2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sağlıcakla canim

Merhaba arkadaşlar, benim oğluşum 4 günlük oldu maşallah, siz kaçıncı gün yikadiniz bebekleinizi? Göbeğinin düşmesini beklediniz mi?

4 gün b3nde yıkamadım doktora sordum yıkayabilirsin ama göbeğini ıyi kurula dedi. Bizim göbek 18 . Gun düştü yıkamasam bu sıcakta çocuk kokardı:)) göbek bağı düştükten sonra 3 gün yıkamadım bu ara

Merhaba hanimlar

Göğüs uçlarını ne alemde. Benimkiler hem catlak hemde yarık olmuşlar. Emzirirken kafamı duvarlara vurasım geliyor. Lanolin krem kullanıyorum fayda etmiyor çözümü olan var mı yardım lütfen

Canım Ben garmastan göğüs ucu kremi kullandım hastanede acıdı gene baya ama yara olmasını engelledi . Ama bende mucize yaratan her emzirmeden sonra zeytin yağı sürüp streç poşetle kapattım gögusumu yumuşacık oldu bi ara eve gelince yara oldu yaraları yumuşattı 10 gün devamlı yaptım şimdi 3 haftaligiz göğüslerim artık hiç acımıyor

Biz 3 kişiyiz galiba 21 haziranı bekleyen
Hep aynı durumdayız
Benim doktorum dün nst de hareketlenme var dedi. Kasılmalar var,
Bir kaç güne gelir dedi.
Hadi bakalım inşaAllah
Bana doktorum yürü hareket et diye yalvarıyo ama bende hiç derman yok bütün gün koltukta uzanıyorum. Sadece yemek yemek ve tuvalet için kalkıyorum yerimden.

Bana doktorum yürü hareket et diye yalvarıyo ama bende hiç derman yok bütün gün koltukta uzanıyorum. Sadece yemek yemek ve tuvalet için kalkıyorum yerimden.
Ben hiç durmuyorum ama nafile
Bence yürüyüş normal doğumu tetiklemiyor.. Kolay olmasını sağlıyor
Bizim bebişlerin vakti değil daha demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…