Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de..Çok acaip gece uykum açılıyor birden uyuyamıyorum zor uyuyorum
Bendeki sıcak tı ve beni çok korkuttu dr idrardan gelmede olabilir dedi ama sen bir görün istersen canımYa o birdenbire su gibi bende de oluyor Dr sormayı unuttum normalmiymiş
Yinede sen bir dr.a görün iki defa düşük yapmişsın hiç riske atma inşallah birşey yokturcanım 2 defa düşük yaptım 7.hafta da, oksapar kullanıyorum bu sefer ekstra olarak igne. progestan ve folik asit ile birlikte. açık pembe kandı
Günaydın canım geçen hafta bende de aniden sıcak bir sıvı gelmişti baya akışkandı ama değince hafif kaygan Dı idrar olmadığını öyle anladım. Doktora sordum pembe ya da kırmızı akıntı olmadığı sürece hepsi normal dedi.Bendeki sıcak tı ve beni çok korkuttu dr idrardan gelmede olabilir dedi ama sen bir görün istersen canım
Herşey o kadar çok korkutuyor ki heran bişey olcak korkusu çok zor yaşamadan neyin ne olduğunu bilemiyoruz yavaş yavaş birlikte öğrencez inşallah canımGünaydın canım geçen hafta bende de aniden sıcak bir sıvı gelmişti baya akışkandı ama değince hafif kaygan Dı idrar olmadığını öyle anladım. Doktora sordum pembe ya da kırmızı akıntı olmadığı sürece hepsi normal dedi.
Gündüz de uykum geliyor ama çalışıyorumAynen ben de..
Ben deÇok acaip gece uykum açılıyor birden uyuyamıyorum zor uyuyorum

Derler mi hiç demezler öyle bir hakları yok git bencede farklıyerlerden görüş almak hem içini rahatlatır hem belli mi olurAcaba Pazartesi kadın dopum hastanesinin aciline gitsem ayrıntılı ultrason ile bakarlar mı ?
Kendi dr um baksın derler mi yoksa ?
Gideyim ben umarım ayrıntılı ultrasonla bakarlar Dr um Salı sabah a randevu verdi, aradılar hastaneden aöeltiyahneden , o saate kadar netleşse ben iyi olur , iş yerim ayrı kafamı meşgul ediyorDerler mi hiç demezler öyle bir hakları yok git bencede farklıyerlerden görüş almak hem içini rahatlatır hem belli mi olur
Rabbim şifa versin canım çokkk geçmiş olsunGideyim ben umarım ayrıntılı ultrasonla bakarlar Dr um Salı sabah a randevu verdi, aradılar hastaneden aöeltiyahneden , o saate kadar netleşse ben iyi olur , iş yerim ayrı kafamı meşgul ediyor
Sürekli rapor almak zorunda kaldım bu yıl 3. Gebeliğim ...
önce düşük riski siye rapor verdi dr ama sonra kürtaj için , bu 3.
Gece hep kavuşa gördüm düşün başlıyor çık acı çekiyorum diye
Adet ağrısını çok iyi bildiğim için düşük yapmaktan aşırı korkuyorum
Hala meme ağrısı bulantı ve baş dönmesi var ya![]()
Yaaaaa maşallah darısı başımıza olsun :)5 hafta 6 günlük, 2,2mm boyu ve kalp atışı var çok şükür![]()
Amin cnm inşallahBenimde 3. hamileligim. Insallah bu sefer saglikla kucagimiza alip buyutmek nasip olur❤
Canım yaaGideyim ben umarım ayrıntılı ultrasonla bakarlar Dr um Salı sabah a randevu verdi, aradılar hastaneden aöeltiyahneden , o saate kadar netleşse ben iyi olur , iş yerim ayrı kafamı meşgul ediyor
Sürekli rapor almak zorunda kaldım bu yıl 3. Gebeliğim ...
önce düşük riski siye rapor verdi dr ama sonra kürtaj için , bu 3.
Gece hep kavuşa gördüm düşün başlıyor çık acı çekiyorum diye
Adet ağrısını çok iyi bildiğim için düşük yapmaktan aşırı korkuyorum
Hala meme ağrısı bulantı ve baş dönmesi var ya![]()
Amin amin cümlemizinHayırlı olsun inşallah bu defa sağlıkla kucağına alırsın RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün
Artık kolları ve bacakları var kafası ve gövdesi iki ayri yuvarlak gibi daha çok bebeğe benzemeye başladı benimki kalbi artık dışarda ve şis görünmüyordu minicik bir nokta olarak görünüyordu doktor suyu iyi filan dedi hatta epey yol kat ettik darısı kucağımıza almaya hepimizin :)10 haftya girenler bile var masAllah ultrason da nasil gözüküyor bebisleriniz gittiniz mi 10. haftada![]()