Inşallah canım Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah bende kasım 12 de gidicem o zaman bi görüşücem okuyorum internette her hangi bir sorun olduğu yazmıyor ama insan endişe ediyor
Benimde isimler hazırdı ama bir kıskançlık kurbanı oldular başkası koydu o yüzden şuan yok yoksa hep hayal ettiğimiz isimler vardı bizimde vazgeçtik :)
kuzum iyi çok şükür akşam üstü babası alıp eve getirdi. Kortizon tedavi başladı sabah akşam iğne olacak. Bunada şükür tabi.
Bu arada benim şeker testi sonuçlarım çıktı.
08:30 aç karına 89
Yüklemeden 1 saat sonra 114
Yüklemeden 2 saat sonra 86
Henüz dr. gitmedim ama bana sorun yokmuş gibi gelliyor yarın gideceğim ve nasipse pıt pıttan sonra sesinide duyacağım
Benimde isimler hazırdı ama bir kıskançlık kurbanı oldular başkası koydu o yüzden şuan yok yoksa hep hayal ettiğimiz isimler vardı bizimde vazgeçtik :)
Progestan kullananlar ne kadar doz alıyorsunuz?
Ben ilk kanamamda doktor 100 mg verdi sabah aksam.
3 gün sonra tekrar oldu ve ben başka bir doktora gittim. O da 200 mg verdi yine sabah akşam.
Şimdi 100 e mi düşürsem diyorum, fazla kullanmak istemiyorum doğrusu.
Merhaba hanimlar, ben de dun ogrendim idrar testinde cok sukur hamile oldugumu, cuma gunu doktora gidecegim umarim keseyi gorebiliriz henuz 4+3 gunluk. cuma 4+5 olucak acaba gorebilirmiyiz, bundan 6 ay once dis gebelik gecirdim ve biraz tedirginim, Insallah hepimiz icin saglikli sorunsuz bir hamilelik donemi olur.
Merhaba hanimlar, ben de dun ogrendim idrar testinde cok sukur hamile oldugumu, cuma gunu doktora gidecegim umarim keseyi gorebiliriz henuz 4+3 gunluk. cuma 4+5 olucak acaba gorebilirmiyiz, bundan 6 ay once dis gebelik gecirdim ve biraz tedirginim, Insallah hepimiz icin saglikli sorunsuz bir hamilelik donemi olur.
Hoşgeldin.Gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ben öğrendiğimde 5+0 dı ve kese görünmüştü. Senin iki gün öncesi olacak görünür umarım ve içinide ferah tut olumsuz düşünme
Canım yarın gidicem ama kendi doktoruma gidemicem devlete gidicem yarın. Bakalım ne dicek inşallah bebeğim sağlıklıdır. Sarı akıntı genelde enfeksiyondan oluyormuş ama bakalıö.