2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hersabah yumurta yesen bebeğin için iyi
Yiyemiyosan beyaz peynir en rahat yenen şey bu süreçte veya tost
Yumurta kokuyo ve ağır geliyo ama peynir yiyebiliyorum zaten şöyle bişey var kalkar kalmaz anca bi dilim yiyebiliyorum aradan biraz bi süre geçtikten sonra normal kahvaltı yapabiliyorum

Reactions: H E
senınkıde yakındır bekleeee

Sabahleyın aslında bişeyim yoktu .
Eşim ağzına su alıp verırken bir an öğüresim geldi Sonrası zaten malum
hahah yok bence bende olmaz sadece yanma oluyor oda olmuştu oğluşumda........................

Reactions: H E

Peynirli çubuk krakerini öneririm çok iyi ve tuzluda pek değil

Allahım yardım etsin şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileştiğini ve annesiyle eve gittiği haberlerinide alırız inşallah küçük meleğin

Ayy çok üzüldüm rabbim şifa versin küçücük canoyla şimdiden ne ameliyatı yaa inşallah hemen iyleşir

Tatlım anne sütünden zehirlenip olumun eşiğinden dönmüşüm ben aklında bulunsun dikkat et emzirdigin çocukta bir anormallik olduğu an doktora git mutlaka umarım birşey olmaz tabi ama yinede aklında bulunsun
Bizim buralarda hamile kalan kadın eğer diğer bebeğini emziriyorsa hemen sütten keserler yoksa zehirlenir derler

Rabbim sağlicakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aminn üzme bu sefer inşallah bebeşine kavuşcan

Benim beta 329 ken progesteron 90 dı ama doktor iyi dedi ama sizin dediğinize göre çok yüksek hala da jel kullanmaya devam ediyorum
Bizim jel çok etkiliyor galiba benimde hemen hemen aynıydı Dr çok iyi demişti ama kan tahlili verdiğim hastane beni aramıştı progestron çok yüksek ilaç mı kullanıyorsunuz diye
Geçen hafta dr kutun bitince bırakabilirsin demişti bende günde bir kez kullanmaya başladım az kaldı çok şükür nefret ettim çünkü

Kızlar ben kendime dikkat edemediğim için çok üzülüyorum ya inşallah birşey olmaz Yani hamile kalmadan önceki performansımla devam ediyorum

Yumurtayı çok severim hamilelikte de çok yararlı biliyosunuz ama evlendikten sonra alerjim ortaya çıktı yumurta yediğim anda yüzümün sol tarafı direk kıpkırmızı pul pul dökülüyor napıcam bilmiyorum 5 gün falan geçmiyo sinir oluyorum yumurtayıda çok severim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…