2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen caim bende yogirtlu ekmek yiyiyorum . atlamisim ekmegi yazmayi bizimkeratalar uyandirdi bu saatte bos mide suyu cikardim. Onlarin saglikli old belirtileri deniliyor bunlar . ilk 3,ayda gecer diyorlar bakalim ne kadar surecek. Benfe sengibi kendi evimde yiyemiyorum artik.

Normal sanırım canım beni de kalp atışından 1 ay sonra çağırdı

Canım sende bizim gibi hamile imzası oluştursana :)
Ben de imza oluşturmak istiyorum ama ben normalden 4-5 gün gec yumurtlamışım yani bebeğim 6+5 olması gerekirken 6 haftalıktı ve doktora yumurta takibine gittiğimden bana geç yumurtlamışsın dedi. Nasıl oluşturmam lazım sat ımı

Günaydın canım. İmza oluşurken tahmini doğum tarihi giriliyor. Yani 4 5 gün geç girebilirsin doğum tarihini ben öyle yaptım

Günaydınn kızlaarr :)
Açlıktan uyandım ya ama canımda bişey yemek İstemiyo nasıl olcak böyle

Günaydın

Bugün ilk kusmamızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız .
hahahah sen misin bende hiç bulantı yok diyen.
tövbe bismillah yarabbim kusmasına değil söylemesine güldüm aman bende kusmayayım...............

Reactions: H E
hahahah sen misin bende hiç bulantı yok diyen.
tövbe bismillah yarabbim kusmasına değil söylemesine güldüm aman bende kusmayayım...............
senınkıde yakındır bekleeee

Sabahleyın aslında bişeyim yoktu .
Eşim ağzına su alıp verırken bir an öğüresim geldi Sonrası zaten malum

Benim doktorumun muayene ücreti 500 tl tüp bebek yaptırdığımız için 12.haftaya kadar kendi kontrol ediyor 3 hafta sonra tekrar gidicez.. gitmesem mi diye düşünüyorum bilemedim

Nerde yaptırdınız tüp bebegi?
500₺ yi ayda bir mi vereceksiniz 12. Aya kadar ne sıklıkla çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…