2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Progestan kullananlar ne kadar doz alıyorsunuz?
Ben ilk kanamamda doktor 100 mg verdi sabah aksam.
3 gün sonra tekrar oldu ve ben başka bir doktora gittim. O da 200 mg verdi yine sabah akşam.
Şimdi 100 e mi düşürsem diyorum, fazla kullanmak istemiyorum doğrusu.

çok haklısın canım hele birde sabahın köründe içiyorlar daha uykudan ayılmamışlar mecbur değiliz ki biz onların sigara dumanını solumaya ne var yani kalabalık olmayan bi yerde içseler ya da hiç içmeseler

Ewet insan çok tuhaf oluyor mutluyuz hamileyiz ama bi yanımız hep hasta gibi bende çok çabuk yoruluyorum sürekli uykum geliyor. Vee şuan 5 aylık hamile gibiyim

İyi ki söktürücü ilacı kullanmamışsınız benimde ilk hamileliğim rahat geçiyor şuanlık bir kaç nokta dışında

Kesinlikle Allah büyük varmış almadigimin bir sebebi benimde ilki çok rahattı hissetmedim bile bazen hamile olduğumu unutuyordum ama şu an sabah açlıktan herhalde halsizlik ve bulantı oluyo sürekli uyumak istiyorum

Hamilelik kisti olan var mu?

Hamile kalmadan önce yoktu hamilelikle beraber oluşmuş ve doktor her hamilelikte oluyor gibi konuştu şaşırdım.
Benim var döllenen yumurta kistleşip hamilelik hormonu salgılar bebeği besler sonrada zamanla kaybolurmuş
Bazılarında ( mesela bende) büyük olabilir özellikle yumurta geliştirici iğne kullanılan ve birden fazla yumurta büyütülen kişilerde birden fazla kist oluşabilirmiş

Kızlar sizlere sormak istediğim birşey var ben hamile olduğumu öğrenmeden önce oğlum merdiven boşluğundan düştü ve tomografiye girdim onunla olaydan iki üç gün sonra test yapmıştım ve degerim 17 çıkmıştı acaba etkisi olmuş mudur çok korkuyorum doktorla bir daha ki randevu da paylasicam ama bilginiz var mi

Ewet insan çok tuhaf oluyor mutluyuz hamileyiz ama bi yanımız hep hasta gibi bende çok çabuk yoruluyorum sürekli uykum geliyor. Vee şuan 5 aylık hamile gibiyim
bebeğe karar verdiğimiz ilk ay adet oldum o kadar üzüldüm ki "ya bir sorun varsa" diye. lavavoda adet olduğumu görünce ağlamıştım. ikinci ay hep gün takip ettim endişeliydim çok şükür ki hamile kalabildim. o endişeli üzüntülü bir ayı düşünüp kendimi şikayetlendirmemeye çalışıyorum. istediğin oldu işte daha ne diye :) inşallah tez zamanda alışır bünyelerimiz ya daha çok yeniyiz.

Canım ben 200 mg fitil olarak kullanıyorum,az az her gün kahverengimsi-sarımsı lekelenmem oluyor,pazartesi kontrolüm var o zamana kadar sabah akşam kullanmaya devam,eğer doktor yine devam et derse ederim,minnoşum yeter ki tutunsun bana,benim protesteronum da düşük çıktı biraz inşallah düzelir canım hepimizin.sorunsuz hamilelikler geçiririz

Ewet canım alışıcaz inş ilk hamileliğim çok rahattı ilk aylar sadece koku hassasiyetim vardı okadar bunda hep uyumak hep yapmak istiyorum

Hiç bişey olmaz canım yani doktorum öyle demişti bana hamileliği öğrenene kadar herşey yapılabilir yani senin dönemlerinde

Çok çok geçmiş olsun umarım iyidir. Bende endoskopi yaptırdım narkozla bayılttılar ve 1 saat uyananamamışım soktoromu söyledim keseyi göremicek kadar küçük olduğu için endişelenmene gerek yok demişti inş bişey olmaz

Ah canım benim geçmiş olsun düzelir inşallah bi an önce

B BYV canım çok geçmiş olsun

kuzum iyi çok şükür akşam üstü babası alıp eve getirdi. Kortizon tedavi başladı sabah akşam iğne olacak. Bunada şükür tabi.

Bu arada benim şeker testi sonuçlarım çıktı.
08:30 aç karına 89
Yüklemeden 1 saat sonra 114
Yüklemeden 2 saat sonra 86
Henüz dr. gitmedim ama bana sorun yokmuş gibi gelliyor yarın gideceğim ve nasipse pıt pıttan sonra sesinide duyacağım

Inşallah canım Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah bende kasım 12 de gidicem o zaman bi görüşücem okuyorum internette her hangi bir sorun olduğu yazmıyor ama insan endişe ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…