crl yazan mı bebeğin boyu oluyor? eğer oysa 0.47 cm yavrucak ya. sizin?
Açıkcası ben de anlamadım. Hem bebek de rahmin orta üst tarafına tutunmuş dedi bildiğime risksiz yer. Ama öyle söyledi korkar oldum ben de. Esim de korkmaya başladı illa 3 ay dolsun diyor3 ayla alakası yok. Hamileliğini anlamadan normal hayatına devam eden çok kişi var. Riskli değilse, kanama yoksa bir problem olmuyor. Biz eskisi gibi devam ediyoruz. Çok şükür bir problem olmadı.
Benim 6. Haftamda mide yanmam çok oluyodu şuan 8+4üm belirti yaşamadığım için perşembe doktora gidicem :/Mide yanması ve arada istifra ediyorum ne yazık ki, bunların dışında bir şey yok şükür
Bel ve kasık ağrılarım azaldı.
Sende belirtiler neler?
Başka bir doktora daha danışın isterseniz. Eşler bu konuda tedirgin oluyor evet haklılar yani ama sorununuz yoksa kısıtlaması saçma geldi doktorunAçıkcası ben de anlamadım. Hem bebek de rahmin orta üst tarafına tutunmuş dedi bildiğime risksiz yer. Ama öyle söyledi korkar oldum ben de. Esim de korkmaya başladı illa 3 ay dolsun diyor
Özel kliniğe gidiyorum, devlette sura almak işkence zaten. Napsam bilemedimBaşka bir doktora daha danışın isterseniz. Eşler bu konuda tedirgin oluyor evet haklılar yani ama sorununuz yoksa kısıtlaması saçma geldi doktorun
Hamilelik boyunca normal regl dönemlerinde kasık ağrısı , adet gibi bel ağrısı normal diyor doktorlar. Bende bir kaç gün önce normal regl dongusunu geride bıraktığım için ağrım kayboldu. Gayet normal yani. Kızımda da böyle olurdu.Benim 6. Haftamda mide yanmam çok oluyodu şuan 8+4üm belirti yaşamadığım için perşembe doktora gidicem :/
Aynen bendeöyleyim niye acaba çok rahatsızKızlar karnım ve midem okadar şişki acayip geriliyor sanki 5 aylık hamile gibiyim midemde taş var gibi
evet var eğer iş yerimde unutmamışsam :)Ultrason görüntüsü var mı canım
buyur canımevet var eğer iş yerimde unutmamışsam :)
Olabilir canim siz oralari daha iyi bilirsinizGidenler dedi canım göründüğü gibi değilmiş bende çok beğenmiştim ama
Çok sağol canım içimi rahatlattın ama insan görmeyince içi rahat etmicek herhalde. Perşembe günü gidicem inşallah sağlıklı görürüm meleğimi :)Hamilelik boyunca normal regl dönemlerinde kasık ağrısı , adet gibi bel ağrısı normal diyor doktorlar. Bende bir kaç gün önce normal regl dongusunu geride bıraktığım için ağrım kayboldu. Gayet normal yani. Kızımda da böyle olurdu.
