2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim benim bebis de emdikten sonra gaz cikaramiyor. Sonra kivran Allah kivran.
Dr biogaia damla verdi. Ilac degilmis probiyotikmis
Rahatca kullanabilirsin dedi. Sen de bi sorustur insallah ise yarar

Sağlıkla almışsın ya kucağına gerisi halloluyor canım süt meselesi benim derdim umarım senin bol bol gelsin herkesinki bol bol geldin inşallah

İnan ki gelmiyor Allahım çok üzülüyorum, ben sıkıyorum damla ucunda kalıyor. Çocuk nasıl doysun öyle bilemedim

Kızlar süt arttırmak için acil çözüm önerilerine ihtiyacım var, rezene içiyorum, komposto içiyorum ama başka ne yapabilirim

Bizim 38 oldu bugün 2700 az degil 40i falan beklerse 3ü gecer kesin canim senin minigini yerim saglikla gelsinler

Canım benim de oğlum 3020 doğdu ebe buda küçük doğar dedi genetik büyük ihtimal dedi ultrasonda 2800 çıkmıştı bir hafta önce 2680 doğdu sağlıklı olsunlarda emzirdikce Allahın izniyle kilo alırlar

O Doğana kadar 3'ü bulur fıstık, 40'lari görürsen. Kanala inmiş mi, belirti var mı?
İnşallah O konuda doktorum hiç bir şey söylemedi ben de sormadım, ters bi şey der kafaya takarım diye hiç sormuyorum. Kısmet de hangisi hayırlısı ise öyle olsun diyorum, herşey normal haftaya gel dedi ben de peki dedim

Aynen yeterki sağlıkla doğsun kilo bi şekilde alınır inşallah

Kızlar süt arttırmak için acil çözüm önerilerine ihtiyacım var, rezene içiyorum, komposto içiyorum ama başka ne yapabilirim
Canım daha öncede yazmıştım. Doğumdan itibaren tavuksuyuna yada et suyuna çorba etli yemekler bulgur pilavı kimyonlu yiyorum. Komposto içiyorum sütlaç yiyorum günde 1 kase . Hastaneden gelir gelmez sıcak dus göğsüme masaj yaptım. Duştan hemen sonra sıcak havlu koydum 5 6 kez . Yengem süt gelmeyen göğsümü zeytin yağı sürüp 2 saat masaj yapıp eliyle sağdı kanallar acildi cok sukur güzel sütum geliyor ve bol su ben bunları yapıyorum canim

İnan ki gelmiyor Allahım çok üzülüyorum, ben sıkıyorum damla ucunda kalıyor. Çocuk nasıl doysun öyle bilemedim
Ahh canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama daha yenisin sen zamanla artacaktır benim 15 gün oldu hala artmadı ama dediğim gibi ilk günler herkesin öyle oluyormuş kötüyü düşünme lütfen inşallah artacaktır

Selam arkadaslar biz 3 gunluk olduk cok sukur . Sali gunu devlet hastahanesine gittim dogumhanede muayene ettiler doktor hic bisey soylemedi acilmayla ilgili sadece dogum gorunmuyor dedi nst istedi . Nst de bariz sancilarim cikti dag gibi oldu bana nstn gayet iyi bende polonezkoye gittim gezdim tozdum kasilmalarim oldu biraz gezdim ama korka korka . Ertesi gun kocaeline grzmeye gidecektik ama ben illa doktoruma gitmek istedim kafam rahat degil geldik filan saar 2 gibi 2 bucukta da muayene oldum doktorum 5 cm acilma var dogum basladi dedi yatisim yapildi suni sanci almadan acilmalarim 10 cm oldu ama oglum kanala inmemisti ikinmak yordu beni sadece saat 2:40 da yatisim oldu 3:10 da bebegimi kucagima aldim dikissiz epiduralsiz suni sancisiz dogumum oldu Allahim herkese saglikli dogumlar nasip etsin insaAllah bi avazda kendi sancinizla kurtulun . Sezeryan olacaklar da hemen ayaklanir tuvalete cikarlar insaAllah . Allaha emanet olun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…