2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Lütfen yanlış yönlendirme yapmayın emzirmenin karnındaki bebeğe bir zararı olmadığı gibi emzirilen bebeği de süt zehirler die bir şey yoktur.
Hamileylen emzirme konusunda çok yanlış bir kanı var ülkemizde, düşük riski ve erken Doğum riski olmadıkça emzirmeye devam edilebilir hatta Doğumdan sonra iki bebeği emzirenler ver tandom deniyordu sanırım adına

Kızlarr sol göğsüme sürekli sancı giriyor bugüne kadar boyle birsey yoktu normal mi ?
Normaldir canım, merak etme.
Bende gece sağ kasık ustu sanki bıçak saplandı nefesim kesildi resmen , sanırım gaz sancısıydı .
Oluyor bu dönem bu tarz belirtiler .

ben tek aşerdiğim şey balık inanılmaz canım çekiyor yağda olandan nefret ederdim şimdi yağda kızarmışa bayılıyorum :)

ben tek aşerdiğim şey balık inanılmaz canım çekiyor yağda olandan nefret ederdim şimdi yağda kızarmışa bayılıyorum :)
Biz fırında veya ızgara yapıyoruz
Yağlı balık yemek gerekıyo ya onlar + bide yağda kızartılmaz

Valla çok merak ettim bende deniycem gerçek veya değil maksat fikir olsun

Ayy çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir hemen

Hamilelik kisti olan var mu?

Hamile kalmadan önce yoktu hamilelikle beraber oluşmuş ve doktor her hamilelikte oluyor gibi konuştu şaşırdım.

Memnunum canım geçen gün aradım mesela hemen açtı telefonumu çık gel hemen bakalım için rahat etsin dedi. Doğum ücreti 2900müş canım şuan.

Kızlar selam sabah 8:30 da şeker yüklemesi için gittim. Birer saat arayla 3 defa kan verdim. İlk daha yükleme yapılmadan önceki kan sonucu 89 şeker normale düşmüş inşallah yüklemeden sonrada çok acayip rakamlarla karşılaşmayacak gibi geliyor inşallah sonuçları bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…