Kizlar merhabalar, son gunlerde takip edemedim burayi, gecen hafta dogum yaptim. Hikayem soyle, bayramin ikinci gunu gece bir bucuk gibi benim oglani tuvalete goturdum, sonra bir baktim sancim var, geri yatamadim, dedim yine yalanci sancilardan heralde ama bir bekleyeyim. Ilk 6-7 dakikada bir geliyordu sonra 4-5 dakikada bire indi, baktim gecmiyor dedim atrik dogurucam heralde. Gittim ilik bir dus aldim, kafamda kuruyorum sabah sekize kadar idare edersem oglani okuluna birakiriz biz oradan hastaneye gideriz boylece esim de rahat rahat yanimda olur dogumda diye. Tabi bu benim planim, bir baktim sancilar bir anda 2-3 dakika aralikla gelmeye basladi, ve 30 saniye falan suruyor. Hastaneyi aradik, yola ciktik, sabah 6:30 gibi vardik, beni odaya aldilar, tansiyon falan baktilar, serum yolu falan actilar, doktor muayene etti, 8 cm aciklik var. Epidural istedim cunku sancilar yogundu, derken benim ikinma hissim geldi. Esime oglani cikar odadan okuluna gotur dedim, baktim doktor onlugunu giyiyor, bebek geliyor epidurale vakit kalmadi dedi. Cok tuhaf oldum o zaman, agliyor gibiyim ama gozumden hic yas gelmiyor, bir yandan ikinmaya calisiyorum bir yandan doktorlara ingilizce agri kesici veremezmisiniz, yapamiyorum diyorum, bir yandan Turkce Allah`im yardim et diye dua ediyorum, neyse bi 10 dakika icinde bebek doguyor, kordonu esim gittigi icin ben kesiyorum. Esim geldi bebegi gordu, sasirdi, hastaneye girmemizle dogum arasi bir saatti. Iki gun hastanede kaldik, geceleri esim oglanla eve gecti, cok sukur sorunsuz gecti hersey. Darisi tum bekleyenlerin basina olsun.