2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın kızlar bebeğim şu an 2700 kiloda kıyafetler çok büyük geliyor lcw de küçük beden kıyafet var midir acaba bilginiz var mi
Kızımda o kilo da doğmuştu , seni çok iyi anlıyorum kıyafet konusunda , biraz büyük giydir çabuk toparlanacak zaten annesi

Kızlar merhaba benim de 17 haziran son ama hiç bir belirti yok benim gibi olan varmı pazartesi 40.hafta olcam doktor gel dedi ama çok tedirginim
Günümüz aynıymış.
Benimde bugün biraz belim ağrıyor o kadar.
Bugün kontrolüm vardı.
Pazartesi tekrar gideceğim bende.

Hayırlı neyse o olsun hakkında canım ❤
Benim de yarın kontrolüm var , merak içindeyim ne diyecek doktorum
Nasıl geçti canım kontrolün. Pazartesi çağırdı beni rahimde yumuşama vs var mı bakacakmış duruma göre sezeryan ya da suni ile başlatacak ya da bi kaç gün daha bekleyelim diyecekmiş hayırlısı

Sağol canım bende öyle yapıyım bide her emzirmeden sonra gaz çıkarın diyolar ama bazen emerken uyuyo gaz çıkartıcam derken uyanıyo bida uyanmıyo bazende gazını çıkartmıyım diyorum direk yatırıyorum 5 dk sonra kıvranmaya başlıyo bazende direk uyuyo bi anı bi anını tutmuyo bende napıcağımı şaşırıyorum

Aa hadi ya
Bizde tam tersi hergun değişik bir huy
Bi gece 3 saatte bir kalkiyo
Bi gece yarim saatte bir agliyo
Yemesi kakasi tam bir kaos ne istiyo anlamiyorum
Ya biz de bi duzen oturtamadik. Benimki de ayni
28 mayista dogum yapmistim. Insallah kirkimiz çıkana kadar duzelir

Arkadaslar sezaryen sonrasi neler yapiyosunuz yazarmisiniz dikislerim ve karnimda agrilar var yamuk yumuk yuruyorum
Dikişlerin ağrıması normal değil mi canım? Benimde bir hafta olacak sezaryen olalı ağrım falan oluyor hala tabi yavaş yavaş anca yürüyebiliyorum

Kızlar ne zaman düzenimiz oturucak evimizin işi çocuk vs ne zaman düzene giricek kendimi yetersiz hissediyorum artık.
Yalnız değilsin bebeğim saatlerdir ağlıyo kendimi çok yetersiz hissediyorum ağlamak üzereyim sanki hep böyle gidecekmiş gibi ama geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…