Aynen canım o kadar doğru söylüyorsunki en ufak şeyde telaşa kapılıyoruz eskiler zaten 3 ay olmadan doktora bile gitmezmiş alttan bakacak diye rahat rahat yaşıyorlarmış bazen diyorm bilmemek daha iyi heralde diye
Evet canım bende ilk hamileliğimde çok çok takıntılı , bincsiz ve evhamlıydım . Burada okuduğum herşeyden etkilenir stresini de yaşardım üstelik o yüzden çok iyi anlıyorum sizi
Herseyin basi sağlık , hep iyi dusunelim morallerimiz yüksek olsun. Olacagin önüne gecilmiyor.
Canım mecbur burada vereceğiz biz köyde oturuyoruz ilçe aciline gidecgzi merkeze gidersek 1.5 saat yol zaten haftaya carsamba gidecegim oraya şimdi illa iki kat değil artmışsin olsun yeter inşallah bide doktor beni pazartesi çağırdı bende izin alamayacagimdan o gün çarşamba gideceğim e artışı görmek lazım o yüzden acilde verelim dedik bilmiyorum hersey yolunda olur insallah
Canım geçen gün aile hekimliğindeki hemşireyle konusuyordum. Onunda kalp atışları çok hızladığı için mecbur gebelik boyunca düzenleyici hap kullanmış. Her ihtimale karşı dr a git baktır ihmal etme sakın.
herkes prima oneriyor ama dediğim gibi israil mali. kendi bebegimi düşünerek aldigim bezin baska bebeklere kurşun olarak dönmesini kabul edemem pisik de yapsa baska bez alacağım.
Tebrik ederim düşünceniz çok doğru, pişik de yapıyor ayrıca abartıldığı gibi bir bez değil. Bizim milletimiz pahalı olanı kaliteli sandığı için abrttıkça abarttı. Ben kızım doğduğunda birkaç ay kullandım pişik yaptı molfix aldım hiçbişey olmadı hep molfix kullandım pişik kremi kullanınca her marka iyi. Pişik olmasa da sürüyosun bepantene önlemini alıyosun. Prima diye tutturanları aklım almıyor
Canım geçen gün aile hekimliğindeki hemşireyle konusuyordum. Onunda kalp atışları çok hızladığı için mecbur gebelik boyunca düzenleyici hap kullanmış. Her ihtimale karşı dr a git baktır ihmal etme sakın.
herkes prima oneriyor ama dediğim gibi israil mali. kendi bebegimi düşünerek aldigim bezin baska bebeklere kurşun olarak dönmesini kabul edemem pisik de yapsa baska bez alacağım.
Yanlış anlamayın da yerli üretim diye birşey yok,kaldı ki İsrail malı dedikleriniz hepsi de kullandığımız ürünler Orkid,Ariel,Domestos beyazlar için Ariel den başka bir ürün tanımam.Ülke olarak,yerli üretim 0 olduğu için,yabancı ürünleri kullanmaya devam edeceğiz
Tebrik ederim düşünceniz çok doğru, pişik de yapıyor ayrıca abartıldığı gibi bir bez değil. Bizim milletimiz pahalı olanı kaliteli sandığı için abrttıkça abarttı. Ben kızım doğduğunda birkaç ay kullandım pişik yaptı molfix aldım hiçbişey olmadı hep molfix kullandım pişik kremi kullanınca her marka iyi. Pişik olmasa da sürüyosun bepantene önlemini alıyosun. Prima diye tutturanları aklım almıyor
Kesinlikle Allah nasip ederse bende molfix e devam edicem oglumda prima ilk doğduğunda hediye gelmişti bir iki defa bağladım pisik oldu ve hiç begenmedim bezi
Ben şahsen ariel ve orkid de kullanmıyorum. Evet diğer ürünler de türk malı değil ama en azından diğer ülkelerin ürünleri. Benim bi katkım olmasın elimden geleni yapayım düşüncesindeyim..
Hem orkid ve prima direkt genital bölgelere temas ettiği için yahudilerin bu ürünlere kısırlaştırıcı şeyler koyduğu Türk ırkını ve müslümanları azaltma düşünceleri olduğu ile ilgili rivayetler var. Ya doğruysa diye düşünüyor insan..
Hadi ya bende bu ay olmasaydı klomen kullanacaktım şükür bugünümüze kuzum :) daha ağır bi tedaviye gerek kalmadan geldi meleklerimiz 9 ay boyunca herşey güzel gitsin inşallah
Çok şükür kuzum :) inşallaahhhh canım inşallahhh amiinnn :) ediyorum hiç ağzımdan eksik etmiyorum şükür lafını :) yazarım tabiki canım sen naptın nasılsın ?