• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kizlar dun gece yarisi sag kasigimdan baslayan cok siddetli bi agrim oldu . resmen bacagima koluma vurdu. o kadar siddetliydiki aglayacaktim. acile gitmeyi dusundum ancak bilincsiz bir ilac verirler diye gecmesini bekledim. o saatte doktorda aranir mi bilemedim. gecenin 2siydi. gecmesinibekledim yaklasi 10 dk surdu. sizde de oldu mu hic aynisindan? dr a mail atip sorucam normal mi diye.
Benim de dün akşam oldu ama kanama yoksa normal ağrılar demişti doktorum

Ah nasıl doğuma kadar sürdü ya çok korkuyorum bulantı feci devam ediyor mideme az yemek girse boğulcak gibi oluyorum kusuyorum bazen kendimi kusturuyorum kötü oluyorum 12. Haftadan sonra geçmesi tek temennim çok zor

kişiden kişiye değişiyor.. ben dogum yaptıgım gün de dahil kusmustum :( gececek diye beklerken hamilelik bitti gitti :) unutuluyor ama korkmayin, insan yasarken hic gecmicek gibi hissediyor.. ayrica benim ikiz gebelikti, belki ondan çok agir gecmistir

Özürü dilerim canım ben düşük anlamışım. İlacın bide alttanda hazneye verdiler ben rutin kontrole gidince anlaşılmıştı hemen kürtaja girdim çok zor Rabbim bi daha hiç birimize yaşatmasın. Bi anda alışmak çok zor
Evet zor
Durup durup kötü oluyrıum evde
Kürtaj öncesi ilaçlardan ötürü ağrı oldu mu

Kızlar bir şey sormak istiyorum. evde bir tane keçiboynuzu gördüm onun yarısını ve yarım muzu minik minik doğrayıp bir kase yoğurda ekledim yiyorum. Daha önce hamileliğinde keçiboynuzu yiyenler var mı? bir zararı yoktur değil mi inşaAllah? canım çekti az bir şey yarısını yaptım zaten :KK68:

Evet zor
Durup durup kötü oluyrıum evde
Kürtaj öncesi ilaçlardan ötürü ağrı oldu mu
Yok canım adet ağrısı gibi korkma Rabbim ne demiş o olur boynumuz kıldan ince sağlıksız bir bebek doğursak daha kötü öyle düşün biz genetiğe yolladık kürtaj parçasını sağlıksız geldi biraz üzüntüm öyle azaldı çok yıpratma kendini İnşâAllah tekrardan nasip edecek Rabbim tevekkül et bol bol dua et duamdasın canım❤️

Yok canım adet ağrısı gibi korkma Rabbim ne demiş o olur boynumuz kıldan ince sağlıksız bir bebek doğursak daha kötü öyle düşün biz genetiğe yolladık kürtaj parçasını sağlıksız geldi biraz üzüntüm öyle azaldı çok yıpratma kendini İnşâAllah tekrardan nasip edecek Rabbim tevekkül et bol bol dua et duamdasın canım❤️
Allah razı olsun
Az önce pembe leke geldi WC de , umarım kürtaja dayanır da çok acı çekmem kendim düşürerek
Zaten adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım var
Ani bi durum olsa karın tokken anestezi de verilmiyor
Neler düşünüyorum neler
Az cesaretim olsa kendim düşürsem... ama hiç Yok , çünkü ağrı kesici bile etki etmez düşük yaparken diye okudum çok :(

Artık kolları ve bacakları var kafası ve gövdesi iki ayri yuvarlak gibi daha çok bebeğe benzemeye başladı benimki kalbi artık dışarda ve şis görünmüyordu minicik bir nokta olarak görünüyordu doktor suyu iyi filan dedi hatta epey yol kat ettik darısı kucağımıza almaya hepimizin :)
Oy masaAllah bian once buyusunlrr spyle kipir kipir gorelim:)

