Bi kaç bişey yazıyo ama ne nedir ben anlamıyorum. Sata göre daha farklı ama 4+4 demişti hafta olarak.İyi MâşâAllah benimde Pazartesi göründü ama daha çok küçük dedi sizin keseniz kaç mm'di bi bakabilir misiniz zahmet olmazsa biraz evham yaptım beni haftaya Çarşamba tekrar çağırdı İnşâAllah herşey yolundadır
Çok teşekkür ederim canım alttaki kağıtta ölçüm yapılmış onunda alt tarafında yazar ama alt taraf çıkmamış :)Bi kaç bişey yazıyo ama ne nedir ben anlamıyorum. Sata göre daha farklı ama 4+4 demişti hafta olarak. Eki Görüntüle 2200350
Doktorunuzu araştırdım gerçekten işinde iyi olduğu belli ama doç olduğu içinmi yüksek muane ücreti? 140 fazla gelince size acaba daha uygunamı gidiyorsunuz diye merak etmiştim ama iki katıymışAyla hanıma 300 lira veriyorum
Doğumla ilgili hiçbir şey sormadım hamilelik biraz daha netleşsin diye bekliyorum
Daha önce bütün işlemleri tüp bebek merkezinde yaptık( hsg ve aşılama) orda Doğumda oluyormu bilmiyorum
bakalım ya Dr seçimi çok zor
Naz mıymış görürsünüz mide bulantılarınız başladığı zaman .Valla bugüne kadar birşey yoktu işten yeni gelmiştim açtım ondan oldu heralde şimdi yemek yedim sorunsuzum şuanda ilerleyen saate ne olur bilmiyorum ama. Benim asıl korktuğum bundan 4 ay önce elemanıma kızdım bağırdım. Eşi hamile ve sürekli istifra ediyormuş. Bu arıyor eşim hamile şöyle oldu eşim hamile böyle oldu falan yaa dedim bukadar kılıbık olma dünyadaki tek hamile o değil bak söyleyim bukadar nazla o 9 ay bitmez işe gel izin yok dedimvalla o hale gelmekten çok korkuyorum. O zaman aklımın ucundan bebek bile geçmiyordu ah aldıysam yandım ben
Nasıl bir deneme bilmiyorum anlatsana canımKizlar cinsiyet haftasina gelene kadar evde ufak tefek testler yapıyorum internnetten bakip:)) mesela şu karbonat testini yaptim. Kabarma vs.. olmadi. Hem eglenceli geliyo hemde merakimi gecici de olsa gideriyorum:)) deneyen varmi?
Valla bugüne kadar birşey yoktu işten yeni gelmiştim açtım ondan oldu heralde şimdi yemek yedim sorunsuzum şuanda ilerleyen saate ne olur bilmiyorum ama. Benim asıl korktuğum bundan 4 ay önce elemanıma kızdım bağırdım. Eşi hamile ve sürekli istifra ediyormuş. Bu arıyor eşim hamile şöyle oldu eşim hamile böyle oldu falan yaa dedim bukadar kılıbık olma dünyadaki tek hamile o değil bak söyleyim bukadar nazla o 9 ay bitmez işe gel izin yok dedimvalla o hale gelmekten çok korkuyorum. O zaman aklımın ucundan bebek bile geçmiyordu ah aldıysam yandım ben
He gördüm 0.65 çıkmışÇok teşekkür ederim canım alttaki kağıtta ölçüm yapılmış onunda alt tarafında yazar ama alt taraf çıkmamış :)
Hayırlı olsun gebeliğin canım tüp bebek bölümünden hatırladım seni hamile biliyordum kaybına çok üzüldüm.. nasipten ötesi olmuyor.. Bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahCanım İnşâAllah ah almamışsındır :) çünkü o bulantıyı yaşamayan bilmezmiş bende önceki devam etmeyen gebeliğimde bi bulantı yaşadım bi yudum suyu içip çıkartıyordum 1 ayda 7 kilo verdim dile kolay :) o anda hamileliği bile düşünemiyor insan ki benim 7. Senede gelen 3. Tüp bebek denememde hamile kalabilmiştim kürtaja girene kadar bulantım devam etmişti kemoterapi hastalarının kullandığı ilacı içiyordum onunla iyi olurdum bi kaç saat
Şimdi 5+2 deyim henüz başlamadı gözüm korkmuyor değil bu 4. Tüp bebek transferim İnşâAllah bunu sağlıkla kucağımıza alırızBulantılar benden korksun:)
İnşallah hepimiz beraber canımEvet gerçekten başka bir duygu :)
Sende yaşayacaksın İnşallah
