2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
geçer umarım bir an evvel lekelerin..
9.haftaya girmişsin bulantının geçmesine de az kalmış inşAllah

İğne bi kere yaptılar sonra progestan kullandım bırsktm bugün .Benm de çok bulantım var midem bomboş hiçbir ley kabul etmiyor 3 kg verdm .Çok geçmiş olsun canm sana da

Bende çok yaymadim ama onlara bile söylemese miydim diyorum görmeden ilk olunca duramadik da bende kese ile kalp atışını beraber duymak için 2 hafta sonraya gideceğim ama tuhaf hislerdeyim
Ben de duramadım söyledim. Aslında mantıklı olan söylememek gerçekten de. Ama işte insan kendini yalnız hissediyo öyle. İnşallah biz de duycaz atışları beklemesi zor gercekten de

2.hamilelik olunca ilk defa ultrason muayenesi olacağım :)
kese ve kalp atışı için inşaAllah..
geç döllenme olunca kalp atışı görebilir miyiz henüz bilmiyorum ama bakalım ya nasip :)
Olsun görürsün inşallah çok heyecanlı günler geçmiyor :) benim de sanırım geç döllenme ama adet 1 hafta geçince değer 300 dü çünkü

geçer umarım bir an evvel lekelerin..
9.haftaya girmişsin bulantının geçmesine de az kalmış inşAllah
Kızımda yasamadıgım seylerı yasıyorumm... ay ınsallah hepsı geçer bır cocukla cok zor oluyor tesekkur ederım
İğne bi kere yaptılar sonra progestan kullandım bırsktm bugün .Benm de çok bulantım var midem bomboş hiçbir ley kabul etmiyor 3 kg verdm .Çok geçmiş olsun canm sana da
benım bır ıgne kaldı ama vuruldugum halde lekeye devam.. progestan fitil gunde ıkı kere alttan alıyorum yıne faydası yok... senın progestanı doktormu kesti?

Ben de duramadım söyledim. Aslında mantıklı olan söylememek gerçekten de. Ama işte insan kendini yalnız hissediyo öyle. İnşallah biz de duycaz atışları beklemesi zor gercekten de
Ben de aynı durumdayım kızlar 7 sinde gitmeyi düşünüyorum doktora ama acaba bir hafta daha beklesem mi diyorum bugün anneme ve kayınvalidemlere söyledik henüz başka bilen doktora gittikten sonra söylemeyi düşünüyorum

Olsun görürsün inşallah çok heyecanlı günler geçmiyor :) benim de sanırım geç döllenme ama adet 1 hafta geçince değer 300 dü çünkü
yaa sende mi:)
14 eylül son adetim
14 ekimde testim bembeyazdı
17 sinde silik çizgi betam 34 tü:)
yumurtlamam normalinden 6 gün sonra olmuş gibi duruyor

He Sen hem iğne hem progestan kullanyosun canm valla bir hafta yat bi hafta kullan dedi ben de dediği gbi yaptm zaten ben böyle yan etkisi çok olan bi ilaç görmrdm beni mahvetti

He Sen hem iğne hem progestan kullanyosun canm valla bir hafta yat bi hafta kullan dedi ben de dediği gbi yaptm zaten ben böyle yan etkisi çok olan bi ilaç görmrdm beni mahvetti
Evt yaa ıkısı bırden ve kesmedı okadar sınır oluyorum kı anlatamam gergınlıkten boynum tutuldu ıkı gece uyuyamadım.

Bana doktor kes demedı
Ben yan etkısını gormedm agızdan alınca oluyormus sanırım. Bı daha ne zaman gideceksın

haklısın...
kızın kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…