• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bendeki sıcak tı ve beni çok korkuttu dr idrardan gelmede olabilir dedi ama sen bir görün istersen canım
Günaydın canım geçen hafta bende de aniden sıcak bir sıvı gelmişti baya akışkandı ama değince hafif kaygan Dı idrar olmadığını öyle anladım. Doktora sordum pembe ya da kırmızı akıntı olmadığı sürece hepsi normal dedi.

Günaydın canım geçen hafta bende de aniden sıcak bir sıvı gelmişti baya akışkandı ama değince hafif kaygan Dı idrar olmadığını öyle anladım. Doktora sordum pembe ya da kırmızı akıntı olmadığı sürece hepsi normal dedi.
Herşey o kadar çok korkutuyor ki heran bişey olcak korkusu çok zor yaşamadan neyin ne olduğunu bilemiyoruz yavaş yavaş birlikte öğrencez inşallah canım :KK15:saol:KK74:

Acaba Pazartesi kadın dopum hastanesinin aciline gitsem ayrıntılı ultrason ile bakarlar mı ?
Kendi dr um baksın derler mi yoksa ?
Derler mi hiç demezler öyle bir hakları yok git bencede farklıyerlerden görüş almak hem içini rahatlatır hem belli mi olur

Derler mi hiç demezler öyle bir hakları yok git bencede farklıyerlerden görüş almak hem içini rahatlatır hem belli mi olur
Gideyim ben umarım ayrıntılı ultrasonla bakarlar Dr um Salı sabah a randevu verdi, aradılar hastaneden aöeltiyahneden , o saate kadar netleşse ben iyi olur , iş yerim ayrı kafamı meşgul ediyor
Sürekli rapor almak zorunda kaldım bu yıl 3. Gebeliğim ...
önce düşük riski siye rapor verdi dr ama sonra kürtaj için , bu 3.
Gece hep kavuşa gördüm düşün başlıyor çık acı çekiyorum diye :(
Adet ağrısını çok iyi bildiğim için düşük yapmaktan aşırı korkuyorum
Hala meme ağrısı bulantı ve baş dönmesi var ya :(

Gideyim ben umarım ayrıntılı ultrasonla bakarlar Dr um Salı sabah a randevu verdi, aradılar hastaneden aöeltiyahneden , o saate kadar netleşse ben iyi olur , iş yerim ayrı kafamı meşgul ediyor
Gece hep kavuşa gördüm düşün başlıyor çık acı çekiyorum diye :KK43:
Hala meme ağrısı bulantı ve baş dönmesi var ya :KK43:
Rabbim şifa versin canım çokkk geçmiş olsun

5 hafta 6 günlük, 2,2mm boyu ve kalp atışı var çok şükür ♥️

Eklentiler

• E7C2F33B-47BF-4842-AE72-E356DD9E6BDE.webp
    E7C2F33B-47BF-4842-AE72-E356DD9E6BDE.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 88
Gece hep kavuşa gördüm düşün başlıyor çık acı çekiyorum diye :KK43:
Hala meme ağrısı bulantı ve baş dönmesi var ya :KK43:
Canım yaa
Git ve bizede haber ver raporu da dert etme devletin bize böyle zamanlar için verdiği hak bende senin gibi mecburda olsam çekinirim ama yanlış millet tatile gitmek için rapor alıyor herkese de söylüyor
İnş gerek kalmasın alma ama enazından onu dert etme

10 haftya girenler bile var masAllah ultrason da nasil gözüküyor bebisleriniz gittiniz mi 10. haftada:anneadayı:
Artık kolları ve bacakları var kafası ve gövdesi iki ayri yuvarlak gibi daha çok bebeğe benzemeye başladı benimki kalbi artık dışarda ve şis görünmüyordu minicik bir nokta olarak görünüyordu doktor suyu iyi filan dedi hatta epey yol kat ettik darısı kucağımıza almaya hepimizin :)

kizlar dun gece yarisi sag kasigimdan baslayan cok siddetli bi agrim oldu . resmen bacagima koluma vurdu. o kadar siddetliydiki aglayacaktim. acile gitmeyi dusundum ancak bilincsiz bir ilac verirler diye gecmesini bekledim. o saatte doktorda aranir mi bilemedim. gecenin 2siydi. gecmesinibekledim yaklasi 10 dk surdu. sizde de oldu mu hic aynisindan? dr a mail atip sorucam normal mi diye.

Back
X