• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ağzında sürekli köt bi tat var ne yersem ne içersem tadı ağzımda kalıo midemi bulandırıyor diş fırçalamak çözüm olmadı napim yaa çok iştahsızım zorlayarak yemek yiyorum sürekli

Yaa :KK36: ben daha geç sanıyordum ama çok sevindim surda 2 hafta filan kaldın zaman benimde :)

Gebeliğiniz nasıl gidiyor acaba ?
Hafta olarak gelişimi görüntüsü felan seçilebilir oldu mu ?
Çok meraklaniyorum böyle ne zaman tam bir bebeğe benzeyecek diye :)

Ağzında sürekli köt bi tat var ne yersem ne içersem tadı ağzımda kalıo midemi bulandırıyor diş fırçalamak çözüm olmadı napim yaa çok iştahsızım zorlayarak yemek yiyorum sürekli

Sıvı ve besinsiz kaldığımizda keton seviyemiz yükseliyor bu yüzden o acı tat oluyor ağızda..
Suyun bile tadı o kadar kotu geliyor ki bana çok az icebiliyorum

ayni durumdayim canim. yedigim ictigim her seyde ayni tat geliyo. istah yok bende de zorlaniyorum kusacak gibi 2lokma yemeye calisiyorum :((

Allah razı olsun çok ilgilendin
Rabbim senin ve geri kalan diğer arkadaşlarımın bebeklerini korusun sağlık versin inşallah
hakkinda hayirlisi olsun canim. vakti zamani neyse saglicakla yavruna kavus. benim ilk bebegim o yuzden hic bi bilgim yok kurtaj vs..konularinda ama dua edicem sana. ins. her sey guzel olur bir an evvel.

Allah razı olsun çok ilgilendin
Rabbim senin ve geri kalan diğer arkadaşlarımın bebeklerini korusun sağlık versin inşallah
Senden de arkadaşım Rabbim gönlünü ferahlatsın hiç birşeyin garantisi yok Rabbime emanet olsun yavrularımız İnşâAllah Rabbim hepimize kucağımıza almayı sağ Salim nasip etsin sanada en kısa zamanda❤️

Hanımlar size bir şey danışmak istiyorum takviye olarak balık yağı hapı kullanayım mı? Bebeğin gelişimi için

Kızlar bazısı aylarca karnı belli olmadan eski kotlarını giyiyormuş. Benim daha çok yeni ama karnım sert oldu ve pantolon acıtıyor. Biraz moralim bozuldu. Dışarda kimse anlamadan bi süre eski tarz takılmaya devam ederim diye bekliyodum

Kızlar buğün benim için çok zor ve üzücü geçti iki kere ani sıcak su geldi ve ben kese suyu sandim dr a gittim öğle arasına girmişti sıra bana gelene kadar ölüp dirildim resmen çok korktum ağlayıp durdum dua ettim çok şükür bebeğimin birşeyi yoktu dr bol bol dinlen fazla ayakta kalma dedi rabbim bütün küçük melekleri korusun böyle acı göstermesin
Rabbim korusun hepsini
Gecmis olsun anim

kızlar az önce tuvaletim sonrasında peçete de hafif kanama gördüm, açık pembe şeklinde. keseyi gördük geçen hafta, sizce sorun var mı? 1'nde kontrolümüz var doktor da.
Doktora daha erken gitmeni tavsiye canim

5 hafta 6 günlük, 2,2mm boyu ve kalp atışı var çok şükür ♥️
Oy maasAllah subhanAllah ona:))

Selamun aleyküm, hepinize merhabalar taze hamile gülleri. Sat'ım 18 Eylül 5 hafta 5 günlük hamileyim Allah c.c nasip ederse yavrucakla Haziran ayının 25'inde tanışacağımı tahmin ediyorum. Yani daha doğrusu uygulama öyle gösteriyor. :anneadayı::KK200::anne: 25 yaşımdayım ve İnşaAllah bu ilk evladım olacak. Sakarya'da yaşıyorum. Kilomdan emin değilim uzun bir süredir tartılmadım ama çok değişiklik de yaşamadım sanırım 55 -60 arasında bir kilodayım.

Hepinize Allah Teala'dan sabır ve sağlık sıhhat diliyorum. İnşaAllah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur ve onları da hayırla iyilikle Allah c.c yolunda yetiştirir onlara hayırlı ebeveynler oluruz.
Hosgeldin.. Aminnn:)))

kişiden kişiye değişiyor.. ben dogum yaptıgım gün de dahil kusmustum :KK43: gececek diye beklerken hamilelik bitti gitti :) unutuluyor ama korkmayin, insan yasarken hic gecmicek gibi hissediyor.. ayrica benim ikiz gebelikti, belki ondan çok agir gecmistir
Oy maasAllah kac yasindalar simdi?:)

Ağeım çok olur diye korktuğum için istemiyorum evde düşürmek
Şuan bi daha gittim WC ye , yine geldi kan rengine yakın ... korkuyorum evde düşük yapmaktan ama bugün ya da yarın acil bir durum olursa dr uma ulaşamam sanırım . Acilinde Kadın Doğum bölümü olan bi hastane bulmam lazım sanırım
Rabbim yardimcin olsun ..
İnşallAh oyle dusundugun gibi olmaz

Eğer ultrasyon cihazı iyiyse 12.haftada öğrenilebiliyor diye biliyorum
Kizimda 12+2 ydik.. Yuzde 90 kiz demisti doktorum:)

hosgeldin canim , hayirli ugurlu olsun saglicakla kucagina almayi nasip eylesin rabbim. aramizda bir gun var. :) hakkimizda hayirlisi :anneadayı:

Allah c.c razı olsun teşekkür ederim. Amin inşaAllah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun, hayırla sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah

Back
X