2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Var canim olmazmi
Yutuptan gaz masajlariyla uğraşıyoruz bazen ise yariyo bazen yaramıyor

Biraz daha vakti var seninkinin fıstık. Dediğin gibi hayırlısı ile gelsin de.

Canım senin gebelik şekerin vardı yanlş hatırlamıorsam, bebeğin doğunca sorun oldu mu kan şekeri fln düşebiliyormuş ya? Bir de şekerli şeyler tüketiyor musun artık?
Canım evet vardı. Ben tıp fakültesinde doğum yaptım 2 gece kaldım. Saat başı şekerim ölçüldü. Çok şükür hiç yüksek çıkmadı. Eve gelince de eski hayatıma döndüm büyük ölçüde ve yükselmiyor şimdilik sıkıntı yok gibi. Bebeğim de yenidoğan sarılığı oldu.gebelik diyabeti de sarılığı tetikleyebilirmiş ani düşüp yükselme olduğu için ama zaten sarılık çok yaygın görülüyor

Merhabalar 15 gündür hastanede yatıyorum gebelik zehirlenmesinden bugün doğum planlanmıştı ama dün oldu dün sabah parçalı kanamam geldi çok korktum hemşireyi cagirdim nstler muayeneler derken doğum gerçekleşti bebeğim 2450 doğdu ve kuvezde inş en kısa zamanda çıkar inş. göğsümü sağıyorum ama sut çok az geliyor ve göğsüm çok acıyor Allah herkese sağlıklı ve zamanında doğumlar nasip etsin

Hayırlı olsun canım
İlk 2 gün az geliyor süt sıkma canını bol su iç
Bebişin de bir An önce küvezden çıkar inşallah

Bugün doğum yapacaklara kolaylıklar arkadaşlar
İyi haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz ?
Ben kusup boğulmasından korktuğum için kafasının altına yüksek yastık koyup yan yatırıyorum diğer tarafına da ince yastık sıkıştırıyorum içim daha rahat ediyor sizler nasıl yapıyorsunuz düz kesinlikle yatırmıyorum öğürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…