İçini ferah tur ters giden birşey yoktur cancağızım
Çokkkkk çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattınız:)He gördüm 0.65 çıkmış
Çok teşekkür ederim canım çok şükür tekrar nasip etti Rabbim İnşâAllah bunu sağlıkla kucağımıza alırız. Aynen nasip kısmet çok zor zamanlardı Rabbim hiç birimize yaşatmasınHayırlı olsun gebeliğin canım tüp bebek bölümünden hatırladım seni hamile biliyordum kaybına çok üzüldüm.. nasipten ötesi olmuyor.. Bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Olabilir canım insanlık hali insan yaşamadan bazı şeyleri anlayamıyor art niyetle dediğini düşünmedim.İnşallah. Valla vicdan azabı çekiyorum bazen ama altımda 100 yakın insan var iyi olsunmu suistimal o biçim oluyor arada sert çıkmak gerekiyor. Yaşamayan bilmezmiş dediğin gibi arada soruyorum eşin nasıl diye düzelmiş şükür. Yaşayanlarda umarın en kısa sürede atlatır. İnşallah sağlıcaklada bebeğini kucağına alırsın
Amin , inşallah canımÇok sağol canım içimi rahatlattın ama insan görmeyince içi rahat etmicek herhalde. Perşembe günü gidicem inşallah sağlıklı görürüm meleğimi :)
Amin inşallahÇokkkkk çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattınız:)
Çok teşekkür ederim canım çok şükür tekrar nasip etti Rabbim İnşâAllah bunu sağlıkla kucağımıza alırız. Aynen nasip kısmet çok zor zamanlardı Rabbim hiç birimize yaşatmasın
Olabilir canım insanlık hali insan yaşamadan bazı şeyleri anlayamıyor art niyetle dediğini düşünmedim.
Amin İnşâAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Çok doğru tespit etmişsin canım. Çubuk kraker diyorlar tamam bulantıya belki iyi geliyordur ama inanılmaz derecede yakıyor miğdemi. Ve dediğin gibi ekmek ve yoğurt baya iyi geliyor miğdeye. Sadece yoğurt çözüm değil yanında ekmek iyice bastırıyor miğdeyi. Yemek yiyemiyorum kavrulmuş salça soğan kokusu mahfediyor beni. Daha çok hafif şeyler yiyebiliyorum kahvaltılık tarzı. Ha suya gelince çok zorlanıyorum aslında çok su tüketen biriydim hâlada canım istiyor ama içer içmez miğdem mahfoluyor sanırım dediğin gibi miğde açken su içmek olmuyor. Kendi evimde yaptıklarımı yiyemiyorum. Dışardan yiyebiliyorum mesela bugün akşam yemeğini dışarda yedik. Hergünde dışarda yemek istemiyorum açıkcası bakalım nereye kadar böyle devam edecek zormuş gerçektenMerhaba kizlar ikiz gebeligjmden oturu mide bulntisi iki kat bende burada hep ondan yakindim. Cok mesaj birikmis aralardan baktim gelenler olmus hosgeldiniz.
Geleyim sedata :) hafif hafif mideyi bos birkmayin . cubuk kraker oneriliyor ama daha cok yakmasina neden oluyor cunku asiri tuzlu. Bunlari hep yasayip gordum. Cok cok bulaniyorsa oncelikle onu dingilemek lazim cok az tuz ile patlak misir yiyin. Sonra yogurtla ekmek . bu arada nedendir bilmiyorjm mide bir tek yogurtdu kusmuyormus bende sasirdim. Diyeleim kustunuz tam kusunsonra guzel bir maden suyu icin kendinize geliyorsjnuz. Bu arada su almak bizim icin cok onemli. Yudum yudum lakir lakir su icemiyoruz daha cok midemiz bulaniyor . tavsiyem agzimizi minjk minik islatarak surekli icin . basardjm oluyor . bunun icin pet siseleri yada kapakli siseleri kullanin yaninizdan ayirmayin. Simdilik coZumlerjm bunlar . tum bebislerinizi opuyorum
Canım sende bizim gibi hamile imzası oluştursana :)İyi MâşâAllah benimde Pazartesi göründü ama daha çok küçük dedi sizin keseniz kaç mm'di bi bakabilir misiniz zahmet olmazsa biraz evham yaptım beni haftaya Çarşamba tekrar çağırdı İnşâAllah herşey yolundadır
Normal canım bence ultrasona çok sık girmekte iyi değilKızlar iyi geceler ben devlete gidiyorum pazartesi 6+1 dedi 3 hafta sonra gel dedi normal mi acaba kalp atışını bebeği gördük çok şükür ama acaba çok mu uzun bi süre bilemedim testlerimin çok iyi olduğunu söyledi ama içimde ister istemez bi huzursuzluk oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?