- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Maşallah valla benimkide doymak bilmiyo sürekli emmek istiyor göğüs ucum acıyo zaten çok zor oluyo benim için. Gaza gelirsekte herkes her emmeden sonra gazı çıkarın diyo ama benim bebeğim geceleri çok derin uyuyo emdikten sonra direk bayılıyo sırtıma alıp bi 5-10 dk sert bi şekilde sırtına vuruyorum ama çıkmıyo bende yatırıyorum napmam lazım bilmiyorum :/Her emzirmede gazını çıkarın yoksa ağrıları olur sarılıktan ikigün yattık okadar güzel düzen sağladı ki anlatamam orda her emzirmede gazı alınır altı değişir 9yle küveze bırakılır üç saatte bir zaten emzirmek altını amak bir saat sürdüğü için iki saate düşüyor beslenme saati şimdi üç saatte bir uyanıyor orda mama takviyesi yapmışlardı iştahı çok açıldı 120 cc süt yetmez olduhemşireler tosbik diye seviyorlardı ordakilere göre tombik biraz kız8m
Merhaba canım arada girip okuyorum ama çok fazla yazmıyorum mesajını görünce yazmak istedim. Benim bebeğimin ağzı da pamukçuk oldu çok değil ama. Dün doktora gitmiştik ilaç verdi. Bide önemli olan annenin memeşsni temizlemesiymiş. Doktor bana karbonatlı suyla göğsünü yıka dedi. Hatta bebeğin ağzını da karbonatlı suyla siliyorum ağız mendiliyle. Dilini de siliyorum. Emzik alıyorsa bebeğin onu da arada bir karbonatlı suda beklet ama kaynamış su kullan tüm bunları yaparken. Bide doktorun verdiği ilaca başladık bakalım inşallah geçerKızlar selam
Bebeğim hep ağlıyo
3 haftalık olduk
Emme ve uyku dışında hep ağlıuo
Çok zorlanıyorum
Alt açmak üst değişmek işkence
Sırtını sıvazlıyorumgaz çıkmıyor
Napıcam bilmiyorum çok çaresizim
Ağzı da pamukcuk oldu
Senin kızla benim oğlan aşırı benziyor tek fark benimki sabah 6-7de başlıyor gaz sancıları 10a kadar falan uyumuyor yani sadece akşam değil sabahta huysuz ama gece benimkide çok çok iyi maşallah hep gözü kapalı emiyor zaten 10-15 dk emincede doyuyor hemen bayılıyor mememde bende sırtıma alıp gazını çıkarmaya çalışıyorum genelde çıkmıyo uyuduğu için bende yatırıyorum. 1buçuk saatte bi falan kalkıyo ve 10-15 dk anca emiyo seninki nasıl gece emmesi?Benim bebis ilk gunler çok güzel uyuyordu 2 haftayı geçince gaz problemi başladı genelde akşam saatlerinde baya kıvranıyor emerken ağlıyor.
Tam 3 haftalık olduğunda bi ara emmedi memeyi red etti 1 gün. Böl bol ten teması birde beraber dus aldik dusta emmeye başladı.
Gece uyanmadan mirildanirken emziriyorum altını degistiriyorum hemen uykuya geçiyor gece beni zorlamıyor. Maşallah kızıma.
Mikostatin mi verdi size deMerhaba canım arada girip okuyorum ama çok fazla yazmıyorum mesajını görünce yazmak istedim. Benim bebeğimin ağzı da pamukçuk oldu çok değil ama. Dün doktora gitmiştik ilaç verdi. Bide önemli olan annenin memeşsni temizlemesiymiş. Doktor bana karbonatlı suyla göğsünü yıka dedi. Hatta bebeğin ağzını da karbonatlı suyla siliyorum ağız mendiliyle. Dilini de siliyorum. Emzik alıyorsa bebeğin onu da arada bir karbonatlı suda beklet ama kaynamış su kullan tüm bunları yaparken. Bide doktorun verdiği ilaca başladık bakalım inşallah geçer
Memeden ayrılınca tek ağlayan benim kız miSenin kızla benim oğlan aşırı benziyor tek fark benimki sabah 6-7de başlıyor gaz sancıları 10a kadar falan uyumuyor yani sadece akşam değil sabahta huysuz ama gece benimkide çok çok iyi maşallah hep gözü kapalı emiyor zaten 10-15 dk emincede doyuyor hemen bayılıyor mememde bende sırtıma alıp gazını çıkarmaya çalışıyorum genelde çıkmıyo uyuduğu için bende yatırıyorum. 1buçuk saatte bi falan kalkıyo ve 10-15 dk anca emiyo seninki nasıl gece emmesi?
Uykusuzluk hala devam mıMemeden ayrılınca tek ağlayan benim kız mi
Benimki öğlen öyle kuzum mememe yapışık bi şekilde öğlenleri ve özellikle gaz sancısı tuttuğu zaman az önce yarım saat emzirdim 40 cc sağıp verdim hala doymadıMemeden ayrılınca tek ağlayan benim kız mi
Daha doğum yapmadım ama aynı durumdayımBel ağrım ve kasık ağrım var. adet olmuşum gibi ağrıyor..
Ama kasılma hissetmiyorum.
2.ye normal doğum yapanlar
Önce böyle mi oldu sizde de?
Evet bana da onu verdiMikostatin mi verdi size de
Bende siliyorum dilini ağız içini
Göğsümü de
Beyaz gürültü açıyor musun ve de kundak yapıyor musun? Daha önce de yazmıştım ‘Mahallenin en mutlu bebeği’ bu kitabı okumanı tavsiye ederim fırsat bulursan. Adamın önerdiği yöntem biz de çok işe yaramıştı belki size de yararMemeden ayrılınca tek ağlayan benim kız mi
İnşallah canım :) bndede vardı ama açılma fln bişe çıkmadıİki gündür mukuslu bir akintim var, ara ara da ağrım oluyor sabah kontrolüm var, açılma vs çıkar da doğum yaparım diye umuyorum
Bu sıcaklar beni mahvetti.
doğum çok kolay oldu doğumdan sonra iyi şeyler olmadı canım atoni geçirdim yani rahim kasılıp küçüleceğine kaburgama çıktı çok zor bi süreçti allahtan vücudum tedaviye yanıt verdi..Sağlıklı hayırlı evlat olsun tekrardan2. Hani kolay oluyordu yaw
Emzirmuyorum kiKızlar buarada bazen benim bebeğim de sürekli emmek istiyor gazı olduğunda yada uykuya dalamadığı zamanlar daha çok emmek istiyor karnı tok olmasına rağmen. Ama doktorum en azından 2 saat olsun 2 saatten önce istese de vermemeye çalış yoksa daha çok gazı olur dedi. Kısır döngü oluyor yani.victoryvivi sen de sürekli emmek istiyor bırakınca ağlıyor demişsin belki nedeni bu olabilir emdikçe gazı oluyor belki de
Düzelme var mı bizde YÖK 2 gün olduEvet bana da onu verdi
Beyaz gürültüyü sevmediBeyaz gürültü açıyor musun ve de kundak yapıyor musun? Daha önce de yazmıştım ‘Mahallenin en mutlu bebeği’ bu kitabı okumanı tavsiye ederim fırsat bulursan. Adamın önerdiği yöntem biz de çok işe yaramıştı belki size de yarar
Memede uyumaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?