Sağol kuzum bende geldiimmm inşallah hiç gitmem :)
Düşüncenize saygı duyuyorum ama üslubunuz rahatsız etti beni. Yani prima kullananlar yani bizler bebeklerimiz pişik olmasın diye başka bebeklere kurşun olarak dönmelerine göz yumuyoruz?! Bu kadar duyarlıysanız tebrik ediyorum sizi. Peki diğer İsrail menşeli ürünlere de bu düşüncede yaklaşıyor musunuz? Açın buzdolabınızı, deterjanlarınıza şampuanlarınıza bakın. Alışveriş yaptığınız marketlerin anlaşmalı oldukları şirketlere bakın. Size bi kaç örnek yazayım. Ama dürüst olun bu ürünlerden hiç mi kullanmadınız?herkes prima oneriyor ama dediğim gibi israil mali. kendi bebegimi düşünerek aldigim bezin baska bebeklere kurşun olarak dönmesini kabul edemem pisik de yapsa baska bez alacağım.
Bende sürekli var canım taşikardiBen biraz hareket edince kalbim hızlı atmaya başlıyor. Böyle olan var mı? 7+6 yım.
Tabi bilmeden genellemek ne kolay değil mi? Denemediğin marka kalmayıp, en iyi pişik kremlerini kullansan da geçmeyen pişikle savaşmak nedir bilir misiniz? Şimdi bir daha düşünürseniz yani empati kurarsanız belki aklınız alabilir.Tebrik ederim düşünceniz çok doğru, pişik de yapıyor ayrıca abartıldığı gibi bir bez değil. Bizim milletimiz pahalı olanı kaliteli sandığı için abrttıkça abarttı. Ben kızım doğduğunda birkaç ay kullandım pişik yaptı molfix aldım hiçbişey olmadı hep molfix kullandım pişik kremi kullanınca her marka iyi. Pişik olmasa da sürüyosun bepantene önlemini alıyosun. Prima diye tutturanları aklım almıyor
Öyle birşey varsa biz Türkler nasıl hamile kalıyoruz? Yanlış ve saçma bir duyum.Hem orkid ve prima direkt genital bölgelere temas ettiği için yahudilerin bu ürünlere kısırlaştırıcı şeyler koyduğu Türk ırkını ve müslümanları azaltma düşünceleri olduğu ile ilgili rivayetler var. Ya doğruysa diye düşünüyor insan..
Açıkçası uslubunu bakış açını çok yanlış buldum, fikrini daha ılımlı bir şekilde dile getirmiş olsaydın keşke.Tebrik ederim düşünceniz çok doğru, pişik de yapıyor ayrıca abartıldığı gibi bir bez değil. Bizim milletimiz pahalı olanı kaliteli sandığı için abrttıkça abarttı. Ben kızım doğduğunda birkaç ay kullandım pişik yaptı molfix aldım hiçbişey olmadı hep molfix kullandım pişik kremi kullanınca her marka iyi. Pişik olmasa da sürüyosun bepantene önlemini alıyosun. Prima diye tutturanları aklım almıyor
İyiyim canım ben hiç belirtim yok şu sıralar yarın doktoru arıcam bakalım ne dicek inşallah normaldir bu durum :)Çok şükür kuzum :) inşallaahhhh canım inşallahhh amiinnn :) ediyorum hiç ağzımdan eksik etmiyorum şükür lafını :) yazarım tabiki canım sen naptın nasılsın ?
Şimdilik kalabiliyoruz ama çoğu insan tedaviyle kalıyor ve eskiden insanlar daha kolay hamile kalabiliyormuş bence. Ayrıca ben bunun bir rivayet olduğunu belirttim zatenÖyle birşey varsa biz Türkler nasıl hamile kalıyoruz? Yanlış ve saçma bir duyum.
Ben gayet ılımlı olduğumu düşünüyorum kimseye hakaret etmiyorum,sadece bu kişileri anlayamadığımı söyledim. Benim bakış açım bu, siz böyle düşünmeyebilirsiniz ben de sizin gibi düşünmüyorum ziraAçıkçası uslubunu bakış açını çok yanlış buldum, fikrini daha ılımlı bir şekilde dile getirmiş olsaydın keşke.
Bütün markaları ve en iyi pişik kremlerini kullandınız geçmedi ve prima geçirdi öyle mi, valla bravo o zaman primaya. Benim bu kadar büyük pişik problemim olmadığı için anlayamıyorum o zamanDüşüncenize saygı duyuyorum ama üslubunuz rahatsız etti beni. Yani prima kullananlar yani bizler bebeklerimiz pişik olmasın diye başka bebeklere kurşun olarak dönmelerine göz yumuyoruz?! Bu kadar duyarlıysanız tebrik ediyorum sizi. Peki diğer İsrail menşeli ürünlere de bu düşüncede yaklaşıyor musunuz? Açın buzdolabınızı, deterjanlarınıza şampuanlarınıza bakın. Alışveriş yaptığınız marketlerin anlaşmalı oldukları şirketlere bakın. Size bi kaç örnek yazayım. Ama dürüst olun bu ürünlerden hiç mi kullanmadınız?
Bende sürekli var canım taşikardiama gebelikte artıyor. Druna danışsan iyi olur.
