2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence de burda gerilmeye hiç gerek yok.

Çatlak için Lierac çok duymuştum onu kullanıcam ama daha erken sanırım. 3 aydan sonra mı başlamak lazım bilemedim?

Herkesin fikri kendine tabi ki. Ama biraz gerçekçi ve mantıklı olmak gerek. Yazılacak çooook şey var ama İnanın takatim kalmadı. Midem ağzımda zatenfikrinizi belirtirken de başkalarını suçlamadan yaparsanız gerilmez ortam

Biz safımızı bilemiyoruz o zaman,cahillik işte naparsın,sizin kadar araştırmacı olamıyoruz

Aynen ya iyiki bir Prima yazdım ya,arkadaş fikir sormuş,ben de yazdım.Herkesin aklı,fikri var,kimin bütçesi neye el veriyorsa,alsın,onu kullansın.Şu forumda dini paylaşımlar ciddi anlamda çok saçma

Şöyle bir örnek vereyim. Eşinize bir telefon geldi primada şatış müdürlüğü teklifi yapıldı. Aylık 15.000 tl aylık özel sağlık sigortası ve altına araba verdiler. Daha neler neler ee birde bebeişinin bezleri bedava.Ve hiç bir şekilde bu işi kabul etmeyiz diyorsanız aynı şekilde düşünmeye devam edebilirsiniz. Biz türkler hazıra konmayı nerede katakulle var yapmayı çalışmadan üzerine konmayı üretmemeyi sadece tüketmeyi bildiği sürece bu markaları alacağız. Şunuda asla unutmayın o markalar sayesinde evine ekmek götüren milyonlarca insanda var. Bana faydalıysa ister Müslüman ister Yahudi istersede Hristiyan hiç fark etmez. İşimi görsün yeter. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızda bezini ozaman düşünürüz
Hepimiz bu özel ve güzel zamanların tadını çıkaralım bırakın zamanı geldiğinde bakarız beze hepinize mutlu pazarlar

Ağzına sağlık arkadaşım

O zaman doktora göre değişiyor yarın görebilecek miyiz bakalım tam 6 hafta oluyor

O zaman doktora göre değişiyor yarın görebilecek miyiz bakalım tam 6 hafta oluyor
Benim erkek kardeşim sağlıkçı,en iyi ultrasyonlar devlette dedi bana,özel hastaneye gitsen bile (ikili tarama,üçlü tarama testleri)için zaten devlet hastanesine yönlendiriyorlar

RUBELLA IgG 120.00 Pozitif IU/mL 0 - 4.99

Kızlar bu değer çok yüksek çıkmış , ne olduğu konusunda bilgi sahibi olan var mı?

RUBELLA IgG 120.00 Pozitif IU/mL 0 - 4.99

Kızlar bu değer çok yüksek çıkmış , ne olduğu konusunda bilgi sahibi olan var mı?
Canım internette aşağıdaki gibi bir bilgi var.

Eklentiler

• 700921A5-FBEB-4153-85C8-748C7374E2BA.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…