2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İyi aksmalar kızlar ben bişey sorcam size benim bel ağrım çok var kas gevşetici kullnsam bişey olurmu

Pzt keseyi gördüm kalp atişi 2 hafta sonra dedi tabi o kadar dayanabilirsem:)

Canım yarın gidicem ama kendi doktoruma gidemicem devlete gidicem yarın. Bakalım ne dicek inşallah bebeğim sağlıklıdır. Sarı akıntı genelde enfeksiyondan oluyormuş ama bakalıö.
Canim sari akinti bendede oluyor sorunca beni de etiketlermisin

Canim bildiğim kadarıyla ogreninceye kadar ki zamanda bir zarari yok kullanilan ilaclarin tomografinin vs

Bende girdim hem tomografi hem rontgene hemde uzun uzun surdu babama refakatci kaliyordum hastanede. Iki doktorumda ve acile gittigimde ki doktorda etkisi olmayacagini soyledi.gebeligini ogrenene kadar gebe sayilmazsin dediler

Canım sen progestana kim baktı? 2 doktora gittim ikisi de bakmadı.
Sağlık ocağı kan aldı hala sonuçları bekliyorum. Onda mı var acaba

Fazla kullanınca noluyor ki canım ben sabah akşam alıyorum doktorum 3 aya kadar tavsiye ediyoruz dedi. Sanırım günlük 400mg alıyorum
Ben Bi yazı okumuştum. Kızlarda kadınsılığa erkeklerde ise kadınlığa yatkınlık oluyormuş. Tabi bunlar illa olacak şeyler değil.
Ben de kanama bitince gereksiz yere mi kullanıyorum acaba diyorum. Bi de kanda progestan bakılsa eksik dense amenna kullanayım

Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim. Aramıza hoşgeldiniz.
Kese için o zamanlar erken olabilir. Ben 5+0 haftada görmüştüm. Göremezseniz kafanıza takmayın diye söylüyorum

Hayırlı olsun gözün aydın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…