Allah razı olsun
Az önce pembe leke geldi WC de , umarım kürtaja dayanır da çok acı çekmem kendim düşürerek
Neler düşünüyorum neler
Az cesaretim olsa kendim düşürsem... ama hiç Yok , çünkü ağrı kesici bile etki etmez düşük yaparken diye okudum çok :KK43:
Ani bi durum olsa bekletirler canım 6 saat açlık yeterli bunları düşünme Ama elinde değil biliyorum bizde kesemizi gördük İnşâAllah sağlıklıdır aynı duygulara bende kapılıyorum tekrar kürtaj derse diye herşey güzel olsun İnşâAllah
Ağrı kesiciler etki eder hiç merak etme doktor kendi düşer demiş sana aslında belki daha kolay olur ne dedi bunun için

Selamun aleyküm, hepinize merhabalar taze hamile gülleri. Sat'ım 18 Eylül 5 hafta 5 günlük hamileyim Allah c.c nasip ederse yavrucakla Haziran ayının 25'inde tanışacağımı tahmin ediyorum. Yani daha doğrusu uygulama öyle gösteriyor. :anneadayı::KK200::anne: 25 yaşımdayım ve İnşaAllah bu ilk evladım olacak. Sakarya'da yaşıyorum. Kilomdan emin değilim uzun bir süredir tartılmadım ama çok değişiklik de yaşamadım sanırım 55 -60 arasında bir kilodayım.

Hepinize Allah Teala'dan sabır ve sağlık sıhhat diliyorum. İnşaAllah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur ve onları da hayırla iyilikle Allah c.c yolunda yetiştirir onlara hayırlı ebeveynler oluruz.
İnşallah canım benim amin hoşgeldin gözün aydın canım benim

Ani bi durum olsa bekletirler canım 6 saat açlık yeterli bunları düşünme Ama elinde değil biliyorum bizde kesemizi gördük İnşâAllah sağlıklıdır aynı duygulara bende kapılıyorum tekrar kürtaj derse diye herşey güzel olsun İnşâAllah
Ağrı kesiciler etki eder hiç merak etme doktor kendi düşer demiş sana aslında belki daha kolay olur ne dedi bunun için
Ağeım çok olur diye korktuğum için istemiyorum evde düşürmek
Şuan bi daha gittim WC ye , yine geldi kan rengine yakın ... korkuyorum evde düşük yapmaktan ama bugün ya da yarın acil bir durum olursa dr uma ulaşamam sanırım . Acilinde Kadın Doğum bölümü olan bi hastane bulmam lazım sanırım

Allah razı olsun
Neler düşünüyorum neler
Az cesaretim olsa kendim düşürsem... ama hiç Yok , çünkü ağrı kesici bile etki etmez düşük yaparken diye okudum çok :KK43:
Canım benim öncelikle geçmiş olsun. Allah hayırlısını versin. Bu kadar stress yapma kendine. Bak ben daha önce düşük yaptım ki haberim bile olmadı. Korunuyordum hiç gebeliğe ihtimal vermemiştim reglim gecikti hem çok şehirdışı yolculuk yapmıştım hemde mevsim değişimi bahara girmiştik. Gecikti dedim 15 gün sonra kanamam oldu reglim geldi dedim. Bu seferde bitmedi er arayada bayram şehirdışı aile ziyaretleri derken 1 ay sürekli azda olsa kanamam vardı. Bayram sonrası pazartesi hemen doktora gittim. Dedi sen hamile kalmışsın burada bozulmuş kese görüyorum gönderdi 1 hafta sonra gel dedi gittim baktı yüne oluşan birşey yok dedi kese durduğu için kürtaj yapacam. Oydu buydu derken 45 gün azda olsa kanamam oldu ama ne bir ağrım ne bir acı hiç birşey yoktu ilaçta kullanmadım. Regl sandığım için düşürdüğümü bile anlamadım. Normalde zaten adet sancım hiç olmazdı birazcık belim be gögsüm ağrırdı. Bu kadar stresse sokma acılı olcak diye birşey yok. Senin için hayırlı olur inşallah.

