2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Teşekkürler
Halin idare ediliyor da tipin çok kayık oluyor :)
Rahat hareket edemıyorsun tabi
Dikişlerım acıyor
Daha çok yatakta cekındım ben
Fotocu seni yonlendırıyor

Normal doğumdan sonra bağırsaklarım dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum ve kasıklarımın altında da baskı var bunlar ne zaman geçer ? Bi haftadır aynı

Bende bugün spinal sezeryan oldum, oğlum nstde hareketsizdi, günüde geçti sıkıntıya girmiş olabilir diye doktorumun önerisiyle sabah acil alındı. Sezeryandan 2 saat sonra rahim de sancılarım başladı, ağrı kesici ile biraz geçti. Sonra ilk yürüyüş çok zordu. Gayret ettim ama yine kalktım yine yürüdüm şimdi daha iyiyim. Oğlumla çok ilgilenebiliyormuyum hayır çünkü oturup kalkmam bile çok zor ama geçecek inşallah. Sezeryan dolayısıyla sütümde az, 1-2 güne çoğalır dedi hemşire. İnşallah daha iyi olurum oğlumla daha çok sarılıp, daha çok emzirebilirim

Benim sutum de hemen çoğalmadı canim sabirli ol bol bol yuru bol su iç
Benim 3. Gun sutum guzelce artmaya basladi. Humana ve takviye bir damla kullandim az az tabi onun da etkisi olmustur.
Agrilarim da tam 1 hafta sonra azalmaya basladi. Agrin oldukca 4 ya da 6 saate bir parol içebilirsin
Ilk banyonu yaptiginda da rahatlamis hissedeceksin bir nebze
28 mayista dogum yapmistim. Simdi ameliyat yerlerim gerilmeye ve kasinmaya basladi. 4-5 gundur owli korse almistim onu takiyorum. Tabi tum gun degil. 4-5 saate bir aciyorum sonra geri takiyorum. Gece takmiyorum.
Hala korse almayan varsa owli gibi ayarlanabilir korse alin. Gun gun biraz daha sıkıyorum. Kendim ayarliyorum. Daha iyi oluyor

Süpersin tatlım valla moral oldu bana, kendimi bi eksik hissediyorum bugün Benden başka herkes kucakladı sevdi, gazını çıkardı ben öle bakıyorum Bir an önce geçer inşallah, korse arayışımda vardı hemen bakayım owliye

KıZlar
Gecelerim kabus oldu
Memede uyuyan bir bebeğim var
Yatağa yatırınca uyanıp basıyor çığlığı
Sürekli emzir uyusun yatır anında uyansın
Geri al emzir yeniden dene modundayım
Karnı doyuyor ek mama da veriyorum ama aklı hep memede
Uykuda bile ağzı ile aranıyor
Çözümü YÖK mu

Kuzu daha deneyimli annelerin başka bi çözümü mutlaka vardır ama emzik denedin mi?

Gündüz uykusu nasıl?

Aynı durumdayız bizim de 27 baya sıcak o yüzden acaba sıcaktan mı bunalıyor çocuk diye düşünüyorum bazen
Bizim ev de 28 derece ben içine kısa kollu cıtcıtlı badi üstüne uzun kollu giydirdim altına da uzun alt. Çok mu olmuş acaba yaa bilemedim yenidoğan bebek çok üşür diyorlar. Bere ve eldiven takmıyorum

canim hayırlı olsun sağlıkla almışsın bebisini kucağına maşallah. Sağlıkla büyüt inşallah

dünyaya geln büyüyor valla :) zaman su gibi . Senin ki daha çok yeni . Ilk başta herşey zor geliyor gecmiyecek zannediyorsun ama geçiyor. 3 gün sonra eve çıktığımda ağrılardan göğüslerimin acısından çok ağlamıştım ama zaman geçtikçe düzeldi her şey cok şükür
Kızlar süt pompanizdan memnunmusunuz bana ucuz ama güzel sağan bir ürün oneriniz olabilirmi
Canim benim de gogsum tıkandı diye eşim bebedor manuel almış getirmiş ilk başta hiç çekmedi dedim ise yaramıyor. Oysa göğsüme masaj falan kanallar acilinca şimdi çok güzel sağıyor. Ben memnun kaldim

Maşallah canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…