• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sen ara ara birşeyler at ağzına canım şimdi çocukta baskı uygulamaya başladı oda yapıyor olabilir çünkü benimde arada gözüm kararıyor olur böyle şeyler bence hani hep dalgasına başım dönüyor midem bulanıyor diyene hamilemisin derler ya ondan pay biç :KK70:
Aynen canım genelde sabahları oluyor dün 6da yemek yemiştim en son uyudum ve sabah 11de kalktım uzun bi süre aç kaldı vücut ee tabi bebişte sinyal verdi :)

Ay yok normalde medicana ya gidiyorum burdaki devlete kan takibi ve ilk ultrason için gitmiştim 15 gün sonra gel demişti gitmiycektimde hep merak işte gittim ve yine pişman oldum diyelim ama akıllandım cins bi adam burdaki doktor ya arkadaşım video için kalp atışını çekiyordu sesi bir daha açarmısınız dedi adam o daha konuşmaz dedi inanabiliyomusun :KK70:
Anaa delimi ne. Genelde öyle oluyor canım bende bi kere gittim devlete sekreterle kavga ettim ikincidede tam bana sıra geldiği vakit doktor bi hastayla kavga etti yarım saat bekledim sonra bi daha devletmi tövbe dedim.

Anaa delimi ne. Genelde öyle oluyor canım bende bi kere gittim devlete sekreterle kavga ettim ikincidede tam bana sıra geldiği vakit doktor bi hastayla kavga etti yarım saat bekledim sonra bi daha devletmi tövbe dedim.
Ay hatırlıyorum o meseleyi boşver dediğin gibi sıkıntılı yani varsa durumun özel yoksa devlette çok kaliteli işini düzgün yapanlar çok bunlar artık suistimal ediyor görevini diye düşünüyorum

Kızlar iyi akşamlar herkese. Birşey soracağım bu karın ne zaman tam olarak belli olmaya başlar. Bugün elbise giymiştim iş yerinde 1 yıl önce ayrılan bir arkadaşım gelmiş ziyarete karşıdan gördü beni kız sen hamilemisin diye bağarmaya başladı:skandal: 172 boyum 49 kiloyum bildiğin kürdan birazcık göbüşüm belli oluyor ve anladı kız hemen ben şokkk:rolleyes:

Ankara Medicana dan bahsediyorsanız bizim hiç iyi tecrübemiz yok o hastaneyle ilgili hele özel sağlık sigortanız varsa birsürü gereksiz tahlil yaptırıp insani strese sokuyorlar hiç tavsiye etmem

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. benim midem sıkıntı oluşturuyor. hep bir şiş gazlı ağrıyor. Allah izin verirse 7+0 ile çarşamba günü kalp atımı var mı diye bakacaz randevum var. iştahımı bu ağrılar kapatıyor biraz ama keşke ağrı olmasa da iştahım olsa. Bende durumlar böyle. 1 gün kaldı. bakalım kalbi atacak mı ya da atıyor mu tatlının:dua:

Ay hatırlıyorum o meseleyi boşver dediğin gibi sıkıntılı yani varsa durumun özel yoksa devlette çok kaliteli işini düzgün yapanlar çok bunlar artık suistimal ediyor görevini diye düşünüyorum
Aynen canım bizde dün annemle kayınvalideme söyledik hamile olduğumu:) eşim dedi annesine doktor muane ücreti 150 lira anne haberin olsun dedi anneside tamam oğlum vercez artık yapcak bişey yok dedi :) sanırım muane ücretinden yırttık:KK53:

Demir hayat sigortayı düşünüyorum. Daha uygun içime sinen bir yer olsa düşünürüm tabiki. Ama burda devlette sıkıntılı biraz
Bak bakalım hangi hastaneleri kapsıyor hiç bilmiyorum ama güzel di içeriği okuduğum kadarıyla umarım aklına yatan doktoru bulursun :)

Kızlar iyi akşamlar herkese. Birşey soracağım bu karın ne zaman tam olarak belli olmaya başlar. Bugün elbise giymiştim iş yerinde 1 yıl önce ayrılan bir arkadaşım gelmiş ziyarete karşıdan gördü beni kız sen hamilemisin diye bağarmaya başladı:skandal: 172 boyum 49 kiloyum bildiğin kürdan birazcık göbüşüm belli oluyor ve anladı kız hemen ben şokkk:rolleyes:
Çünkü seninkiler ikiz <3 benim sağ tarafım biraz şiş ama hamile göbeği değil daha :)

Aynen canım bizde dün annemle kayınvalideme söyledik hamile olduğumu:) eşim dedi annesine doktor muane ücreti 150 lira anne haberin olsun dedi anneside tamam oğlum vercez artık yapcak bişey yok dedi :) sanırım muane ücretinden yırttık:KK53:
Ooh ne güzel olmuş :D torun sonuçta bu :D

Çünkü seninkiler ikiz <3 benim sağ tarafım biraz şiş ama hamile göbeği değil daha :)
Yok yok ben bırda ikiz gebelik arayışı görüyorum:KK53: valla hiç öyle düşünmüyorum hatta kalp atımınıda gördük sesi inşallah çarşamba duyacağız. İkiz olsa doktor söylerdi belli olur dimi yani heralde sanırsam yok kız ben bire nasıl bakacam diyom 2 hiç yapamamo_O

Yok yok ben bırda ikiz gebelik arayışı görüyorum:KK53: valla hiç öyle düşünmüyorum hatta kalp atımınıda gördük sesi inşallah çarşamba duyacağız. İkiz olsa doktor söylerdi belli olur dimi yani heralde sanırsam yok kız ben bire nasıl bakacam diyom 2 hiç yapamamo_O
Bilmem belki belli olmaz :) şaka bi yana da o kadar zayif olunca ve biraz bile göbek insanlarda hemen o izlenimi verebilir :) bi ara bende ayni kiloydum seninle boyumuzda ayni sistiyse karnın normal :)

Back
X