2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence de canım etrafa şimdi söyleme. Sır tutan arkadaşın varsa ona belki söyle. Bi hafta daha beklemek de fayda var. En azından ultrasonda görürsün hem. Ben de ultrason zamanını bekliyorum söylemek için

yaa sende mi:)
14 eylül son adetim
14 ekimde testim bembeyazdı
17 sinde silik çizgi betam 34 tü:)
yumurtlamam normalinden 6 gün sonra olmuş gibi duruyor
Benim de 19 Eylül son adet başlangıcı. 21 ekimde betam 9 du. Doktorum önce kimyasala dönecek sandı. Kimyasal olmadı şimdilik şükür. İki günde beta iki kattan fazla artti bi hafta boyunca. Evet yumurtlama ikimizin de baya geç olmuş :) doktora sordum sayı tarihe göre düşük dedim önemli değil önemli olan betanın artması dedi

Ben onlardan alamadım bulduklarımın paçası bana çok kısa geldi. Bitek iki tane tayt alabildim. Tayt giymekten de nefret ederim şansıma :))
Bende tayt giyiyordum ama hep uzun bir şey giymek gerekiyor üstüne uzun da öyle çok kıyafetim yok. O sebepten aldım inaşallah sende bulursun alırsın gerçekten büyük rahatlık :))

evet değerin güzel artması önemli.. maaşAllah bebişlere :)

Bir anda değil canim 5 gündür ksnamam vardi ilk bastan beri kasik ve bel agrim çoktu bide çok Yoruldum 4 çocuk ev derken dayanmadi yavrum yarin kürtaj olacam iste
Canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin. Rabbim kızlarına uzun ömür versin inşallah. Kendini suçlama canım hiç tamam mı ev işi yüzünden oldu diye. Olacağı varmış kendini lütfen suçlama

Bende tayt giyiyordum ama hep uzun bir şey giymek gerekiyor üstüne uzun da öyle çok kıyafetim yok. O sebepten aldım inaşallah sende bulursun alırsın gerçekten büyük rahatlık :))
Aynen kot pantolon formunda giymek daha rahat. Tayt üzerine uzun giymeyince rahat edemiyo insan. Bulunca kaçırmıcam bakalım zor bulunuyo onlardan :)

Bence de canım etrafa şimdi söyleme. Sır tutan arkadaşın varsa ona belki söyle. Bi hafta daha beklemek de fayda var. En azından ultrasonda görürsün hem. Ben de ultrason zamanını bekliyorum söylemek için
Aynen sadece çok yakın bir arkaşıma söylemiştim şüphe duyduğumdan beri, kalp atışını duyalım da önce hepimiz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…