Bende bugün spinal sezeryan oldum, oğlum nstde hareketsizdi, günüde geçti sıkıntıya girmiş olabilir diye doktorumun önerisiyle sabah acil alındı. Sezeryandan 2 saat sonra rahim de sancılarım başladı, ağrı kesici ile biraz geçti. Sonra ilk yürüyüş çok zordu. Gayret ettim ama yine kalktım yine yürüdüm şimdi daha iyiyim. Oğlumla çok ilgilenebiliyormuyum hayır çünkü oturup kalkmam bile çok zor ama geçecek inşallah. Sezeryan dolayısıyla sütümde az, 1-2 güne çoğalır dedi hemşire. İnşallah daha iyi olurum oğlumla daha çok sarılıp, daha çok emzirebilirim
Allaha çok şükür doğum yaptım kızlar dokuz buçukta normal oldu minnak bi kızım var 2680 doğdu çok şükür sağlıklı yanımda tez zamanda toparlar insallah Rabbim bekleyenlerin de yardimcisi olsun insallah
Bende bugün spinal sezeryan oldum, oğlum nstde hareketsizdi, günüde geçti sıkıntıya girmiş olabilir diye doktorumun önerisiyle sabah acil alındı. Sezeryandan 2 saat sonra rahim de sancılarım başladı, ağrı kesici ile biraz geçti. Sonra ilk yürüyüş çok zordu. Gayret ettim ama yine kalktım yine yürüdüm şimdi daha iyiyim. Oğlumla çok ilgilenebiliyormuyum hayır çünkü oturup kalkmam bile çok zor ama geçecek inşallah. Sezeryan dolayısıyla sütümde az, 1-2 güne çoğalır dedi hemşire. İnşallah daha iyi olurum oğlumla daha çok sarılıp, daha çok emzirebilirim
KıZlar
Gecelerim kabus oldu
Memede uyuyan bir bebeğim var
Yatağa yatırınca uyanıp basıyor çığlığı
Sürekli emzir uyusun yatır anında uyansın
Geri al emzir yeniden dene modundayım
Karnı doyuyor ek mama da veriyorum ama aklı hep memede
Uykuda bile ağzı ile aranıyor
Çözümü YÖK mu
Bizim ev de 28 derece ben içine kısa kollu cıtcıtlı badi üstüne uzun kollu giydirdim altına da uzun alt. Çok mu olmuş acaba yaa bilemedim yenidoğan bebek çok üşür diyorlar. Bere ve eldiven takmıyorum
Çok olmuş bence canım buçuk çocuk doktoru 24 derece olmalı ev çocuk da bi kat olmalı dedi ama bizim ev daha sıcak diye ben kısa kol mu giydirsem diyorum bilemedim
KıZlar
Gecelerim kabus oldu
Memede uyuyan bir bebeğim var
Yatağa yatırınca uyanıp basıyor çığlığı
Sürekli emzir uyusun yatır anında uyansın
Geri al emzir yeniden dene modundayım
Karnı doyuyor ek mama da veriyorum ama aklı hep memede
Uykuda bile ağzı ile aranıyor
Çözümü YÖK mu
Bizim ev de 28 derece ben içine kısa kollu cıtcıtlı badi üstüne uzun kollu giydirdim altına da uzun alt. Çok mu olmuş acaba yaa bilemedim yenidoğan bebek çok üşür diyorlar. Bere ve eldiven takmıyorum
@ viktoryvivi bebisin yanina giyip cikardigin bir tisort atlet ya da sutyen biraksan kokunu devamlı alir. Hastanede bir ebe demisti bana da. Bebis sarilik oldu da isik tedavisi alırken cok aglamisti. Boyle yaparsan kokunu alir sakinleşir demisti.
37+3 üz bugün, dün kontrolde doktor kilosu 2700 dedi minik bir bebeğin olacak dedi. Gelişim geriliği değil muhtemelen yapısal dedi. Ben de minyon değilim ama ilk oğlumda 2 buçuk doğmuştu bu haftada deyince, o zaman kesin genetiktir dedi. Öyle bi 3 olur inşallah diyorum, hayırlısı bakalım
37+3 üz bugün, dün kontrolde doktor kilosu 2700 dedi minik bir bebeğin olacak dedi. Gelişim geriliği değil muhtemelen yapısal dedi. Ben de minyon değilim ama ilk oğlumda 2 buçuk doğmuştu bu haftada deyince, o zaman kesin genetiktir dedi. Öyle bi 3 olur inşallah diyorum, hayırlısı bakalım
Canım gece yattığı yer karanlık değil loş ışık olsun birde çok sessiz olmasın hafif kundak yapabilirsin memeden aldıktan sonra hafif sallamayi deneyebilirsin. Hiç olmazsa anne karnındaki sesleri çıkaran uyku oyuncakları var onlardan alabilirsin bebek uykuya geçene kadar dinletirsin benim oğlum senin bebeğin gibiydi.
Eveeet 17. Günümüzden selamlaaar. Gaz sancılarımız an itibariyle başlamıştır. Gece bizi mahvetti 5 gibi uyandı doğru düzgün hiç uyumadı emzirdikten sonra yatağına yatırdığım zaman normalde uyuyan çocuk karnını çeke çeke için için ağladı hep sırtımızda gezdirdik masaj yaptık pışpışladık vs ama sakinleşmedi bu günden itibaren gaz damlasına başlıcam inşallah işe yarar. Varmı bizim gibi gaz sancısı çeken?