini emerken diğerinden akiyor onlari saklayayim git al demistim.pratik.temizlemesi falan
Cnm sen fotoğtafçı tutmuştun anladığım kadarıyla bnde anlaştım ama değecek mi acaba ertesi gün asıl pozların verileceğini söylediler hali oluyor mu insanın sezaryenden sonra bu arada güle güle büyüt bebişiniHayır ben de sadece emxirebildim
İki hafta oldu daha anca ağırlarım azaldı
Hiçbirşey yapamadım
Güya ertesi gün ayaklanırsın deniliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?