2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayni durumu biz yasadik Gelen kadın kacar gider dedim ayıp. Sonra kendi temizledi ama ben böyle temizlik gormedim. Bal dök yala derler ya oyle oldu

Cok gecmis olsun canim. Bebegin sıkı sıkı tutunsun insallah sana.

Allah bebeğini sana bagislasin korktuğunu yasatmasin.
Cok geçmiş olsun canim

Kızlar çok kötüyüm hastanedeyim kusmaktan helak oldum şuan serum yiyorum çok şükür bebeğim iyi nasıl olucak böyle benim gibi olan varmı

Geçen hafta cumartesi günü yediğim serumun haddi hesabı yok.
Halen toparlanamadim..Mide bulantisindan bıktım.
Ama ne yapalım sabretmekten başka yolumuz yok gibi

Canım çok geçmiş olsun umarım sana sıkıca tutunur ve seninle kalır.
Dualarım sizinle kendinizi uzmeyin ve enerjinizi sakin yitirmeyin.

Bebeğini sana bağışlasın Rabbim

wiha02 akıntı ve kaşıntı varsa büyük ihtimal mantar var. Ben yoğurt suyu ve bol c vitaminiyle ilaçsız gecirdim bir haftada. Yoğurt suyu ac karına icilecek. içemezsen azıcık tuz at. Kefir varsa kefir de olur. Geçmiş olsun

ay valla rahatlıyorum benim gibi olanları duydukça oğlumda kışın ortasında üstümü aça aça hasta olmuştum hatta daraldığım için pencereyi açıp uyumuştum sabahına herif pert olmuştu
Eee her gebelik farklı diyorlar kuzum bundada donacaann demekki

yarım saatte tam 10kere tuvalete çıktım ayy dışarda olsam altıma işerdim kesin
Ayy şu tuvalet konusunu hiç açma ya bugün mahvetti beni bi yandan gaz bi yandan kaşık ağrısı kız bide tuvalete hemen gitmedim mi kasıklarım nasıl ağrı giriyo anaaa :) :0

Canım dularım seninle içini ferah tut Bol bol elini karnına koy dua et uzan hiç kalkma ben çok duydum normal kanaması olupta sağlıklı bebek doğuranlar sende içini ferah tut biraz sakinleş kuzum dualarım seninle

Lierac tan bahsetmissiniz çatlak önleyici. ...da daha uygun fiyatı ama gebeler icin ibaresi yok. Kullanan arkadaşlar size doktor mu tavsiye etti?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde oldu.aynisini soylediler.1 hafta hemen hemen yattim
Bol su ic
Mumkunse 1 hafta yikanma
Ins hic 1 seycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…