2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
canim benim annem kaldı 1 hafta yanimda ama o sadece yemek yaptı ve benim getir götürümu yaptı. Bebeğe hastane de 2.gunun den itibaren tek başıma baktım birazda zorunluluktan ilk başta tabiki dikiş yerlerin ağrıyor ama ben ağrıyı pek önemsemedim çok hareket ettim belki de o yüzden çabuk toparladım bünyeden bünyeye göre değişir tabiki durum ama iş başa geçip mecbur kalınca çok güzel bakıyorsun bebisine:))şuan 18 günlük olduk
aynen bende sürekli emzir altını değiş modundayim 186 bez yani 3 paket bitti 4. Paketteyiz suan:)) 18 günlük oldu hanım efendi . Sarılıktan dolayı ilk günler kendim uyandiriyordum ama şimdi 2 3 saat arayla kendi uyanıyor prensesim bende bende o ara gece 2 saat kesik kesik uyuyorum gündüz de evimin işlerini yapıyorum azar azar . Azcik gaz problemimiz var ama garibim ağlamıyor inleyip duruyor babası uğraşıyor gaz problemiyle genelde.

Gobegimiz yeni düştü 2 gün oldu . Tecrübeli anneler o göbek ne zaman yerine girer acaba . Bir şeyler sar daha iyi olur diyor eskiler ama benim kız çok hareketli hiç bir sey tutmuyor gobeginde:) göbeğin düştüğü yer hala kabuklu yara pansuman yapıyorum batikonla geçer dimi

Kızlar merhaba yazamadım yoğunluktan. Bizim bugün 7. Günümüz.
Biliyorsunuz 2. Bebeğime hamileydim ve ilki gibi normal doğum bekliyordum. 2 gün önceki randevuda herşey normaldi. Ancak geçen cumartesi öğlen 3 de nişanım geldi. Doktoru aradım evde sancını bekle dedi.
Gece 11 ye kadar hiç sancım yoktu. 12 ye doğru sık olmamakla birlikte sancılar başladı. Sancılar seyrekti ve neredeyse gaz sancısı sanacaktım
Yine de tedbir olsun diye hastaneye gittik.
Hastaneye gittiğimizde bebeğin baş yerine kolu ile doğum kanalına girdiğini öğrendik. Açılmam 6 cm di ve suyum hemen o anda patladı acilen sezeryana alındım. Bebek doğum kanalına girdiği için zor bir sezeryan oldu ve ameliyat sırasında kalbi durmuş kuzumun.
Çok şükür bugün yoğun bakımdan çıkıyor ancak Size tavsiyem sancıları evde pek beklemeyin
İhtiyatlı davranmakta fayda var sancı, nişan Vs durumlarında mutlaka kontrole gidin. Hele ki ilk doğumu normal olanlar. 2. Doğum çoook hızlı ilerliyor.
Herkesi Allah kurtarsın
Tüm Bebelere ve benim kuzuma Allah sağlık versin

Ben eds için hazirligimi yaptım beslenme sondası fln aldım umarım ihtiyacım olmaz bebeğim cork cork çekerse,ben kararlıyım biberon konusunda bu defa ilk kizimdacok çektim sahip biberonla beslemektenn 6 ay helak oldum
Biz de denemeye başladık şimdilik iyi gidiyoruz emek istiyor tabi iki kişi olmak da istiyor fakat biberonla verince hep vicdan yapıyordum şimdi içim daha rahat en azından temasımız var bebeğimle mama içerken bile

Çok geçmiş olsun, şu an iyi olmanıza çok sevindim, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Ayy canım çok geçmiş olsun neyse ki atlatmışsınız Allah başka dert hastalık vermesin minnosu kokla bizim için

Rabbim anali babali büyütsün saglicakla hayırlı evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…