2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar ya dün de sordum ama arada kaynadı benim soru cevap veren olursa sevinirim kese yuvarlak olunca cinsiyet tahmini ne oluyordu tutacak mi diye merak ediyorum benim kese hiç oval değil baya yuvarlak
Kese yuvarlaksa erkek tahmini yapılıyordu galiba öyle okudum diye hatırlıyorum cnm

Çok zor kuzum eve gidince hiç bi iş yapamıyorm erkenden yatıyorum Allahtan masa başı çalışıyorumda o çok zorlamıyor

Merhaba hoş geldin :)
Anladım kuzum. Ben de eve gelince hiçbirşey yapamıyorum. İşyerinde tek bu durumu yaşayan ben miyim merak ettiydim. Daha işyerinden kimseye de söylemedim. Masabaşı olması iyimiş benimki çok ağır değil ama yine de hareket halindeyim işte

İnşallah kuzum ya ne güzel bir haber olur gerçekten

Allah güç kuvvet versin ben evde zorlanıyorum bu süreçte halsizlik hala devam ediyor benim
Amin canım inşallah. Dışarı çıkmasam yine iyi de dışarda en fazla oturuluyo. Eve geldim yatağa attım direk kendimi :) uzanmayınca belim ağrımış. Halsizlik baya zorladı bugün ilk haftalar olduğundan sanırım

Bugün resmen rengim soluk, uykusuz ve yorgunum
Tam bir atom karınca kızım var, babam var, yemek bulaşık,temizlik varda var...
Kafamı yastığa koysam bayılacak gibiyim de daha uyumaya 3-4 saat var.

Bugün resmen rengim soluk, uykusuz ve yorgunum
Tam bir atom karınca kızım var, babam var, yemek bulaşık,temizlik varda var...
Kafamı yastığa koysam bayılacak gibiyim de daha uyumaya 3-4 saat var.
Kolay gelsin canım. Tam herşey üst üste gelmiş dikkat et kendine çok yorulmamaya çalış

Nasıl yani? 10. Haftaya kadar nasıl anlamadın canım

Öğrenmeden doktora gitmiştim 1 ay oncesi gebelik yok demişti adet sokturucu ilaç verdi almamıştım daha sonra kasiklarim da ağrı olmuştu acile gitmiştim orda öğrendim hamile olduğumu hiç bir belirti yoktu çünkü

İyi ki söktürücü ilacı kullanmamışsınız benimde ilk hamileliğim rahat geçiyor şuanlık bir kaç nokta dışında

Kuzular şu an daha da bir rahatsız olduğum için yazıyorum. Yolda herkesin elinde bir sigara. Hadi yolda geçtim metrobüsten çıkıyorum yürüyen merdivende arkamda tüttürüyor ben de diyorum bu sigara kokusu nereden geliyor bir baktım saçım başım sigara dumanı. Türkiye rezalet durumda sigara konusunda. Lütfen herkes bu konuda dikkat etsin ve yakınlarını da uyarsın. Normalde belki çok rahatsız etmiyor diğerlerini zarar verse de ama hamile olunca kusmaya kadar gidiyor. Sigara içen sayısı o kadar fazla ki içmeyen daha az gördüklerimden. Cidden çok üzülüyorum insanların bu hallerine. Hem kendilerini hem bizleri zehirliyorlar.

Kızlar ya dün de sordum ama arada kaynadı benim soru cevap veren olursa sevinirim kese yuvarlak olunca cinsiyet tahmini ne oluyordu tutacak mi diye merak ediyorum benim kese hiç oval değil baya yuvarlak
Keseden hiç duymadım canım. Ama olsa bile hurafedir. En erken 13. Hafta publis mi ne ondan Bi tahmine varılıyor

Canım ben folbiole basladim bugun isim ise cinsiyete gore karar verecegim. Ama buradan yardimlasiriz ne dersin
Bende bugün başladım folibole de aile hekimi vermekte kararsız kaldı şaşırdım isimde hiç beğenmiyorum bakalım kısmet yardimlasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…