Kızlar merhabaaa:)
Yeni gelen arkadaşlar hosgelmis inşallah herkesin hamileliği sıkıntısız sağlıkla geçer ...
Internetim yoktu yazamadım baya bir süre.
Ben de kalp atışlarını duydum ama kan testlerini yapamadım . Testlerin sadece yarışı bile 300 tl tutuyor özelde . O yüzden devlet hastanesine randevu aldım taa 7 kasima randevu bulabildim evime yakın olsun dedim bu defa . Inşallah iyi bi doktara denk gelirim bu sefer .
Evde yemek hala çok zor yiyorum sagolsun bu hafta eşim evde kahvaltıları o hazırlıyor ama sadece salatalık domates az peynir sandviç yiyorum 10 gündür başka bir şey yiyemiyorum . Akşam yemekleri de çorba varsa sadece onu yiyorum. Ama dışarda annem dr arkadaşlara gidince akşam yemekleri çok güzel yiyorum benim Evde sorun var :))
Migdem genel olarak hafif hafif hep bulanıyor hasta psikolojisi hibi mutsuz hissediyorum genelde . Mutfak dolapları ni açtığımda sanki hep kokuyor kullandigim el sabununu falan artık kullanamıyorum migdem bulanıyor:)
Göğüslerim Göguslerim büyüdü taş gibi dokununca açıyor hala . Tuvalet 2 . Evim gece 3 4 defa çıkıyorum :) yani bakalim sürekli acaba iyimidir bir şey oldumu kaygısı hep içimde . Inşallah sağlıklı olurlar .
Kızlar iyi geceler ben devlete gidiyorum pazartesi 6+1 dedi 3 hafta sonra gel dedi normal mi acaba kalp atışını bebeği gördük çok şükür ama acaba çok mu uzun bi süre bilemedim testlerimin çok iyi olduğunu söyledi ama içimde ister istemez bi huzursuzluk oluyo
kızlar yemek hakkında konuşmuşsunuz ben de yazayım
benim doktorum bana bi beslenme rehberi verdi ve anladığım kadarıyla yemek konusunda çoook katı bana şunları söyledi;
günlük süt peynir yoğurt yumurta kesinlikle tüketmelisin
haftada 2 kez balık her gün et yiyebilirsin
etin yumurtanın iyi pişmiş olması gerekiyor.
tereyağlı 2 yumurta fln yiyebilirsin
tavuk organik olmadığı sürece asla yeme
beyaz eti balıktan al
günlük ceviz fındık kuru kayısı gibi şeyler 1 avuç
şekeri sadece baldan ve meyveden al
açık çay içebilirsin kahve bitki çayı vs tüketme
sık sık az az ye kendini aç bırakma dedi
ayda 1.5 kg alırsan iyi olur dedi. aklınızda bulunsun sizinde. ama tabi bu kg durumu kişiden kişiye değişebilir.
Kızlar merhabaaa:)
Yeni gelen arkadaşlar hosgelmis inşallah herkesin hamileliği sıkıntısız sağlıkla geçer ...
Internetim yoktu yazamadım baya bir süre.
Ben de kalp atışlarını duydum ama kan testlerini yapamadım . Testlerin sadece yarışı bile 300 tl tutuyor özelde . O yüzden devlet hastanesine randevu aldım taa 7 kasima randevu bulabildim evime yakın olsun dedim bu defa . Inşallah iyi bi doktara denk gelirim bu sefer .
Evde yemek hala çok zor yiyorum sagolsun bu hafta eşim evde kahvaltıları o hazırlıyor ama sadece salatalık domates az peynir sandviç yiyorum 10 gündür başka bir şey yiyemiyorum . Akşam yemekleri de çorba varsa sadece onu yiyorum. Ama dışarda annem dr arkadaşlara gidince akşam yemekleri çok güzel yiyorum benim Evde sorun var :))
Migdem genel olarak hafif hafif hep bulanıyor hasta psikolojisi hibi mutsuz hissediyorum genelde . Mutfak dolapları ni açtığımda sanki hep kokuyor kullandigim el sabununu falan artık kullanamıyorum migdem bulanıyor:)
Göğüslerim Göguslerim büyüdü taş gibi dokununca açıyor hala . Tuvalet 2 . Evim gece 3 4 defa çıkıyorum :) yani bakalim sürekli acaba iyimidir bir şey oldumu kaygısı hep içimde . Inşallah sağlıklı olurlar .
Teşekkür ederim Hayır ben de gitmedim sağlık ocağındaki ebe Kasım’ın 10u gibi gidersin dedi ben de beklemeye karar verdim aslında ben daha kan bile vermedim aile hekimi izne çıkmış Cumartesi gelecek ben de Cuma kan vericem sadece ebeyle görüştüm Cuma gel değerin iyice yükselmiş olur dedi ben de tamam dedim
Ben dusuk riskimden dolayi hafta olarak geri dusmustum ama bebegim buyumus haftasini yakalamis sata gore.zaten diger turlu anlamiyordum gec dollenme mi kanamadan geri atmasimi nedir.
Bide su tahlilime bakar mi detayli kan veren arkadaslar.bunlarin icinde 4
Haftada verdiklerim var zaten daha detayli olmasi gerekmez miydi aynilarini verdim nerdeyse yeniden