2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bi kaç bişey yazıyo ama ne nedir ben anlamıyorum. Sata göre daha farklı ama 4+4 demişti hafta olarak.

Doktorunuzu araştırdım gerçekten işinde iyi olduğu belli ama doç olduğu içinmi yüksek muane ücreti? 140 fazla gelince size acaba daha uygunamı gidiyorsunuz diye merak etmiştim ama iki katıymış Gerçi hakediyodur eminim yorumlara bakınca ne kadar iyi olduğunu tahmin edebiliyorum.

Naz mıymış görürsünüz mide bulantılarınız başladığı zaman .

Kizlar cinsiyet haftasina gelene kadar evde ufak tefek testler yapıyorum internnetten bakip:)) mesela şu karbonat testini yaptim. Kabarma vs.. olmadi. Hem eglenceli geliyo hemde merakimi gecici de olsa gideriyorum:)) deneyen varmi?
Nasıl bir deneme bilmiyorum anlatsana canım

Yaninizda calisanin degilde karisinin ahını almış olabilirsinizz

Hayırlı olsun gebeliğin canım tüp bebek bölümünden hatırladım seni hamile biliyordum kaybına çok üzüldüm.. nasipten ötesi olmuyor.. Bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

İnşallah. Valla vicdan azabı çekiyorum bazen ama altımda 100 yakın insan var iyi olsunmu suistimal o biçim oluyor arada sert çıkmak gerekiyor. Yaşamayan bilmezmiş dediğin gibi arada soruyorum eşin nasıl diye düzelmiş şükür. Yaşayanlarda umarın en kısa sürede atlatır. İnşallah sağlıcaklada bebeğini kucağına alırsın

Naz mıymış görürsünüz mide bulantılarınız başladığı zaman .
İnsanoğluyuz işte konuşuyoruz önünü sonunu bilmeden. Bazı durumlarda sert olmak gerekiyor malesef. Eşi düzelmiş çok şükür hakkımdada hayırlısı artık.

Benim doktorumun muayene ücreti 500 tl tüp bebek yaptırdığımız için 12.haftaya kadar kendi kontrol ediyor 3 hafta sonra tekrar gidicez.. gitmesem mi diye düşünüyorum bilemedim

Ultrason görüntüsü var mı canım

Benim doktorumun muayene ücreti 500 tl tüp bebek yaptırdığımız için 12.haftaya kadar kendi kontrol ediyor 3 hafta sonra tekrar gidicez.. gitmesem mi diye düşünüyorum bilemedim
Oo baya fazlaymış :/ Aslında her hangi bir tehlike yoksa gitmeyebilirsiniz ama 12. haftaya kadar benim takip etmem gerekiyor dediyse bilemicem genede.

ben sormadım o söyledi hiç olmayın demiyorum ama kalbini duyana kadar bekle biraz ara ara olsun dedi. valla diyecektim hormonlardan zaten istemiyo insan benim için hava hoş
Ben özellikle doktora ilişkiyi sordum 3 aya kadar önermiyoruz dedi. Bana 4-5 gün geç döllenme olmuş diye önlem alalım dedi progestan verdi ve folic 1 kullanıyorum ve d vitamini

Nasıl bir deneme bilmiyorum anlatsana canım
Şöyle bir bardaga 2ymk kasigi karbonat doktum diger bardagada idrari koydum. Sonra karbonatin icine üstüne gececek sekilde idrari doktum. Bazilarinkindd (youtube da videolarda da izledim kabarma olmus eger olduysa erkekmi (sozde) kabarma olmazsa kızmış. Oyle dediler bende makara olsun diye denedim bi kabarma olmadi:)) bakalim bekliyoruz:)

Yok yok değildir bence normal bir değer :) Sağlıklı olsunlarda. Bu aralar siz belirti yaşıyomusunuz Peki?
Mide yanması ve arada istifra ediyorum ne yazık ki, bunların dışında bir şey yok şükür
Bel ve kasık ağrılarım azaldı.

Sende belirtiler neler?

Ben özellikle doktora ilişkiyi sordum 3 aya kadar önermiyoruz dedi. Bana 4-5 gün geç döllenme olmuş diye önlem alalım dedi progestan verdi ve folic 1 kullanıyorum ve d vitamini
3 ayla alakası yok. Hamileliğini anlamadan normal hayatına devam eden çok kişi var. Riskli değilse, kanama yoksa bir problem olmuyor. Biz eskisi gibi devam ediyoruz. Çok şükür bir problem olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…