2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimkide öyle kuzum işte bide benimki sabaha karşı tutuyor 6 gibi 10a kadar uğraşıyorum sonra banyo yaptırıp masaj yapıp emziriyorum ondan sonra uyuyor anca

Merhaba ben de 30.05 te oğlumu kucağıma aldım. Tüp bebek olduğundan baya endişeli bi hamilelik geçirdim. Şimdi de bebeğim bazen 10:00-02:00-03:00 arası gazdan sanırım ağlıyor gezmek istiyor uyumuyor mıkırdanıyor, sürekli emesi geliyor o zaman da çok emip kusuyor fazla geliyor. Gaz damlas verdi doktor. Onları kullanıyorum, 2 gün huzurlu uyusa 3. Gün başlıyor. Kolik olabilir dedi baktım kolik bebekler hayatlarında hiç mutlu olamz gülücük saçmazmış. Bu sefer de ona taktım. Bazen eli kolu titriyo, yada meme verirken önce ağzını açıp akfasını sağa sola sallıyo korkuyom o zamanlar. Gündüzleri iyi, uyuyor genelde, uyumasa da gündüz benim psikolojim iyi ama gece olunca hep ağlayasım geliyor. Ya sağlık problemi varsa olursa diye korkuyorum. Bazen öğürüyor emdikten sonra kusacak diye korkuyorum. Gece çok ağlayınca emzik verin dedi doktor veriyorum ama hep korkum var ya emmeyi bırakırsa diye ya süt yetmezse diye ya doymuyorsa diye. Önceden 17-18 dk emerken şimdi 10 dk emip sonrası dura dura bekleye bekleye bekleye emmeye keyiften başladı bu sefer emmeyi bıramırsa diye korkmaya başladım. Altı açılınca üstünü değiştirirken doktorda komtrolde bile çığlık çığlığa katılırcasına ağlıyo sizin bebekleriniz de böyle mi? Ben acaba hasta mı acaba bu normal mi bu değil mi diye düşünmekten kafayı yicem.

Canım ilk bebiş heralde annelik psikolojisi böyle oluyor onlar bişey olacak diye aklımız çıkıyor evet ama bu kadar da kendine yüklenirsen bu kadar her şeyi kafana takarsan bebeğinde etkilenir senin huzursuzluğundan o da huzursuz olur.Bi sorun olsa elbet dr lar anlar biraz rahat olmaya çalış bence sen iyi ol ki bebiş de iyi olsun

Ayyy çok güzel olmuş bir saat içinde olması hiç bişey anlamamişssın en azından bu telaşla rabbim analı babalı büyütsün inşallah maşallah bebişe

Günaydın kızlar bende buğün hastaneye yatişimi yapcam inşallah sıkıntısız sağ salim kızımı alırız kucağımıza çok bekledik kolay bir doğum olur inşallah suni sancıyla olcak sancım gelmedi iki gündür nişan geldi azar azar suda geliyor ama birden su çok gelmedi artık buğün son gün. Benim için dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var

Nasil kullaniyorsun. Memnun musunuz. Saglik ocagi devit verdi ama icinde paraben falan varmis
Muhendisinoglu wellcare ve ocean önermiş bir kac marka daha var. Ben bu ikisinden birini alicam
Memnun muyum bilmiyorum d vitamini olduğu için anlayamıyorum ki nasıl memnun olunur

Bir avazda kurtul inşallah

allah bır avazda kurtarsın cnm bnmde gunum doldu sancı gelıp gıdıyor bızım kız nazlı cıktı allahm saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsn ınsallah

Allah yardimcin olsun tek nefeste kurtar insallah

Nasıl geçti canım kontrolün. Pazartesi çağırdı beni rahimde yumuşama vs var mı bakacakmış duruma göre sezeryan ya da suni ile başlatacak ya da bi kaç gün daha bekleyelim diyecekmiş hayırlısı
Bende yine bir gelişme yok sancim var ama açılma vs yok, pazartesi tekrar gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…