2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar kilolu hamile kalan varmi 90da felan boyle sanki nefesim kesiliyo önceki hamileligimdede bu kilodaydım ama boyle olmuyodu

Canım inşallah gerek kalmaz bi mucize olur ama yine de raporu dert etme sen

5 hafta 6 günlük, 2,2mm boyu ve kalp atışı var çok şükür
Gözün aydın canımm

Benimde belim çok kötüydü doktora gittim dedim bıçak saplanıyo karnında veya kasığında geçmeyen şiddetli ağrı olursa gelmen gerekiyor demişti progestan verdi nolur nolmaz diye bence git önlemini aldır canım

Yok kuzum ağrı kesici yapıyorlar. Ağrı hissetmiyorsun.

Beeeeen nefesim kesilmiyor ama korkuyorum kilo alınca ne olacağım diye.
geçen sefer 92 kilo ile hamile kaldım 97 ile doğuma gittim bu sefer 97 ile kaldım ama şimdiden boyle oluyoda sonra ne ölü bilmem

tamam canim. mail attim bakalim ne diycek. benim yasadigim yerde kadin dogumcu yok bi tane uyduruktan hastane. doktorumda istanbulda.

Olsun bozma moralini strese girmene hiç gerek yok aniden olmuştur belki bi daha olmaz mercimeğini germe üzülme ki oda üzülmesin
cook sagol canim benim isn. her sey yolundaysa mercimek iki :) saglikli olsunlar iyi olsunlarda her seye raziyim. cokkkk sagol canim.

Allah yardımcın olsun canım dua edicem senin için Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah

Selamun aleyküm, hepinize merhabalar taze hamile gülleri. Sat'ım 18 Eylül 5 hafta 5 günlük hamileyim Allah c.c nasip ederse yavrucakla Haziran ayının 25'inde tanışacağımı tahmin ediyorum. Yani daha doğrusu uygulama öyle gösteriyor. 25 yaşımdayım ve İnşaAllah bu ilk evladım olacak. Sakarya'da yaşıyorum. Kilomdan emin değilim uzun bir süredir tartılmadım ama çok değişiklik de yaşamadım sanırım 55 -60 arasında bir kilodayım.

Hepinize Allah Teala'dan sabır ve sağlık sıhhat diliyorum. İnşaAllah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur ve onları da hayırla iyilikle Allah c.c yolunda yetiştirir onlara hayırlı ebeveynler oluruz.

Hayırlı olsun..Rabbim dertsiz sıkıntısız su gibi bir gebelik geçirmeyi nasip etsin.
Aramıza hoşgeldin

Özürü dilerim canım ben düşük anlamışım. İlacın bide alttanda hazneye verdiler ben rutin kontrole gidince anlaşılmıştı hemen kürtaja girdim çok zor Rabbim bi daha hiç birimize yaşatmasın. Bi anda alışmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…