Göğüs uçlarını ne alemde. Benimkiler hem catlak hemde yarık olmuşlar. Emzirirken kafamı duvarlara vurasım geliyor. Lanolin krem kullanıyorum fayda etmiyor çözümü olan var mı yardım lütfen
4 gün b3nde yıkamadım doktora sordum yıkayabilirsin ama göbeğini ıyi kurula dedi. Bizim göbek 18 . Gun düştü yıkamasam bu sıcakta çocuk kokardı:)) göbek bağı düştükten sonra 3 gün yıkamadım bu ara
Göğüs uçlarını ne alemde. Benimkiler hem catlak hemde yarık olmuşlar. Emzirirken kafamı duvarlara vurasım geliyor. Lanolin krem kullanıyorum fayda etmiyor çözümü olan var mı yardım lütfen
Merhaba kızlar bende doğum yaptım cuma günü 13.45te normal, sütüm henüz düzgün bi şekilde yok, bunun için ne yapmam lazım? Benim gibi olan var mı? Rabbim doğurmayan arkadaşlarımı bi avazda kurtarsın inşallah. Doğuran arkadaşlarım içinde bol sütlü gazsız günler
Merhaba kızlar bende doğum yaptım cuma günü 13.45te normal, sütüm henüz düzgün bi şekilde yok, bunun için ne yapmam lazım? Benim gibi olan var mı? Rabbim doğurmayan arkadaşlarımı bi avazda kurtarsın inşallah. Doğuran arkadaşlarım içinde bol sütlü gazsız günler
Duş alıp pompan varsa sagabilirsin pompa ile gelmesini sağlar,yada masajla destekleyebilir son bol bol emzirerek Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun
Gözün aydın canım
Humana still tea , ya da aktarda süt çayı satılıyor alıp içebilirsin , duşta masaj yapabilirsin, pompa varsa o da ise yarar . İlk doğumum normaldi benimde 3 gün sonra geldi sütüm, ilk bir kaç gün gelmezse stres yapma sakın .
Bizimki geceleri gayet güzel uyuyor maşallah emiyor 1buçuk 2 saat sonra uyanıyor tekrar emip yatıyor zaten mememde uyuyo hemen gündüzleride öyle ama günde 2 kez gaz sancısı çektiğimiz saatler var rutin hiç değişmiyo biri sabah 6-7-8-9 arası biride akşam 7de başlayıp 11e kadar sürüyo bu zamanlarda sürekli emmek istiyor 1 saatte emzirsem yatırdığım an ağlıyor uyumuyor sürekli pışpışlanmak gezmek emmek istiyor karnını çeke çeke ağlıyor o kadar huysuzlanıyoki mesela şuan 6dan beri emziriyorum altını değiştiriyorum gazı tutuyo pışpışlıyorum emzik verip sallayarak uyutmaya çalışıyorum uyumayınca tekrar emziriyorum vs eşref saati yani şuan
Her emzirmede gazını çıkarın yoksa ağrıları olur sarılıktan ikigün yattık okadar güzel düzen sağladı ki anlatamam orda her emzirmede gazı alınır altı değişir 9yle küveze bırakılır üç saatte bir zaten emzirmek altını amak bir saat sürdüğü için iki saate düşüyor beslenme saati şimdi üç saatte bir uyanıyor orda mama takviyesi yapmışlardı iştahı çok açıldı 120 cc süt yetmez oldu hemşireler tosbik diye seviyorlardı ordakilere göre tombik biraz kız8m
Canım aynı şeyleri yasiyormusuz. Benim kızım da genelde sakin bir çocuk 2 3 saat arası kendi uyanıp emiyor çok şükür ama akşam 7 de başlıyor 12 ye kadar emerken kıvranıyor ağlıyor uyumuyor baya zorluyor bizi . Ama diğer zamanlar maşallahı var .
Muhtwmelen gazını çıkaramamktan canım yüz üstü yatır kafasın8 yan çevir poposunun üzerine yani beline elini çukur yaparak popoya vuruyor gibi yap hastanede hemşireler küvezdeki bebeklerin gazını böyle çıkarıyor hafif hafif yukarı ç8 o ona masaj olarakta gelir gevşer kendini bırakır anlarsın zaten küvezde öyle yatıyor bebişler genelde
Her emzirmede gazını çıkarın yoksa ağrıları olur sarılıktan ikigün yattık okadar güzel düzen sağladı ki anlatamam orda her emzirmede gazı alınır altı değişir 9yle küveze bırakılır üç saatte bir zaten emzirmek altını amak bir saat sürdüğü için iki saate düşüyor beslenme saati şimdi üç saatte bir uyanıyor orda mama takviyesi yapmışlardı iştahı çok açıldı 120 cc süt yetmez oldu hemşireler tosbik diye seviyorlardı ordakilere göre tombik biraz kız8m
39+0 dan merhaba Bizde hala tık yok dün kontrolümüz vardı 3300gr ,50cm olmuş Sancı açılma yok.. bende artık bebeğimin göbek bağı düşsün diye beklemek istiyorum
Hem meme hem mama verenler nasıl veriyorsunuz? Ben bi türlü düzen oturtamadım? Memeyi mamayı arka arkaya mı veriyorsunuz? Bi de herkes mamaya alışır memeyi bırakır diyo ama sütüm az gelince çocuğu aç mı bırakayım napayım şaşırdım...
Hem meme hem mama verenler nasıl veriyorsunuz? Ben bi türlü düzen oturtamadım? Memeyi mamayı arka arkaya mı veriyorsunuz? Bi de herkes mamaya alışır memeyi bırakır diyo ama sütüm az gelince çocuğu aç mı bırakayım napayım şaşırdım...