Çok doğru tespit etmişsin canım. Çubuk kraker diyorlar tamam bulantıya belki iyi geliyordur ama inanılmaz derecede yakıyor miğdemi. Ve dediğin gibi ekmek ve yoğurt baya iyi geliyor miğdeye. Sadece yoğurt çözüm değil yanında ekmek iyice bastırıyor miğdeyi. Yemek yiyemiyorum kavrulmuş salça soğan kokusu mahfediyor beni. Daha çok hafif şeyler yiyebiliyorum kahvaltılık tarzı. Ha suya gelince çok zorlanıyorum aslında çok su tüketen biriydim hâlada canım istiyor ama içer içmez miğdem mahfoluyor sanırım dediğin gibi miğde açken su içmek olmuyor. Kendi evimde yaptıklarımı yiyemiyorum. Dışardan yiyebiliyorum mesela bugün akşam yemeğini dışarda yedik. Hergünde dışarda yemek istemiyorum açıkcası bakalım nereye kadar böyle devam edecek zormuş gerçekten
Aynen caim bende yogirtlu ekmek yiyiyorum . atlamisim ekmegi yazmayi bizimkeratalar uyandirdi bu saatte bos mide suyu cikardim. Onlarin saglikli old belirtileri deniliyor bunlar . ilk 3,ayda gecer diyorlar bakalim ne kadar surecek. Benfe sengibi kendi evimde yiyemiyorum artik.
Kızlar iyi geceler ben devlete gidiyorum pazartesi 6+1 dedi 3 hafta sonra gel dedi normal mi acaba kalp atışını bebeği gördük çok şükür ama acaba çok mu uzun bi süre bilemedim testlerimin çok iyi olduğunu söyledi ama içimde ister istemez bi huzursuzluk oluyo
Ben de imza oluşturmak istiyorum ama ben normalden 4-5 gün gec yumurtlamışım yani bebeğim 6+5 olması gerekirken 6 haftalıktı ve doktora yumurta takibine gittiğimden bana geç yumurtlamışsın dedi. Nasıl oluşturmam lazım sat ımı
Ben de imza oluşturmak istiyorum ama ben normalden 4-5 gün gec yumurtlamışım yani bebeğim 6+5 olması gerekirken 6 haftalıktı ve doktora yumurta takibine gittiğimden bana geç yumurtlamışsın dedi. Nasıl oluşturmam lazım sat ımı
Benim doktorumun muayene ücreti 500 tl tüp bebek yaptırdığımız için 12.haftaya kadar kendi kontrol ediyor 3 hafta sonra tekrar gidicez.. gitmesem mi diye düşünüyorum bilemedim