Bilmiyorum kı ne denirHayirli olsun mu denir ne denir
Sonucunu merakla bekliorummValla çok merak ettim bende deniycem gerçek veya değil maksat fikir olsun
Bende 6+2 de gitmişim bana bir ay sonra gel dedi herşey normalse zaten ayda 1 çağırıyorlar içini ferah tut :)Kızlar iyi geceler ben devlete gidiyorum pazartesi 6+1 dedi 3 hafta sonra gel dedi normal mi acaba kalp atışını bebeği gördük çok şükür ama acaba çok mu uzun bi süre bilemedim testlerimin çok iyi olduğunu söyledi ama içimde ister istemez bi huzursuzluk oluyo
Ah canım benim geçmiş olsun düzelir inşallah bi an önceKızlar ortanca oğlumu (kedimi) acile götürdük yatırdılar küveze aldılar. Oğlum kronik astım krizi tuttu yine yarında başka tetkik yapacaklar inşallah biran önce toplar dua edin canımın parçasına
İnşallah olumsuz bir şey yoktur canım, arada da olabiliyor korkulacak bir şey yoktur .kizlar kahverengi akinti geldi benden hemen hastaneye geldimsira bekliyorum su anda insallah bisey olmamistir cok korkuyorum
kızlar yemek hakkında konuşmuşsunuz ben de yazayım
benim doktorum bana bi beslenme rehberi verdi ve anladığım kadarıyla yemek konusunda çoook katı bana şunları söyledi;
günlük süt peynir yoğurt yumurta kesinlikle tüketmelisin
haftada 2 kez balık her gün et yiyebilirsin
etin yumurtanın iyi pişmiş olması gerekiyor.
tereyağlı 2 yumurta fln yiyebilirsin
tavuk organik olmadığı sürece asla yeme
beyaz eti balıktan al
günlük ceviz fındık kuru kayısı gibi şeyler 1 avuç
şekeri sadece baldan ve meyveden al
açık çay içebilirsin kahve bitki çayı vs tüketme
sık sık az az ye kendini aç bırakma dedi
ayda 1.5 kg alırsan iyi olur dedi. aklınızda bulunsun sizinde. ama tabi bu kg durumu kişiden kişiye değişebilir.
Offff devamı inşallahGünaydın
Bugün ilk kusmamızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız .
Benim var canım 4 cmdi doktor zamanla küçülür dedi 3cme düşmüş gayet normal dedi. 10. Haftada kaybolurmuş tamamen.Hamilelik kisti olan var mu?
Hamile kalmadan önce yoktu hamilelikle beraber oluşmuş ve doktor her hamilelikte oluyor gibi konuştu şaşırdım.
Yaşadıklarımız çok benzer. Hep kusma öncesi anda yaşıyorum, ne ileri ne geri. Mutsuz ediyor gerçekten.Kızlar merhabaaa:)
Yeni gelen arkadaşlar hosgelmis inşallah herkesin hamileliği sıkıntısız sağlıkla geçer ...
Internetim yoktu yazamadım baya bir süre.
Ben de kalp atışlarını duydum ama kan testlerini yapamadım . Testlerin sadece yarışı bile 300 tl tutuyor özelde . O yüzden devlet hastanesine randevu aldım taa 7 kasima randevu bulabildim evime yakın olsun dedim bu defa . Inşallah iyi bi doktara denk gelirim bu sefer .
Evde yemek hala çok zor yiyorum sagolsun bu hafta eşim evde kahvaltıları o hazırlıyor ama sadece salatalık domates az peynir sandviç yiyorum 10 gündür başka bir şey yiyemiyorum . Akşam yemekleri de çorba varsa sadece onu yiyorum. Ama dışarda annem dr arkadaşlara gidince akşam yemekleri çok güzel yiyorum benim Evde sorun var :))
Migdem genel olarak hafif hafif hep bulanıyor hasta psikolojisi hibi mutsuz hissediyorum genelde . Mutfak dolapları ni açtığımda sanki hep kokuyor kullandigim el sabununu falan artık kullanamıyorum migdem bulanıyor:)
Göğüslerim Göguslerim büyüdü taş gibi dokununca açıyor hala . Tuvalet 2 . Evim gece 3 4 defa çıkıyorum :) yani bakalim sürekli acaba iyimidir bir şey oldumu kaygısı hep içimde . Inşallah sağlıklı olurlar .
Neyse baya uzun oldu . Hepinizi opuyorum :)
Merhaba hoşgeldın,
İnşallah hepımız sağlıkla sıhhatle kucagımıza alırız evlatlarımızı
Teşekkür ederim Hayır ben de gitmedim sağlık ocağındaki ebe Kasım’ın 10u gibi gidersin dedi ben de beklemeye karar verdim aslında ben daha kan bile vermedim aile hekimi izne çıkmış Cumartesi gelecek ben de Cuma kan vericem sadece ebeyle görüştüm Cuma gel değerin iyice yükselmiş olur dedi ben de tamam dedimMerhaba çok teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun. Ultrason için yarın gidicem. Siz gittiniz mi
Vermedi ultrason kağıdı bana ama cumartesi kendi doktoruma gideceğim o veriyor ozaman atarım buraya resmi. Hayırdır inşallah neden moraliniz bozukCanım kese ultrason kağıdını bizimle paylaşır mısın benim doktor biraz moralimi bozmuştu her arkadaştan istiyorum içimi rahatlatmak adına. Hamilelik kisti benim olmuştu basit kist demişti doktorum Doğumla geçer demişti
Söylemedi kese kaç haftalık diye ama hesabıma göre 5+4Gözün aydınkaç haftaliksin?
Yeni anneler hoş gelmiş. Saglikli hamilelikler dilerim.
Insallah azalmayip daha da çogalalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?