Mama kullanan arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ben sma kullanıyorum ama kızım günde 100 ml bile zor içiyor hiç sevmiyor değiştirmek istiyorum ama karar veremedim.
Şimdi internetten similac sipariş verdim. Tek mamayla beslendiği için ciddi bi maliyeti var. Similacın içeriğini inceledim muhendisinoğlundan onun da gayet güzel gaz ve Kabızlık yapmıyomuş.
Hayir canım halayok...böyle gidecek sanırım emmiyor sagip veriyorum...birde mesela calmabiberon aldimaz duzelsinde onunla memeye dondurcem diye ama hala istahsiz uyku sunda bile verdiğim oluyor zorla.
Arkadaslar yamuna korse hakkında bilgisi olan varmı acaba basen için termal taytini almayi dusunuyorum incelmek için doğumdan sonra 15 kilo kaldı fikri olan varmi
Önceden sadece geceleri aciktiginda emerdi. Şimdi gece gündüz aç tok basıyor elini ağzına yumruk yapıp bir haftadır da tükürüğünu köpük köpük ağzından çıkarıp oynuyor. Diş cikarmaya hazırlık galiba
Önceden sadece geceleri aciktiginda emerdi. Şimdi gece gündüz aç tok basıyor elini ağzına yumruk yapıp bir haftadır da tükürüğünu köpük köpük ağzından çıkarıp oynuyor. Diş cikarmaya hazırlık galiba