çok haklısın canım hele birde sabahın köründe içiyorlar daha uykudan ayılmamışlar mecbur değiliz ki biz onların sigara dumanını solumaya ne var yani kalabalık olmayan bi yerde içseler ya da hiç içmeselerKuzular şu an daha da bir rahatsız olduğum için yazıyorum. Yolda herkesin elinde bir sigara. Hadi yolda geçtim metrobüsten çıkıyorum yürüyen merdivende arkamda tüttürüyor ben de diyorum bu sigara kokusu nereden geliyor bir baktım saçım başım sigara dumanı. Türkiye rezalet durumda sigara konusunda. Lütfen herkes bu konuda dikkat etsin ve yakınlarını da uyarsın. Normalde belki çok rahatsız etmiyor diğerlerini zarar verse de ama hamile olunca kusmaya kadar gidiyor. Sigara içen sayısı o kadar fazla ki içmeyen daha az gördüklerimden. Cidden çok üzülüyorum insanların bu hallerine. Hem kendilerini hem bizleri zehirliyorlar.
Ewet insan çok tuhaf oluyor mutluyuz hamileyiz ama bi yanımız hep hasta gibi bende çok çabuk yoruluyorum sürekli uykum geliyor. Vee şuan 5 aylık hamile gibiyimdün kusmalarım başladı. eşim bu sabah ormana götürdü iyi gelir diye. sandviç aldık, yürüyüş yaptık, çayımızı orda demledik ama orda da bi güzel kustum bi ağaç dibine. garibim de arkadan izledi bacaklarını iyice aç diyerek. ben artık bi şey demiyorum.
çok mutsuz hissediyorum. hastalığa hiç dayanıklı biri değilim allah da insana kaldıracağı kadar yük verirmiş kırk yılda bir hasta olurdum ama bu hamilelik sürekli hasta gibi hissettiriyor çok huzursuzum o yüzden. yine de şükürler olsun şikayet etmek de pek hoşuma gitmiyor.
aranızda karnı çıkan var mı? ben bu minyon halimle büyük bir karna sahip oldum. dün gidip hamile pantolonu falan aldım.
İyi ki söktürücü ilacı kullanmamışsınızbenimde ilk hamileliğim rahat geçiyor şuanlık bir kaç nokta dışında
Benim var döllenen yumurta kistleşip hamilelik hormonu salgılar bebeği besler sonrada zamanla kaybolurmuşHamilelik kisti olan var mu?
Hamile kalmadan önce yoktu hamilelikle beraber oluşmuş ve doktor her hamilelikte oluyor gibi konuştu şaşırdım.
Hadi gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına kavustursunKizlarrrr tatlımin kalp atışlarını duydum bugün. Allah herkese nasip etsin inşallah. Sizler nasılsınız.
Tamam canım sağol aklımda olsun birde yaşam hastanesini öğreneyimMemnunum canım geçen gün aradım mesela hemen açtı telefonumu çık gel hemen bakalım için rahat etsin dedi. Doğum ücreti 2900müş canım şuan.
