- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Vajinal mi baktı canım 5+6 da maşallah baya erken gibi :)5 hafta 6 günlük, 2,2mm boyu ve kalp atışı var çok şükür
Acaba Pazartesi kadın dopum hastanesinin aciline gitsem ayrıntılı ultrason ile bakarlar mı ?
Kendi dr um baksın derler mi yoksa ?
Canım inşallah gerek kalmaz bi mucize olurGideyim ben umarım ayrıntılı ultrasonla bakarlar Dr um Salı sabah a randevu verdi, aradılar hastaneden aöeltiyahneden , o saate kadar netleşse ben iyi olur , iş yerim ayrı kafamı meşgul ediyor
Sürekli rapor almak zorunda kaldım bu yıl 3. Gebeliğim ...
önce düşük riski siye rapor verdi dr ama sonra kürtaj için , bu 3.
Gece hep kavuşa gördüm düşün başlıyor çık acı çekiyorum diye
Adet ağrısını çok iyi bildiğim için düşük yapmaktan aşırı korkuyorum
Hala meme ağrısı bulantı ve baş dönmesi var ya
Gözün aydın canımm5 hafta 6 günlük, 2,2mm boyu ve kalp atışı var çok şükür
Yok kuzum ağrı kesici yapıyorlar. Ağrı hissetmiyorsun.Ağrı durumun ne idi ?
BeeeeenArkadaşlar kilolu hamile kalan varmi 90da felan boyle sanki nefesim kesiliyo önceki hamileligimdede bu kilodaydım ama boyle olmuyodu
Benimde belim çok kötüydü doktora gittim dedim bıçak saplanıyo karnında veya kasığında geçmeyen şiddetli ağrı olursa gelmen gerekiyor demişti progestan verdi nolur nolmaz diye bence git önlemini aldır canımkizlar dun gece yarisi sag kasigimdan baslayan cok siddetli bi agrim oldu . resmen bacagima koluma vurdu. o kadar siddetliydiki aglayacaktim. acile gitmeyi dusundum ancak bilincsiz bir ilac verirler diye gecmesini bekledim. o saatte doktorda aranir mi bilemedim. gecenin 2siydi. gecmesinibekledim yaklasi 10 dk surdu. sizde de oldu mu hic aynisindan? dr a mail atip sorucam normal mi diye.
geçen sefer 92 kilo ile hamile kaldım 97 ile doğuma gittim bu sefer 97 ile kaldım ama şimdiden boyle oluyoda sonra ne ölü bilmemYok kuzum ağrı kesici yapıyorlar. Ağrı hissetmiyorsun.
Beeeeennefesim kesilmiyor ama korkuyorum kilo alınca ne olacağım diye.
tamam canim. mail attim bakalim ne diycek. benim yasadigim yerde kadin dogumcu yok bi tane uyduruktan hastane. doktorumda istanbulda.Benimde belim çok kötüydü doktora gittim dedim bıçak saplanıyo karnında veya kasığında geçmeyen şiddetli ağrı olursa gelmen gerekiyor demişti progestan verdi nolur nolmaz diye bence git önlemini aldır canım
Olsun bozma moralini strese girmene hiç gerek yok aniden olmuştur belki bi daha olmaz mercimeğini germe üzülme ki oda üzülmesintamam canim. mail attim bakalim ne diycek. benim yasadigim yerde kadin dogumcu yok bi tane uyduruktan hastane. doktorumda istanbulda.
cook sagol canim benim isn. her sey yolundaysa mercimek iki :) saglikli olsunlar iyi olsunlarda her seye raziyim. cokkkk sagol canim.Olsun bozma moralini strese girmene hiç gerek yok aniden olmuştur belki bi daha olmaz mercimeğini germe üzülme ki oda üzülmesin
O zaman iki kere moralini yüksek Tut mercimeklermiş bide :) Allah’a emanetler inşallah sağlıkla gelsin hepimizinkicook sagol canim benim isn. her sey yolundaysa mercimek iki :) saglikli olsunlar iyi olsunlarda her seye raziyim. cokkkk sagol canim.
Allah yardımcın olsun canım dua edicem senin için Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallahGideyim ben umarım ayrıntılı ultrasonla bakarlar Dr um Salı sabah a randevu verdi, aradılar hastaneden aöeltiyahneden , o saate kadar netleşse ben iyi olur , iş yerim ayrı kafamı meşgul ediyor
Sürekli rapor almak zorunda kaldım bu yıl 3. Gebeliğim ...
önce düşük riski siye rapor verdi dr ama sonra kürtaj için , bu 3.
Gece hep kavuşa gördüm düşün başlıyor çık acı çekiyorum diye
Adet ağrısını çok iyi bildiğim için düşük yapmaktan aşırı korkuyorum
Hala meme ağrısı bulantı ve baş dönmesi var ya
ins. canim amin cok sagolain.O zaman iki kere moralini yüksek Tut mercimeklermiş bide :) Allah’a emanetler inşallah sağlıkla gelsin hepimizinki
Selamun aleyküm, hepinize merhabalar taze hamile gülleri. Sat'ım 18 Eylül 5 hafta 5 günlük hamileyim Allah c.c nasip ederse yavrucakla Haziran ayının 25'inde tanışacağımı tahmin ediyorum. Yani daha doğrusu uygulama öyle gösteriyor.25 yaşımdayım ve İnşaAllah bu ilk evladım olacak. Sakarya'da yaşıyorum. Kilomdan emin değilim uzun bir süredir tartılmadım ama çok değişiklik de yaşamadım sanırım 55 -60 arasında bir kilodayım.
Hepinize Allah Teala'dan sabır ve sağlık sıhhat diliyorum. İnşaAllah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur ve onları da hayırla iyilikle Allah c.c yolunda yetiştirir onlara hayırlı ebeveynler oluruz.
Hayırlı olsun..Rabbim dertsiz sıkıntısız su gibi bir gebelik geçirmeyi nasip etsin.
Aramıza hoşgeldin
Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun
Özürü dilerim canım ben düşük anlamışım. İlacın bide alttanda hazneye verdiler ben rutin kontrole gidince anlaşılmıştı hemen kürtaja girdim çok zor Rabbim bi daha hiç birimize yaşatmasın. Bi anda alışmak çok zorÜzüntü zor evet maalesef
Kabullenmek zor
Bu psikolojide iken bir de şiddetli karın ağrısı çekme düşüncesi baya yoruyor beni
Ben düşik yapmadım hiç canm
Hepsi kürtajla alındı
Böyle bir ilaç da içmemiştim ondan dolayı Korkuyorum asljnda
Meraba Hoşbulduk :)Merhaba canım benim hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?