Ağeım çok olur diye korktuğum için istemiyorum evde düşürmek
Şuan bi daha gittim WC ye , yine geldi kan rengine yakın ... korkuyorum evde düşük yapmaktan ama bugün ya da yarın acil bir durum olursa dr uma ulaşamam sanırım . Acilinde Kadın Doğum bölümü olan bi hastane bulmam lazım sanırım
Zaten kese çok büyük olsaydı doktor en baştan kendi düşsün demezdi canım yani zor olmaz ama birde ağrı eşiğine bağlı vücudunun canım bunları stres yapma diye söylüyorum yanlış anlama sakın hangisi hayırlı ise o olsun

Zaten kese çok büyük olsaydı doktor en baştan kendi düşsün demezdi canım yani zor olmaz ama birde ağrı eşiğine bağlı vücudunun canım bunları stres yapma diye söylüyorum yanlış anlama sakın hangisi hayırlı ise o olsun
Stres zaten en büyük düşmanım
Dr kendi düşşün dedi, ağrıdan bahsedince de 10 üzerinden beş dedi
Ne bileyim ben de paniğim sanırım
Kimse Yok başımda destek olacak eşim de korkuyor o da bilmiyor ne yapacağını ben ne dersem o oluyor ,
Bu yüzden de gerginim sanırım
Bekliyorum şimdilik inşallah rahat atlatırım
Bir tane acilde kadın Doğumda dr u olan hastane biliyorum onda da mayıstaki kürtajımı yaptımıştım , aynı böyle Pazar kahve akıntı az ağrı başlayınca panik olmuştum
Oraya gittik , 2000 tl ye patladı ayrıca kürtaj sonrası inanılmaz ağrı ve titreme ile bi kaç saatim geçti , iğne kar etmedi
Çekeceğim varsa çekiyorum demek ki :(

Stres zaten en büyük düşmanım
Dr kendi düşşün dedi, ağrıdan bahsedince de 10 üzerinden beş dedi
Ne bileyim ben de paniğim sanırım
Kimse Yok başımda destek olacak eşim de korkuyor o da bilmiyor ne yapacağını ben ne dersem o oluyor ,
Bu yüzden de gerginim sanırım
Bekliyorum şimdilik inşallah rahat atlatırım
Bir tane acilde kadın Doğumda dr u olan hastane biliyorum onda da mayıstaki kürtajımı yaptımıştım , aynı böyle Pazar kahve akıntı az ağrı başlayınca panik olmuştum
Oraya gittik , 2000 tl ye patladı ayrıca kürtaj sonrası inanılmaz ağrı ve titreme ile bi kaç saatim geçti , iğne kar etmedi
Çekeceğim varsa çekiyorum demek ki :KK43:
Evet canım kürtajda zor sende biliyorsun kolay bişey yok hakkından hayırlısı olsun

Günaydın kızlar herkes iyi inşallah
gunaydin canimmm iyiyiz cok sukur sen nasilsin? bebislerimiz
Selamun aleyküm, hepinize merhabalar taze hamile gülleri. Sat'ım 18 Eylül 5 hafta 5 günlük hamileyim Allah c.c nasip ederse yavrucakla Haziran ayının 25'inde tanışacağımı tahmin ediyorum. Yani daha doğrusu uygulama öyle gösteriyor. :anneadayı::KK200::anne: 25 yaşımdayım ve İnşaAllah bu ilk evladım olacak. Sakarya'da yaşıyorum. Kilomdan emin değilim uzun bir süredir tartılmadım ama çok değişiklik de yaşamadım sanırım 55 -60 arasında bir kilodayım.

Hepinize Allah Teala'dan sabır ve sağlık sıhhat diliyorum. İnşaAllah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur ve onları da hayırla iyilikle Allah c.c yolunda yetiştirir onlara hayırlı ebeveynler oluruz.
hosgeldin canim , hayirli ugurlu olsun saglicakla kucagina almayi nasip eylesin rabbim. aramizda bir gun var. :) hakkimizda hayirlisi :anneadayı:

Back
X