Tabi bilmeden genellemek ne kolay değil mi? Denemediğin marka kalmayıp, en iyi pişik kremlerini kullansan da geçmeyen pişikle savaşmak nedir bilir misiniz? Şimdi bir daha düşünürseniz yani empati kurarsanız belki aklınız alabilir.
Ben sürekli orkid kullandım ve korunmayı bırakır bırakmaz da gebe kaldım. Eskiden insanlar daha kolay hamile kalabiliyormuş ama yediklerimizden desen anlarım çünkü doğal beslenemiyoruz maalesef. Ben de saçma olduğunu söyledim rivayetin. Ki inanmış gibisiniz.Şimdilik kalabiliyoruz ama çoğu insan tedaviyle kalıyor ve eskiden insanlar daha kolay hamile kalabiliyormuş bence. Ayrıca ben bunun bir rivayet olduğunu belirttim zaten
Kusura bakmayın yazdığınızı görmeden yazmış bulundum, konuyu kapatmak en doğrusu evet..Arkadaşlar ne güzel sohbet ediyorduk biraz gerilmişiz. Nazar değdi sanırım. Herkes istediği markayı kullanmakta özgürdür. Kullanmayıp duyarlı olmak çok çok güzel bişey. Ama biz duyarlı olsakta ülkemiz bizi bunları kullanmaya mecbur bırakıyor malesef.. Bence kapatalım konuyu başka şeylerden konuşalım. Mesela çatlak için kimler önlem alıcak ve neler yapıcaksınız :)
Herkes siz gibi hemen kalamıyor ama etrafınızda görüyorsunuzdur mutlaka. Evet ben inanıyorum ve herhalde bu özgürlüğe sahibimBen sürekli orkid kullandım ve korunmayı bırakır bırakmaz da gebe kaldım. Eskiden insanlar daha kolay hamile kalabiliyormuş ama yediklerimizden desen anlarım çünkü doğal beslenemiyoruz maalesef. Ben de saçma olduğunu söyledim rivayetin. Ki inanmış gibisiniz.
Kuzum normal tabi:) ben sana diyom ama göğüs acısı biraz hafiflesin veya kaşık ağrım geçsin n’oluyo diyomİyiyim canım ben hiç belirtim yok şu sıralar yarın doktoru arıcam bakalım ne dicek inşallah normaldir bu durum :)
İşte empati kurma yeteneği de bu bağlamda önemlidirBütün markaları ve en iyi pişik kremlerini kullandınız geçmedi ve prima geçirdi öyle mi, valla bravo o zaman primaya. Benim bu kadar büyük pişik problemim olmadığı için anlayamıyorum o zaman
Sürekli pişik kremi kullanmak yanlış bebeğin poposu cildi nefessiz kalır benim fikrimce pişik önlemek için pişik kremi kullanmak yanlışTebrik ederim düşünceniz çok doğru, pişik de yapıyor ayrıca abartıldığı gibi bir bez değil. Bizim milletimiz pahalı olanı kaliteli sandığı için abrttıkça abarttı. Ben kızım doğduğunda birkaç ay kullandım pişik yaptı molfix aldım hiçbişey olmadı hep molfix kullandım pişik kremi kullanınca her marka iyi. Pişik olmasa da sürüyosun bepantene önlemini alıyosun. Prima diye tutturanları aklım almıyor
Ben empati kurma yeteneğine sahibim merak etmeyin ama bu konuda hala aynı fikirdeyim kusura bakmayın. Herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değilİşte empati kurma yeteneği de bu bağlamda önemlidir
Her zaman demedim zaten günde bir kere olabilir yada bez değiştirirken bi süre havalandırılır , ben böyle yaptım ve bi sıkıntı olmadı çok şükür.Sürekli pişik kremi kullanmak yanlış bebeğin poposu cildi nefessiz kalır benim fikrimce pişik önlemek için pişik kremi kullanmak yanlış
İlk hamileliğimde e vitaminli krem ve bebe yağı kullandım ara ara çok fazla çatlağım yok bizizm aile de genetik çok çatlağımız olmuyor şimdilik badem yağı kullanmayı düşünüyorum canımArkadaşlar ne güzel sohbet ediyorduk biraz gerilmişiz. Nazar değdi sanırım. Herkes istediği markayı kullanmakta özgürdür. Kullanmayıp duyarlı olmak çok çok güzel bişey. Ama biz duyarlı olsakta ülkemiz bizi bunları kullanmaya mecbur bırakıyor malesef.. Bence kapatalım konuyu başka şeylerden konuşalım. Mesela çatlak için kimler önlem alıcak ve neler yapıcaksınız :)
Hz. İbrahim’i yakan ateşe gagasıyla su taşıyan serçeye sormuşlar senin bu gayretin ne o su ateşi söndürmeye yetermi olsun demiş en azından safım belli ..Yanlış anlamayın da yerli üretim diye birşey yok,kaldı ki İsrail malı dedikleriniz hepsi de kullandığımız ürünler Orkid,Ariel,Domestos beyazlar için Ariel den başka bir ürün tanımam.Ülke olarak,yerli üretim 0 olduğu için,yabancı ürünleri kullanmaya devam edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?