Sut saklama posetine koydum tarih yazdim difrize attim.
Kaç gün oldu doğum yapalı ? Sütün tam anlamıyla gelmesi en az 10 günü buluyor stres yapma sakın. Aynı senin gibiydim sütü sağıp da bir çay kaşığı gelince oturup ağladım ama sonra anladım ki normali buymuş bak çoğumuzun öyle oldu sonradan geldi. Emzirip bol su içmeye devam et gelecekİnan ki gelmiyor Allahım çok üzülüyorum, ben sıkıyorum damla ucunda kalıyor. Çocuk nasıl doysun öyle bilemedim
Çok güzel bir Doğum hikayesiSelam arkadaslar biz 3 gunluk olduk cok sukur . Sali gunu devlet hastahanesine gittim dogumhanede muayene ettiler doktor hic bisey soylemedi acilmayla ilgili sadece dogum gorunmuyor dedi nst istedi . Nst de bariz sancilarim cikti dag gibi oldu bana nstn gayet iyi bende polonezkoye gittim gezdim tozdum kasilmalarim oldu biraz gezdim ama korka korka . Ertesi gun kocaeline grzmeye gidecektik ama ben illa doktoruma gitmek istedim kafam rahat degil geldik filan saar 2 gibi 2 bucukta da muayene oldum doktorum 5 cm acilma var dogum basladi dedi yatisim yapildi suni sanci almadan acilmalarim 10 cm oldu ama oglum kanala inmemisti ikinmak yordu beni sadece saat 2:40 da yatisim oldu 3:10 da bebegimi kucagima aldim dikissiz epiduralsiz suni sancisiz dogumum oldu Allahim herkese saglikli dogumlar nasip etsin insaAllah bi avazda kendi sancinizla kurtulun . Sezeryan olacaklar da hemen ayaklanir tuvalete cikarlar insaAllah . Allaha emanet olun .
HumanaKızlar süt arttırmak için acil çözüm önerilerine ihtiyacım var, rezene içiyorum, komposto içiyorum ama başka ne yapabilirim
Gözünüz aydın canım sağlkla büyüt bebeğini inşallah..Selam arkadaslar biz 3 gunluk olduk cok sukur . Sali gunu devlet hastahanesine gittim dogumhanede muayene ettiler doktor hic bisey soylemedi acilmayla ilgili sadece dogum gorunmuyor dedi nst istedi . Nst de bariz sancilarim cikti dag gibi oldu bana nstn gayet iyi bende polonezkoye gittim gezdim tozdum kasilmalarim oldu biraz gezdim ama korka korka . Ertesi gun kocaeline grzmeye gidecektik ama ben illa doktoruma gitmek istedim kafam rahat degil geldik filan saar 2 gibi 2 bucukta da muayene oldum doktorum 5 cm acilma var dogum basladi dedi yatisim yapildi suni sanci almadan acilmalarim 10 cm oldu ama oglum kanala inmemisti ikinmak yordu beni sadece saat 2:40 da yatisim oldu 3:10 da bebegimi kucagima aldim dikissiz epiduralsiz suni sancisiz dogumum oldu Allahim herkese saglikli dogumlar nasip etsin insaAllah bi avazda kendi sancinizla kurtulun . Sezeryan olacaklar da hemen ayaklanir tuvalete cikarlar insaAllah . Allaha emanet olun .
Banada onu verdi canım evet doğal olduğunu söyledi bende onu kullanıyım bari sen faydasını gördünmü pekiCanim benim bebis de emdikten sonra gaz cikaramiyor. Sonra kivran Allah kivran.
Dr biogaia damla verdi. Ilac degilmis probiyotikmis
Rahatca kullanabilirsin dedi. Sen de bi sorustur insallah ise yarar
Boool su en az 3 litre, bebekle duygusal bağ, humana çay, rezene kimyon anason çayı karışık, soğan, maden suyu, helva, tahin pekmez, dereotu şimdilik bildiklerim ve faydasını gördüklerim.Kızlar süt arttırmak için acil çözüm önerilerine ihtiyacım var, rezene içiyorum, komposto içiyorum ama başka ne yapabilirim
MaaşAllah size ne de gğzle olmuşSelam arkadaslar biz 3 gunluk olduk cok sukur . Sali gunu devlet hastahanesine gittim dogumhanede muayene ettiler doktor hic bisey soylemedi acilmayla ilgili sadece dogum gorunmuyor dedi nst istedi . Nst de bariz sancilarim cikti dag gibi oldu bana nstn gayet iyi bende polonezkoye gittim gezdim tozdum kasilmalarim oldu biraz gezdim ama korka korka . Ertesi gun kocaeline grzmeye gidecektik ama ben illa doktoruma gitmek istedim kafam rahat degil geldik filan saar 2 gibi 2 bucukta da muayene oldum doktorum 5 cm acilma var dogum basladi dedi yatisim yapildi suni sanci almadan acilmalarim 10 cm oldu ama oglum kanala inmemisti ikinmak yordu beni sadece saat 2:40 da yatisim oldu 3:10 da bebegimi kucagima aldim dikissiz epiduralsiz suni sancisiz dogumum oldu Allahim herkese saglikli dogumlar nasip etsin insaAllah bi avazda kendi sancinizla kurtulun . Sezeryan olacaklar da hemen ayaklanir tuvalete cikarlar insaAllah . Allaha emanet olun .
