- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Waikikiden aldım benAynen kot pantolon formunda giymek daha rahat. Tayt üzerine uzun giymeyince rahat edemiyo insan. Bulunca kaçırmıcam bakalım zor bulunuyo onlardan :)
benim annem heyecandan herkese söyledi:)Aynen sadece çok yakın bir arkaşıma söylemiştim şüphe duyduğumdan beri, kalp atışını duyalım da önce hepimiz hayırlısıyla
Oradan baktım canım ama paçası çok kısaydı. Yaza doğru ordan alayım dedim kapri gibi giyeyim. Boyum 1.80 de :)Waikikiden aldım ben
Valla suçlu yorum çünkü kanama olduğum ilk gün çok yorulmustum Allah beni afetsinCanım çok üzüldüm Rabbim sabır versin. Rabbim kızlarına uzun ömür versin inşallah. Kendini suçlama canım hiç tamam mı ev işi yüzünden oldu diye. Olacağı varmış kendini lütfen suçlama
İlk hamileliğimde kan tahlili sonucunu alır almaz eşimden sonra annemi aramıştım eşimde kendi annesini sonra doktora gidene kadar tüm sülale öğrendi tabi, bebeği daha görmeden bi sürü tabrik telefonları falan çok şükür bi sıkıntı olmadı kalbini ferah tut :)benim annem heyecandan herkese söyledi:)
birşey de olsa Rabbime emanetiz ne yapalım artık
Yarin gideceğim canim parca felan kaldim diyeAyy çok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip etsin. Yine de Bi doktora görün
Anladım canım banada uzun oldu açıkçasıOradan baktım canım ama paçası çok kısaydı. Yaza doğru ordan alayım dedim kapri gibi giyeyim. Boyum 1.80 de :)
Amin inşallah canim sizde kendinize dikkat edjnAmin canım. Elinden geldigince dinlenmeye çalış. Bu yaşta bu kadar sey yaşamakta kolay degil. Rabbim sana güç kuvvet versin.
Çok geçmiş olsun eğer istiyorsan Allah tekrar nasip etsin çocuklarına da sağlık sıhhat versinYarin gideceğim canim parca felan kaldim diye
Şuan hala belirtim var diyemem sağ kasigimda bi şişlik var bebeğin olduğu yerde artık kendini hissettiriyor :) yani şuan bulanık bir görüntü gibi olsada bebek olmaya başladı son gittiğimde baya toparlamisti :) cuma günü yine gideceğim son kez burdaki doktora verirse eğer bir görüntü atarım sizin için :)Gebeliğiniz nasıl gidiyor acaba ?
Hafta olarak gelişimi görüntüsü felan seçilebilir oldu mu ?
Çok meraklaniyorum böyle ne zaman tam bir bebeğe benzeyecek diye :)
Sağol canim hepimizin yavrularına salik versin inşallah şimdi değil Allah nasip ederse 4 sene sonra insallahÇok geçmiş olsun eğer istiyorsan Allah tekrar nasip etsin çocuklarına da sağlık sıhhat versin
Ama canım hep yoruluyoruz. Mecburen işe gidenler de var burda. Hepimiz tüm gün evde kalamıyoruz ki. Olacağı varmış gerçekten canım tutunsa tutunurdu. Gerçekten kendini suçlamaValla suçlu yorum çünkü kanama olduğum ilk gün çok yorulmustum Allah beni afetsin
Kısa boy avantajdır kuzum kesinlikle. Bi tane elbisemsi bişey aldım kısa tunik olduAnladım canım banada uzun oldu açıkçasıama maşallah senin boyun varmış ben 162 :)
Canm ben de kesilmediği için gergnm bacaklarımı kasyorm resmen .Bi daha 4-5 hafta sonra gdeceğim kanamam olduğu sırada kaç kere ultrason a grdim bi zarar olmasın dye geç gideceğimEvt yaa ıkısı bırden ve kesmedı okadar sınır oluyorum kı anlatamam gergınlıkten boynum tutuldu ıkı gece uyuyamadım.
Bana doktor kes demedı
Ben yan etkısını gormedm agızdan alınca oluyormus sanırım. Bı daha ne zaman gideceksın
haklısın öyle yapıyorum bende :)İlk hamileliğimde kan tahlili sonucunu alır almaz eşimden sonra annemi aramıştım eşimde kendi annesini sonra doktora gidene kadar tüm sülale öğrendi tabi, bebeği daha görmeden bi sürü tabrik telefonları falan çok şükür bi sıkıntı olmadı kalbini ferah tut :)
hehehe:))))Kısa boy avantajdır kuzum kesinlikle. Bi tane elbisemsi bişey aldım kısa tunik olduhele gebelik kıyafeti zaten az bulmak bana daha da zor. Tayt takılcam artık bulana kadar :)
doktorun muhakkak söyleyecektir sanaMerhabalar nasip olursa 2019 haziran annesi olacagim bende yalniz soyle bir durumum var adetten 10 gün gecince testte 181 cikti doktor degeri dusuk buldu iki gunde bir test yapilacak dedi suan 181 312 520 olarak devam etti tam ikiye katlamadi yani benim gibi olan varmi aranizda son test sali günu yapilacak sonra muayene olacagim tekrar kese vs gorulmedi bu arada yardimci olabilirmisiniz lütfen bakmadigim site kalmadi dogru duzgun birsey bulamadim
Kalbını duydun herhalde degıl mı?Canm ben de kesilmediği için gergnm bacaklarımı kasyorm resmen .Bi daha 4-5 hafta sonra gdeceğim kanamam olduğu sırada kaç kere ultrason a grdim bi zarar olmasın dye geç gideceğim
Evet ya iki mağazada var. Onlarda da küçücük bi bölüm. Ülkede hamile çok sadece hamileler için mağaza açılsa yığılma olur oraya. Aslında butik açılsa sadece gebelik üzerine nasıl satış olur ya :))hehehe:))))
haklısın ama hamile kıyafetleri çok az..
oysa ki hep hamile var
az çoğaltsalar ya seçenekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?