2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
#1 Nişanlımla ilişkiye giriyoruz adetimin son günleri girdik ve zevk suyu sanırım içime girdi emin değiliz o öyle hissediyor ama boşalmadı içime sadece zevk suyu hamile kalırmıyım lütfen yardım edin

#1 Nişanlımla ilişkiye giriyoruz adetimin son günleri girdik ve zevk suyu sanırım içime girdi emin değiliz o öyle hissediyor ama boşalmadı içime sadece zevk suyu hamile kalırmıyım lütfen yardım edin

Kalırsan bizede haber ver
Biz olmasi icin yillarca uğraştık
Bi zevk suyuyla hamile kalinsaydi
Dunya nufusu su ankinin milyon kati olurduk

İnşallah kolay bir doğum olur , normal doğummu bekliyorsun?
Benim de 1 saat önce suyum geldi, şu an bel ve kasık ağrısı çekiyorum, arada şiddetleniyor sancılar.
Dayanabilirsem 7 gibi giderim hastaneye

Benim de 1 saat önce suyum geldi, şu an bel ve kasık ağrısı çekiyorum, arada şiddetleniyor sancılar.
Ayyy maşallah
Evet bekliyorum bugünü çıkarır bence benim minik,
Senin de inşaAllah kolay olur doğumun

39+0 dan merhaba ☺ Bizde hala tık yok dün kontrolümüz vardı 3300gr ,50cm olmuş ☺Sancı açılma yok.. bende artık bebeğimin göbek bağı düşsün diye beklemek istiyorum
Artık hastane benle dalga geçiyor. Sen hâlâ doğurmadın mi diye. Sanci var ama ne açılma, ne su ne de nişan var.

Merhaba tebrikler.Allah guzel guzel buyutmeyi nasip etsin. sancilar belden kasiga yayilan adet agrisi gibi mi yoksa karinin kasilip kalmasi mi oluyor

doğum çok kolay oldu doğumdan sonra iyi şeyler olmadı canım atoni geçirdim yani rahim kasılıp küçüleceğine kaburgama çıktı çok zor bi süreçti allahtan vücudum tedaviye yanıt verdi..
Çok çok geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim, hiç duymamıştım böyle bir şey

Bugün doğuran doğurana kolay sağlıklı bir Doğum ve Bebiş diliyorum Suyun foşurt diye mi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…