Dikkat edebilirsen yanında yatır, kokunu istiyor. Ben geceleri yanıma alıyorum artık beşiğine tişörtümü koymayı denedim ama yine de uyandı.KıZlar
Gecelerim kabus oldu
Memede uyuyan bir bebeğim var
Yatağa yatırınca uyanıp basıyor çığlığı
Sürekli emzir uyusun yatır anında uyansın
Geri al emzir yeniden dene modundayım
Karnı doyuyor ek mama da veriyorum ama aklı hep memede
Uykuda bile ağzı ile aranıyor
Çözümü YÖK mu
Gaz çıkana kadar bırakmıyorlar 2 gece kaldım 3. Gün sabaha karşı çıktı gazım. Bazıları yalan söyleyerek çıkıyormuş ama tehlikeliKızlar sezeryan dan sonra kaç gece hastanede kaldınız?
Bol su canım. Çocuk doktoru her şeyden nefsini köreltecek kadar ye suyu da bol iç sütü yapan şey su dedi. Zaten emzirdikçe susuyorsunKızlar süt arttırmak için acil çözüm önerilerine ihtiyacım var, rezene içiyorum, komposto içiyorum ama başka ne yapabilirim
Yanıma yatırdımDikkat edebilirsen yanında yatır, kokunu istiyor. Ben geceleri yanıma alıyorum artık beşiğine tişörtümü koymayı denedim ama yine de uyandı.
Ağladığı zaman sırtını sıvazlıyorum ya da kolumu kafasının altına koyup kendime yaklaştırıyorum uykuya dalıyor hemen
Gaz çıkana kadar bırakmıyorlar 2 gece kaldım 3. Gün sabaha karşı çıktı gazım. Bazıları yalan söyleyerek çıkıyormuş ama tehlikeli
Bol su canım. Çocuk doktoru her şeyden nefsini köreltecek kadar ye suyu da bol iç sütü yapan şey su dedi. Zaten emzirdikçe susuyorsun
Sanci sirasinda bebek asagi dogru kanala iner tabi ki otur kalk yapin devamli comelinGözünüz aydın canım sağlkla büyüt bebeğini inşallah..
bizde normal doğum bekliyoruz ama kanala inmedi bebiş sancı sırasında da inebiliyor mu ?
Sagol cnm hepimizin insaAllahMaaşAllah size ne de gğzle olmuş
Gözün aydın
Analı babalı büyüsün yavrun
Çok gecikmiş bir soru belki kızlar ama hastane çantasına ne koyuyorduk? Ben şimdi hazırlıyorum anca fırsat buldum.. 2 yenidoğan takım, 1 numara bez, meme ucu kremi, gecelik.. Başka?
16. Gündeyiz ve 3 gündür gaz ağrısından çekiyoruz. Doktor damla verdi ama pek işe yaramadı. Tane kimyon kaynatıp çay kaşığıyla içiriyorum biraz rahatlatıyo. Doktor benim yediklerimin bebeğin gazını etkilemeyeceğini söyledi ama yine de bolca rezene içip kimyon tüketiyorum. Gaz sorunu çok zormuş, resmen gözümün ömünde acı çekiyo bebeğim ☹ duyduğum herşeyi deniyorum ama nafile..Eveeet 17. Günümüzden selamlaaar. Gaz sancılarımız an itibariyle başlamıştır. Gece bizi mahvetti 5 gibi uyandı doğru düzgün hiç uyumadı emzirdikten sonra yatağına yatırdığım zaman normalde uyuyan çocuk karnını çeke çeke için için ağladı hep sırtımızda gezdirdik masaj yaptık pışpışladık vs ama sakinleşmedi bu günden itibaren gaz damlasına başlıcam inşallah işe yarar.Varmı bizim gibi gaz sancısı çeken?
Canım senin gebelik şekerin vardı yanlş hatırlamıorsam, bebeğin doğunca sorun oldu mu kan şekeri fln düşebiliyormuş ya? Bir de şekerli şeyler tüketiyor musun artık?İncir hoşafı ben de çok etkili oldu canım. Denemediysen tavsiye ederim
Merhabalar doğum yaptınız mı acaba yaptıysanız iyidir inşallah bebeğiniz benim de bebeğimin kalbinde parlaklık var çok korkuyorum fetal dna testlerinden yaptırdınız mı inşallah sağlıklı almışsınızdır kucagınızaBize de doktorumuz kalpte parlaklik var dedi, ama kalbin fonksiyonunda bir sorun yokmus, eko cektir falan denmedi, sadece dusuk bir ihtimalde olsa boyle birsey Down sendromlu bebeklerde de gorulebiliyormus, nifty testini onerdi, ben de yaptirmaya karar verdim. Cocuk doktoru olan bir arkadasima da danistim, hatta onunda oglunun karacigerinde parlaklik gorulmus zamaninda ultrasonda, normal saglikli cocuklarda da gorulebiliyor boyle seyler ama icini rahatlatmak icin testi yaptirabilirsin dedi. Duydugum ve okudugum kadariyla bu parlaklik (calcium deposit/kalsiyum birikmesi) bircok organda gorulebiliyor, bazi hastaliklarin isareti olabilecegi gibi bircok saglikli bebekte de gorulebiliyor. Biz iyi dusunelim iyi olsun, ben de ilk duyunca kotu olmustum ama sonra arastirinca rahatladim.
Sus sus benimde 9 saat kaldı heyecandan korkudan napcam bakalım kendimi sanki başka birinin doğumuna gidiyo gibi şartlıyorumKavuşmaya son 9 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?