Hem meme hem mama verenler nasıl veriyorsunuz? Ben bi türlü düzen oturtamadım? Memeyi mamayı arka arkaya mı veriyorsunuz? Bi de herkes mamaya alışır memeyi bırakır diyo ama sütüm az gelince çocuğu aç mı bırakayım napayım şaşırdım...
Doktor bana bir öğün mama bir öğün sut demişti.ben pompayla sagip biriktiriyordum 3 saatte 1 mama sonra süt veriyorsun ortalama 120 CC civarı tabi 15 günlük falandi yanlış hatırlamıyorsam
Benimde ilkinde olmamisti ama gun asiri pansuman yapiyodum bide gobegim bu kadar baski yapmiyodu bunda 1 lere pansuman yapildi saglik ocagina yarin bir sorayimda doktorum uzak ya bugunde izinli artik olmazsa yarin gidecegim
Muhtwmelen gazını çıkaramamktan canım yüz üstü yatır kafasın8 yan çevir poposunun üzerine yani beline elini çukur yaparak popoya vuruyor gibi yap hastanede hemşireler küvezdeki bebeklerin gazını böyle çıkarıyor hafif hafif yukarı ç8 o ona masaj olarakta gelir gevşer kendini bırakır anlarsın zaten küvezde öyle yatıyor bebişler genelde
Canım her emmede gazını çıkarıyorum banu çiftçinin gaz çıkarma tekniğini yapıyorum ise de yarıyor ama gaz tekrarlıyor sanırım kendini . Teşekkür ederim onerin için bunu da denerim insallah
canim bende olmadi ama yengemde oldu iltihap olmuş hergun hastaneye gidip pansuman yaptırdı
Canım her emmede gazını çıkarıyorum banu çiftçinin gaz çıkarma tekniğini yapıyorum ise de yarıyor ama gaz tekrarlıyor sanırım kendini . Teşekkür ederim onerin için bunu da denerim insallah
Hem meme hem mama verenler nasıl veriyorsunuz? Ben bi türlü düzen oturtamadım? Memeyi mamayı arka arkaya mı veriyorsunuz? Bi de herkes mamaya alışır memeyi bırakır diyo ama sütüm az gelince çocuğu aç mı bırakayım napayım şaşırdım...
Ben günde 1 defa gece mama veriyorum. Gündüz çok zorda kalmadıkça mama vermiyorum.. Ama mamaya alışıp memeyi bırakma gbi birşey olmadı şimdilik. 17 günlk oldu bu arada
Kızlar bebeğimin reflüsü varmış her yenidoğanda oluyormuş ama bizimkinin yüksekmiş, oğlum uyurken bile yüzünğ ekşitiyor yedikleri ağzına geliyor gibi yutkunuyor hiç huzurlu uyuyamıyor çok kusuyor ağzından burnundan bugun doktora götürdük çok küçük olduğu için ilaç veremiyoruz reflü yatağı alın emzirmek için 2 saati geçirmeyin dedi doktorumuz
Birde sizin bebeğiniz ne kadar göğsününüzü emiyor ben göğsümden çıkarınca bile ısrarla tutturmaya çalışıyordum ki tutuyordu sonra ama yanlışmış kızlar bir kere deneyin istemiyorsa zorlamayın bebeklerin emme refleksi yüksek olduğu için doysalar bile çekiyorlar bu da daha da gazlanmalarına sebep olıyormuş
Ben de 3-4 gun kadar meme+mama verdim canim
Her zaman onceligin meme olsun sonra mama ver
Emek vermeden mama alamayacagini bilsin
Ben boyle yaptim ve mamayi birakmada hic zorlanmadik