2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bel ağrım ve kasık ağrım var. adet olmuşum gibi ağrıyor..
Ama kasılma hissetmiyorum.
2.ye normal doğum yapanlar
Önce böyle mi oldu sizde de?

Maşallah valla benimkide doymak bilmiyo sürekli emmek istiyor göğüs ucum acıyo zaten çok zor oluyo benim için. Gaza gelirsekte herkes her emmeden sonra gazı çıkarın diyo ama benim bebeğim geceleri çok derin uyuyo emdikten sonra direk bayılıyo sırtıma alıp bi 5-10 dk sert bi şekilde sırtına vuruyorum ama çıkmıyo bende yatırıyorum napmam lazım bilmiyorum :/

Merhaba canım arada girip okuyorum ama çok fazla yazmıyorum mesajını görünce yazmak istedim. Benim bebeğimin ağzı da pamukçuk oldu çok değil ama. Dün doktora gitmiştik ilaç verdi. Bide önemli olan annenin memeşsni temizlemesiymiş. Doktor bana karbonatlı suyla göğsünü yıka dedi. Hatta bebeğin ağzını da karbonatlı suyla siliyorum ağız mendiliyle. Dilini de siliyorum. Emzik alıyorsa bebeğin onu da arada bir karbonatlı suda beklet ama kaynamış su kullan tüm bunları yaparken. Bide doktorun verdiği ilaca başladık bakalım inşallah geçer

Senin kızla benim oğlan aşırı benziyor tek fark benimki sabah 6-7de başlıyor gaz sancıları 10a kadar falan uyumuyor yani sadece akşam değil sabahta huysuz ama gece benimkide çok çok iyi maşallah hep gözü kapalı emiyor zaten 10-15 dk emincede doyuyor hemen bayılıyor mememde bende sırtıma alıp gazını çıkarmaya çalışıyorum genelde çıkmıyo uyuduğu için bende yatırıyorum. 1buçuk saatte bi falan kalkıyo ve 10-15 dk anca emiyo seninki nasıl gece emmesi?

Mikostatin mi verdi size de
Bende siliyorum dilini ağız içini
Göğsümü de

Memeden ayrılınca tek ağlayan benim kız mi

Benimki öğlen öyle kuzum mememe yapışık bi şekilde öğlenleri ve özellikle gaz sancısı tuttuğu zaman az önce yarım saat emzirdim 40 cc sağıp verdim hala doymadı mememde uyuyor yatırıyorum bi anda ağlamaya başlıyo gezdiriyoruz pış pışlıyoruz gazını çıkarmaya çalışıyoruz emzik veriyoruz yok anca memeyi verirsem susuyo normalde göğsüm sert olur az önce o kadar çok emdiki göğsüm bildiğin sünger gibi oldu sütüm yetmicek diye korkmaya başladım bu kadar çok emerse diye ama bak geceleri öyle değil bazı bebekler öğlen çok beslenirmiş gece az beslenirmiş bazılarıda tam tersi benimki öğlen beslenip gece uykucu 10 dk emsede yetiyor ona hemen bayılıyor Ama 6 gibi başlıyo eşref saati en son 10a kadar uğraşıp pes edip banyo yaptırıyorum masaj emzirme alt değiştirme vs derken 11-12 gib anca uyuyor.

Kızlar buarada bazen benim bebeğim de sürekli emmek istiyor gazı olduğunda yada uykuya dalamadığı zamanlar daha çok emmek istiyor karnı tok olmasına rağmen. Ama doktorum en azından 2 saat olsun 2 saatten önce istese de vermemeye çalış yoksa daha çok gazı olur dedi. Kısır döngü oluyor yani. victoryvivi sen de sürekli emmek istiyor bırakınca ağlıyor demişsin belki nedeni bu olabilir emdikçe gazı oluyor belki de

Beyaz gürültü açıyor musun ve de kundak yapıyor musun? Daha önce de yazmıştım ‘Mahallenin en mutlu bebeği’ bu kitabı okumanı tavsiye ederim fırsat bulursan. Adamın önerdiği yöntem biz de çok işe yaramıştı belki size de yarar

Emzirmuyorum ki
2 saatten evvel

Beyaz gürültüyü sevmedi
Kundak çok sıcak olduğu için yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…