Saol canım ne guzel az aramiz varmis evet gecen hafta karindan gorundu cok saglikli dedi sadece kac haftalik oldugunu soylemedi haftaya kontrole gel dedi sadece bebeği görmek için herhalde senin durumlar nasıl canım duydun mu kalp atışını
Canım yarın gidicem ama kendi doktoruma gidemicem devlete gidicem yarın. Bakalım ne dicek inşallah bebeğim sağlıklıdır. Sarı akıntı genelde enfeksiyondan oluyormuş ama bakalıö.
Kızlar sizlere sormak istediğim birşey var ben hamile olduğumu öğrenmeden önce oğlum merdiven boşluğundan düştü ve tomografiye girdim onunla olaydan iki üç gün sonra test yapmıştım ve degerim 17 çıkmıştı acaba etkisi olmuş mudur çok korkuyorum doktorla bir daha ki randevu da paylasicam ama bilginiz var mi
Malesef
Bir daha isterse disarda yaptircagim ama hastaneyi ve doktoru cok begendim.ustelik bide eski doktoruma gidiyorum.bu doktor yakin diye genellikle bu olacak gibi
Daha net karari ileri ki aylarda veririm artik
Kızlar sizlere sormak istediğim birşey var ben hamile olduğumu öğrenmeden önce oğlum merdiven boşluğundan düştü ve tomografiye girdim onunla olaydan iki üç gün sonra test yapmıştım ve degerim 17 çıkmıştı acaba etkisi olmuş mudur çok korkuyorum doktorla bir daha ki randevu da paylasicam ama bilginiz var mi
Bende girdim hem tomografi hem rontgene hemde uzun uzun surdu babama refakatci kaliyordum hastanede. Iki doktorumda ve acile gittigimde ki doktorda etkisi olmayacagini soyledi.gebeligini ogrenene kadar gebe sayilmazsin dediler
Hoşgeldin.Gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ben öğrendiğimde 5+0 dı ve kese görünmüştü. Senin iki gün öncesi olacak görünür umarım ve içinide ferah tut olumsuz düşünme[/QUOTE
Insallah ben de oyle yapmaya calisiyorum, cok tesekkurler
İyi geceler,sayfalar çok çabuk ilerliyor yetişemiyorum hızınıza yeni arkadaşlar geliyor hayırlı olsun herkese sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
P.tesi dr gitmiştim maşallah 17mm olmuş kuzum pirinç tanesinden çiğdem boyuna geldik
Canım ben 200 mg fitil olarak kullanıyorum,az az her gün kahverengimsi-sarımsı lekelenmem oluyor,pazartesi kontrolüm var o zamana kadar sabah akşam kullanmaya devam,eğer doktor yine devam et derse ederim,minnoşum yeter ki tutunsun bana,benim protesteronum da düşük çıktı biraz inşallah düzelir canım hepimizin.sorunsuz hamilelikler geçiririz
Ben Bi yazı okumuştum. Kızlarda kadınsılığa erkeklerde ise kadınlığa yatkınlık oluyormuş. Tabi bunlar illa olacak şeyler değil.
Ben de kanama bitince gereksiz yere mi kullanıyorum acaba diyorum. Bi de kanda progestan bakılsa eksik dense amenna kullanayım
Merhaba hanimlar, ben de dun ogrendim idrar testinde cok sukur hamile oldugumu, cuma gunu doktora gidecegim umarim keseyi gorebiliriz henuz 4+3 gunluk. cuma 4+5 olucak acaba gorebilirmiyiz, bundan 6 ay once dis gebelik gecirdim ve biraz tedirginim, Insallah hepimiz icin saglikli sorunsuz bir hamilelik donemi olur.
Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim. Aramıza hoşgeldiniz.
Kese için o zamanlar erken olabilir. Ben 5+0 haftada görmüştüm. Göremezseniz kafanıza takmayın diye söylüyorum
Iyi geceler kizlar
Cinsiyet tahmini ile ilgili bir şey buldum
Bebek kesenin içerisinde sola yakınsa erkek, sağa yakınsa kız oluyormuş.
Tabi 8-9 haftadaki ultrason görüntüsüne göre bakilmaliymis.
Bakalim kimlerin dogru çikacak
Merhaba hanimlar, ben de dun ogrendim idrar testinde cok sukur hamile oldugumu, cuma gunu doktora gidecegim umarim keseyi gorebiliriz henuz 4+3 gunluk. cuma 4+5 olucak acaba gorebilirmiyiz, bundan 6 ay once dis gebelik gecirdim ve biraz tedirginim, Insallah hepimiz icin saglikli sorunsuz bir hamilelik donemi olur.