Anladım canim isimde önceden hoşuma girenleri simdi hiç beğenmiyorum o yüzden bi soruyom dedimVerdi canım doktorum folattro diye bi folik asit d vitamini takviyeli isim için erken gibi daha bence :)
Ayy hastane konusu istanbulda banada bilgi verinTamam canım sağol aklımda olsun birde yaşam hastanesini öğreneyim
Neee 1852 tl mi sadece tahlilBen 4.haftada rutin tahlillerimi yaptirmistim
Diger doktorumda 7
Hafta icin detayli bunlari istedi ama sanki eksik degil miEki Görüntüle 2200497
Aynen öyle keşke o da yasaklansa :)çok haklısın canım hele birde sabahın köründe içiyorlar daha uykudan ayılmamışlar mecbur değiliz ki biz onların sigara dumanını solumaya ne var yani kalabalık olmayan bi yerde içseler ya da hiç içmeseler
bebeğe karar verdiğimiz ilk ay adet oldum o kadar üzüldüm ki "ya bir sorun varsa" diye. lavavoda adet olduğumu görünce ağlamıştım. ikinci ay hep gün takip ettim endişeliydim çok şükür ki hamile kalabildim. o endişeli üzüntülü bir ayı düşünüp kendimi şikayetlendirmemeye çalışıyorum. istediğin oldu işte daha ne diye :) inşallah tez zamanda alışır bünyelerimiz ya daha çok yeniyiz.Ewet insan çok tuhaf oluyor mutluyuz hamileyiz ama bi yanımız hep hasta gibi bende çok çabuk yoruluyorum sürekli uykum geliyor. Vee şuan 5 aylık hamile gibiyim
Canım ben 200 mg fitil olarak kullanıyorum,az az her gün kahverengimsi-sarımsı lekelenmem oluyor,pazartesi kontrolüm var o zamana kadar sabah akşam kullanmaya devam,eğer doktor yine devam et derse ederim,minnoşum yeter ki tutunsun bana,benim protesteronum da düşük çıktı biraz inşallah düzelir canım hepimizin.sorunsuz hamilelikler geçiririzProgestan kullananlar ne kadar doz alıyorsunuz?
Ben ilk kanamamda doktor 100 mg verdi sabah aksam.
3 gün sonra tekrar oldu ve ben başka bir doktora gittim. O da 200 mg verdi yine sabah akşam.
Şimdi 100 e mi düşürsem diyorum, fazla kullanmak istemiyorum doğrusu.
Ewet canım alışıcaz inş ilk hamileliğim çok rahattı ilk aylar sadece koku hassasiyetim vardı okadar bunda hep uyumak hep yapmak istiyorumbebeğe karar verdiğimiz ilk ay adet oldum o kadar üzüldüm ki "ya bir sorun varsa" diye. lavavoda adet olduğumu görünce ağlamıştım. ikinci ay hep gün takip ettim endişeliydim çok şükür ki hamile kalabildim. o endişeli üzüntülü bir ayı düşünüp kendimi şikayetlendirmemeye çalışıyorum. istediğin oldu işte daha ne diye :) inşallah tez zamanda alışır bünyelerimiz ya daha çok yeniyiz.
Hiç bişey olmaz canım yani doktorum öyle demişti bana hamileliği öğrenene kadar herşey yapılabilir yani senin dönemlerindeKızlar sizlere sormak istediğim birşey var ben hamile olduğumu öğrenmeden önce oğlum merdiven boşluğundan düştü ve tomografiye girdim onunla olaydan iki üç gün sonra test yapmıştım ve degerim 17 çıkmıştı acaba etkisi olmuş mudur çok korkuyorum doktorla bir daha ki randevu da paylasicam ama bilginiz var mi
Çok çok geçmiş olsun umarım iyidir. Bende endoskopi yaptırdım narkozla bayılttılar ve 1 saat uyananamamışım soktoromu söyledim keseyi göremicek kadar küçük olduğu için endişelenmene gerek yok demişti inş bişey olmazKızlar sizlere sormak istediğim birşey var ben hamile olduğumu öğrenmeden önce oğlum merdiven boşluğundan düştü ve tomografiye girdim onunla olaydan iki üç gün sonra test yapmıştım ve degerim 17 çıkmıştı acaba etkisi olmuş mudur çok korkuyorum doktorla bir daha ki randevu da paylasicam ama bilginiz var mi
Ah canım benim geçmiş olsun düzelir inşallah bi an önce
Bilmiyordum canım hatta kan tahlilinden sonra doktora gitmiştim kese bile gorunmemistiHiç bişey olmaz canım yani doktorum öyle demişti bana hamileliği öğrenene kadar herşey yapılabilir yani senin dönemlerinde
Inşallah canım Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah bende kasım 12 de gidicem o zaman bi görüşücem okuyorum internette her hangi bir sorun olduğu yazmıyor ama insan endişe ediyorÇok çok geçmiş olsun umarım iyidir. Bende endoskopi yaptırdım narkozla bayılttılar ve 1 saat uyananamamışım soktoromu söyledim keseyi göremicek kadar küçük olduğu için endişelenmene gerek yok demişti inş bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?