2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sağdiğını ne yaptin freyahel
Bi de cihazi neyle temziledin
Sut saklama posetine koydum tarih yazdim difrize attim.
Hasta olurum yorgun olurum bir durun olur cikmam gerekir annem verir biberonla diye.
Biberon emzik temizleme solusyonuyla sicak suyla yikadi annem.
Br defada kaynatti 3 dakika kadr.
Stilizetor var ama annem onu kullanmayi bilmiyor sonra ki zamanlarda yikayip ona koyarim.

İnan ki gelmiyor Allahım çok üzülüyorum, ben sıkıyorum damla ucunda kalıyor. Çocuk nasıl doysun öyle bilemedim
Kaç gün oldu doğum yapalı ? Sütün tam anlamıyla gelmesi en az 10 günü buluyor stres yapma sakın. Aynı senin gibiydim sütü sağıp da bir çay kaşığı gelince oturup ağladım ama sonra anladım ki normali buymuş bak çoğumuzun öyle oldu sonradan geldi. Emzirip bol su içmeye devam et gelecek

Çok güzel bir Doğum hikayesi, darısı biz bekleyenlere Tekrardan Allah bağışlasın

Emzik konusunda bende sıkıntı yaşıyorum malesef bu damaklı emzikler midesini bulandırıyor eski bakkal emziklerinden bulan varmı acaba.kaucuk ve ucu şişman olanlar.bebekler onu hemen alıyor ama silikonlari almıyorlar.

Çok gecikmiş bir soru belki kızlar ama hastane çantasına ne koyuyorduk? Ben şimdi hazırlıyorum anca fırsat buldum.. 2 yenidoğan takım, 1 numara bez, meme ucu kremi, gecelik.. Başka?

Gözünüz aydın canım sağlkla büyüt bebeğini inşallah..
bizde normal doğum bekliyoruz ama kanala inmedi bebiş sancı sırasında da inebiliyor mu ?

Canim benim bebis de emdikten sonra gaz cikaramiyor. Sonra kivran Allah kivran.
Dr biogaia damla verdi. Ilac degilmis probiyotikmis
Rahatca kullanabilirsin dedi. Sen de bi sorustur insallah ise yarar
Banada onu verdi canım evet doğal olduğunu söyledi bende onu kullanıyım bari sen faydasını gördünmü peki

Kızlar süt arttırmak için acil çözüm önerilerine ihtiyacım var, rezene içiyorum, komposto içiyorum ama başka ne yapabilirim
Boool su en az 3 litre, bebekle duygusal bağ, humana çay, rezene kimyon anason çayı karışık, soğan, maden suyu, helva, tahin pekmez, dereotu şimdilik bildiklerim ve faydasını gördüklerim.

MaaşAllah size ne de gğzle olmuş
Gözün aydın
Analı babalı büyüsün yavrun

Dikkat edebilirsen yanında yatır, kokunu istiyor. Ben geceleri yanıma alıyorum artık beşiğine tişörtümü koymayı denedim ama yine de uyandı.
Ağladığı zaman sırtını sıvazlıyorum ya da kolumu kafasının altına koyup kendime yaklaştırıyorum uykuya dalıyor hemen
Kızlar sezeryan dan sonra kaç gece hastanede kaldınız?
Gaz çıkana kadar bırakmıyorlar 2 gece kaldım 3. Gün sabaha karşı çıktı gazım. Bazıları yalan söyleyerek çıkıyormuş ama tehlikeli
Kızlar süt arttırmak için acil çözüm önerilerine ihtiyacım var, rezene içiyorum, komposto içiyorum ama başka ne yapabilirim
Bol su canım. Çocuk doktoru her şeyden nefsini köreltecek kadar ye suyu da bol iç sütü yapan şey su dedi. Zaten emzirdikçe susuyorsun

Yanıma yatırdım
Bir kere öyle uyuduk onun dışında olmadı
Dikkat ederim keşke uyuyabilsek öyle
Tşihirt bende de etki
Etmedi
Şansa uyuyor iste deneme yanılma yöntemi ile
Anlamadığım gündüz çok iyi uyuyor
Gece YÖK uyku olayı
Gece sadece memede

16. Gündeyiz ve 3 gündür gaz ağrısından çekiyoruz. Doktor damla verdi ama pek işe yaramadı. Tane kimyon kaynatıp çay kaşığıyla içiriyorum biraz rahatlatıyo. Doktor benim yediklerimin bebeğin gazını etkilemeyeceğini söyledi ama yine de bolca rezene içip kimyon tüketiyorum. Gaz sorunu çok zormuş, resmen gözümün ömünde acı çekiyo bebeğim ☹ duyduğum herşeyi deniyorum ama nafile..

Merhabalar doğum yaptınız mı acaba yaptıysanız iyidir inşallah bebeğiniz benim de bebeğimin kalbinde parlaklık var çok korkuyorum fetal dna testlerinden yaptırdınız mı inşallah sağlıklı almışsınızdır kucagınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…