2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
3 ayla alakası yok. Hamileliğini anlamadan normal hayatına devam eden çok kişi var. Riskli değilse, kanama yoksa bir problem olmuyor. Biz eskisi gibi devam ediyoruz. Çok şükür bir problem olmadı.
Açıkcası ben de anlamadım. Hem bebek de rahmin orta üst tarafına tutunmuş dedi bildiğime risksiz yer. Ama öyle söyledi korkar oldum ben de. Esim de korkmaya başladı illa 3 ay dolsun diyor

Mide yanması ve arada istifra ediyorum ne yazık ki, bunların dışında bir şey yok şükür
Bel ve kasık ağrılarım azaldı.

Sende belirtiler neler?
Benim 6. Haftamda mide yanmam çok oluyodu şuan 8+4üm belirti yaşamadığım için perşembe doktora gidicem :/

Açıkcası ben de anlamadım. Hem bebek de rahmin orta üst tarafına tutunmuş dedi bildiğime risksiz yer. Ama öyle söyledi korkar oldum ben de. Esim de korkmaya başladı illa 3 ay dolsun diyor
Başka bir doktora daha danışın isterseniz. Eşler bu konuda tedirgin oluyor evet haklılar yani ama sorununuz yoksa kısıtlaması saçma geldi doktorun

Başka bir doktora daha danışın isterseniz. Eşler bu konuda tedirgin oluyor evet haklılar yani ama sorununuz yoksa kısıtlaması saçma geldi doktorun
Özel kliniğe gidiyorum, devlette sura almak işkence zaten. Napsam bilemedim

Benim 6. Haftamda mide yanmam çok oluyodu şuan 8+4üm belirti yaşamadığım için perşembe doktora gidicem :/
Hamilelik boyunca normal regl dönemlerinde kasık ağrısı , adet gibi bel ağrısı normal diyor doktorlar. Bende bir kaç gün önce normal regl dongusunu geride bıraktığım için ağrım kayboldu. Gayet normal yani. Kızımda da böyle olurdu.
İçini ferah tur ters giden birşey yoktur cancağızım

Çok sağol canım içimi rahatlattın ama insan görmeyince içi rahat etmicek herhalde. Perşembe günü gidicem inşallah sağlıklı görürüm meleğimi :)

He gördüm 0.65 çıkmış
Çokkkkk çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattınız:)
Çok teşekkür ederim canım çok şükür tekrar nasip etti Rabbim İnşâAllah bunu sağlıkla kucağımıza alırız. Aynen nasip kısmet çok zor zamanlardı Rabbim hiç birimize yaşatmasın
Olabilir canım insanlık hali insan yaşamadan bazı şeyleri anlayamıyor art niyetle dediğini düşünmedim.
Amin İnşâAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Amin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar ortanca oğlumu (kedimi) acile götürdük yatırdılar küveze aldılar. Oğlum kronik astım krizi tuttu yine yarında başka tetkik yapacaklar inşallah biran önce toplar dua edin canımın parçasına

Kızlar iyi geceler ben devlete gidiyorum pazartesi 6+1 dedi 3 hafta sonra gel dedi normal mi acaba kalp atışını bebeği gördük çok şükür ama acaba çok mu uzun bi süre bilemedim testlerimin çok iyi olduğunu söyledi ama içimde ister istemez bi huzursuzluk oluyo

Çok doğru tespit etmişsin canım. Çubuk kraker diyorlar tamam bulantıya belki iyi geliyordur ama inanılmaz derecede yakıyor miğdemi. Ve dediğin gibi ekmek ve yoğurt baya iyi geliyor miğdeye. Sadece yoğurt çözüm değil yanında ekmek iyice bastırıyor miğdeyi. Yemek yiyemiyorum kavrulmuş salça soğan kokusu mahfediyor beni. Daha çok hafif şeyler yiyebiliyorum kahvaltılık tarzı. Ha suya gelince çok zorlanıyorum aslında çok su tüketen biriydim hâlada canım istiyor ama içer içmez miğdem mahfoluyor sanırım dediğin gibi miğde açken su içmek olmuyor. Kendi evimde yaptıklarımı yiyemiyorum. Dışardan yiyebiliyorum mesela bugün akşam yemeğini dışarda yedik. Hergünde dışarda yemek istemiyorum açıkcası bakalım nereye kadar böyle devam edecek zormuş gerçekten

Canım sende bizim gibi hamile imzası oluştursana :)

Normal canım bence ultrasona çok sık girmekte iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…