2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Inşallah canım Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah bende kasım 12 de gidicem o zaman bi görüşücem okuyorum internette her hangi bir sorun olduğu yazmıyor ama insan endişe ediyor
Aynı hatayı bende yaptım internette öyle şeyler yazıoki okuyunca donup kaldım en kötüsünü yazıyorlar doktoruna sor içim rahat etsin

herkese iyi akşamlar ben dünden bu yana fırsat buldukça okuyorum sonunda son sayfaya gelebildim

Epey yeni katılanımız olmuş Hepinizi tebrik ediyorum inş sağlıklı rahat hamileliklerimiz olsun hep birlikte

Kese gören kalp atışı duyan bütün arkadaşlarımı da tebrik ediyorum hepimizin gözü aydın

Benimde kısmetse sabah kontrolüm var pıt pıtı görmüştük, inş yarın duymaya gidiyoruz

Anladım canim isimde önceden hoşuma girenleri simdi hiç beğenmiyorum o yüzden bi soruyom dedim
Benimde isimler hazırdı ama bir kıskançlık kurbanı oldular başkası koydu o yüzden şuan yok yoksa hep hayal ettiğimiz isimler vardı bizimde vazgeçtik :)

Bununla geçmiş olsun tatlım :) bencede normal gibi duruyor değerler :)

Benimde isimler hazırdı ama bir kıskançlık kurbanı oldular başkası koydu o yüzden şuan yok yoksa hep hayal ettiğimiz isimler vardı bizimde vazgeçtik :)
Ilkinde cinsiyeti öğrendiğim gün karar vermiştim bakalım bunda nasıl olcak hadi hayirlisi

Fazla kullanınca noluyor ki canım ben sabah akşam alıyorum doktorum 3 aya kadar tavsiye ediyoruz dedi. Sanırım günlük 400mg alıyorum

Merhaba hanimlar, ben de dun ogrendim idrar testinde cok sukur hamile oldugumu, cuma gunu doktora gidecegim umarim keseyi gorebiliriz henuz 4+3 gunluk. cuma 4+5 olucak acaba gorebilirmiyiz, bundan 6 ay once dis gebelik gecirdim ve biraz tedirginim, Insallah hepimiz icin saglikli sorunsuz bir hamilelik donemi olur.

Hoşgeldin.Gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ben öğrendiğimde 5+0 dı ve kese görünmüştü. Senin iki gün öncesi olacak görünür umarım ve içinide ferah tut olumsuz düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…