İnşallah. Valla vicdan azabı çekiyorum bazen ama altımda 100 yakın insan var iyi olsunmu suistimal o biçim oluyor arada sert çıkmak gerekiyor. Yaşamayan bilmezmiş dediğin gibi arada soruyorum eşin nasıl diye düzelmiş şükür. Yaşayanlarda umarın en kısa sürede atlatır. İnşallah sağlıcaklada bebeğini kucağına alırsınCanım İnşâAllah ah almamışsındır :) çünkü o bulantıyı yaşamayan bilmezmiş bende önceki devam etmeyen gebeliğimde bi bulantı yaşadım bi yudum suyu içip çıkartıyordum 1 ayda 7 kilo verdim dile kolay :) o anda hamileliği bile düşünemiyor insan ki benim 7. Senede gelen 3. Tüp bebek denememde hamile kalabilmiştim kürtaja girene kadar bulantım devam etmişti kemoterapi hastalarının kullandığı ilacı içiyordum onunla iyi olurdum bi kaç saat
Şimdi 5+2 deyim henüz başlamadı gözüm korkmuyor değil bu 4. Tüp bebek transferim İnşâAllah bunu sağlıkla kucağımıza alırızBulantılar benden korksun:)
İnsanoğluyuz işte konuşuyoruz önünü sonunu bilmeden. Bazı durumlarda sert olmak gerekiyor malesef. Eşi düzelmiş çok şükür hakkımdada hayırlısı artık.Naz mıymış görürsünüz mide bulantılarınız başladığı zaman .
Benim doktorumun muayene ücreti 500 tlDoktorunuzu araştırdım gerçekten işinde iyi olduğu belli ama doç olduğu içinmi yüksek muane ücreti? 140 fazla gelince size acaba daha uygunamı gidiyorsunuz diye merak etmiştim ama iki katıymışGerçi hakediyodur eminim yorumlara bakınca ne kadar iyi olduğunu tahmin edebiliyorum.
Bilemiyorum valla hayırlısı artık.Yaninizda calisanin degilde karisinin ahını almış olabilirsinizz
Ultrason görüntüsü var mı canımyok gördü alttan ama karından bakınca da belli belirsiz dedi istersen alttan bakalım gel git etme dedi bi zararı yoksa bakın dedim kesinlikle yok sadece düşük tehlikesi olanlarda bakmıyorum dedi baktığı gibi gördü sonra hesapladı geç döllenmiş 1 hafta geriden dedi
yok kız zaten sezeryanda 1 hafta erken alıyolar gene haziran 25e denk geliyo
Oo baya fazlaymış :/ Aslında her hangi bir tehlike yoksa gitmeyebilirsiniz ama 12. haftaya kadar benim takip etmem gerekiyor dediyse bilemicem genede.Benim doktorumun muayene ücreti 500 tltüp bebek yaptırdığımız için 12.haftaya kadar kendi kontrol ediyor 3 hafta sonra tekrar gidicez.. gitmesem mi diye düşünüyorum bilemedim
Ben özellikle doktora ilişkiyi sordum 3 aya kadar önermiyoruz dedi. Bana 4-5 gün geç döllenme olmuş diye önlem alalım dedi progestan verdi ve folic 1 kullanıyorum ve d vitaminiben sormadım o söyledihiç olmayın demiyorum ama kalbini duyana kadar bekle biraz ara ara olsun dedi. valla diyecektim hormonlardan zaten istemiyo insan benim için hava hoş
Şöyle bir bardaga 2ymk kasigi karbonat doktum diger bardagada idrari koydum. Sonra karbonatin icine üstüne gececek sekilde idrari doktum. Bazilarinkindd (youtube da videolarda da izledim kabarma olmus eger olduysa erkekmi (sozde) kabarma olmazsa kızmış. Oyle dediler bende makara olsun diye denedim bi kabarma olmadi:)) bakalim bekliyoruz:)Nasıl bir deneme bilmiyorum anlatsana canım
Mide yanması ve arada istifra ediyorum ne yazık ki, bunların dışında bir şey yok şükürYok yok değildir bence normal bir değer :) Sağlıklı olsunlarda. Bu aralar siz belirti yaşıyomusunuz Peki?
3 ayla alakası yok. Hamileliğini anlamadan normal hayatına devam eden çok kişi var. Riskli değilse, kanama yoksa bir problem olmuyor. Biz eskisi gibi devam ediyoruz. Çok şükür bir problem olmadı.Ben özellikle doktora ilişkiyi sordum 3 aya kadar önermiyoruz dedi. Bana 4-5 gün geç döllenme olmuş diye önlem alalım dedi progestan verdi ve folic 1 kullanıyorum ve d vitamini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?