- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
Ben de öyle düşünüyodum. Ama bazısının doktoru ilaç yazmış. İyi en azından tek ben değilim. Kasık ağrısı hepimizde varsa sorun yoktur benceBenimde kasık ağrım varsanırım büyüyor minnaklar, ondan oluyor bu ağrılar.
Benim her isim ters buda oyle ilerliyor bakalim hayirlisi bana dua edin olurmu lutfenben karşılaşmadım hiç böyle durumda birisiyle canım
duyan olmuşsa, okursa yazar sana muhakkak.
Amin canım benim allah çocuklarına bağışlasın seni onların ömrü uzun olsun sağlıklı olsunlar inşallahAmin inşallah bu sayfada da diğer sayfalarda da hic kimse adini sildirmez listeden
İnşallah canimAmin canım benim allah çocuklarına bağışlasın seni onların ömrü uzun olsun sağlıklı olsunlar inşallah
Senin ki birden yukselmis umalimki benim de yukselsin insallah suan 520 adetten 14 gun gecti bekliyoruz merakla peki kese ne zaman goruluyor deger kac olmaliCanım benim 4 gün falan geçti adetim 17 çıktı 2 gün sonra 54 iki günü baya geçmişti 949 çıktı geç döllenme olduysa kafana takma değerlerin yükseliyor sonuçta hayırlı olsun insallah
Üzerine düşünme canım hani erkekti kesin diye düşünme yani. Belki dinlensen de gidecekti belli olmaz ki. Bence olabildikçe üzülmemeye çalış canım üç tane mis gibi kızın var sırtın yere gelmezorası öyle diğer 3 kizimda da kanama oldum onlar tutundu kiz bebekler daha çok tutunuyor demekki bu belli değildi ama
Yoooo haşa kiz da erkek te olsa benim canimdi ama kendimi çok kotu hissediyorum kendimi çok yordum Rabbim affetsinÜzerine düşünme canım hani erkekti kesin diye düşünme yani. Belki dinlensen de gidecekti belli olmaz ki. Bence olabildikçe üzülmemeye çalış canım üç tane mis gibi kızın var sırtın yere gelmez
Hamileyiz biz nasıl rahatsak öyle bundan sonra.Kısa boy avantajdır kuzum kesinlikle. Bi tane elbisemsi bişey aldım kısa tunik olduhele gebelik kıyafeti zaten az bulmak bana daha da zor. Tayt takılcam artık bulana kadar :)
Olsun yine de artmış değerin en azından. Doktor sadece hazırlamak istemiş. Benim doktor da kimyasal olabilir dikkat et dediydi. Şimdilik iyiyiz şükür. Ama stres yapma yat uyu. Aşırı stresle düşmeyeceği varsa da düşer Allah korusunBenim degerler yuzde 66 falan olarak yukseliyor agrim kanamam yok ama doktor cok umit verici konusmadi sevinemedim bile hala b3n hamile kalmak zor saniyorsum suanki durumum daha zor en azindan durumumu buraya yazayimki benim gibi olanlar varsa fikir alisverisi yapalimda ben en azindan gunde bikac saat uyayabileyim
İlk çoçuğunuz kaç yaşında? Benim de 2. Tam 2 yaşında tedirginim biraz nasıl olacak diyehaklısın öyle yapıyorum bende :)
rahatım elhamdülillah 2.gebeliğim belki de ondan
İşte canım suçlama kendini canım benim. Mecbur kalıyoruz yoruluyoruz hepimiz. Dinlenebilecek ortam olsa dinlenirdin ki hayat buYoooo haşa kiz da erkek te olsa benim canimdi ama kendimi çok kotu hissediyorum kendimi çok yordum Rabbim affetsin
Aynen kuzum :)) canım arada kasık batması hafif kramp hissediyo musunHamileyiz biz nasıl rahatsak öyle bundan sonra.
Yapılacak bişey yok :))
Senin. Artislar nasil olmustu Allah bagislasin yavrunu sana benim ilk hamileligim gerginim haliyle biraz bakalim sali günü deger ne olacak ve doktorum ne diyecekOlsun yine de artmış değerin en azından. Doktor sadece hazırlamak istemiş. Benim doktor da kimyasal olabilir dikkat et dediydi. Şimdilik iyiyiz şükür. Ama stres yapma yat uyu. Aşırı stresle düşmeyeceği varsa da düşer Allah korusun
Ben 5+5 de kasık ağrısıyla gittim günü doğru olmayabilir ama 5. Haftadaydı. Banada progestan verdi 26 sında kontrole gittik artık kullanmana gerek yok dedi. Şuan 7+3 teyim.Ben de öyle düşünüyodum. Ama bazısının doktoru ilaç yazmış. İyi en azından tek ben değilim. Kasık ağrısı hepimizde varsa sorun yoktur bence
Hanimlar sabah kürtaj olacam dedim ya az önce tuvalete gittim bebeğim düştü kendiliginde
Benim geç döllenme oldu canım. Adet üç gün gecikti değer 9 du. Normalde baya yüksek olmalı oluyo o tarihte. Sonra 9-50-152_300 diye gitti. Bi arkadaş da adetten bi hafta önce müthiş yüksek değerler görmüş. Herkeste farklı farklı. Benim doktor işte en az yüzde 50 arttıysa iyidir demişti. Benim de ilk hamileliğim. İnan ben de baya tedirginim. Az önce yazı okudum kasık batmasıyla ilgili strese girdim şuan mesela. Herkeste kasık batması var yani. Birisinin doktoru batma var diye ilaç vermiş. Ben de gidip ilaç istesem mi diye düşünüyorum meselaSenin. Artislar nasil olmustu Allah bagislasin yavrunu sana benim ilk hamileligim gerginim haliyle biraz bakalim sali günü deger ne olacak ve doktorum ne diyecek
Sağol canim hepimiz hakkında hayirlisi olsuncok gecmis olsun hayirlisi olsun hakkında cok uzuldum
Kasık ağrısı var diye mi progestan verdi. Ben normal diye umursamamıştım. Başka doktorlar da ağrıya ilaç veriyormuş. Şuan 5+4 ama geç gebelik. Bende de baya ağrı var. Yarın doktora kesin gideyim o haldeBen 5+5 de kasık ağrısıyla gittim günü doğru olmayabilir ama 5. Haftadaydı. Banada progestan verdi 26 sında kontrole gittik artık kullanmana gerek yok dedi. Şuan 7+3 teyim.
Kasik batmasi bende de vardi doktora sordum ben gayet normal dedi ilac falan vermedi ilk haftalardan baslar hamilelik ilerleyince gecer dedi bende adet sancisi gibi agrida oluyordu mesela ona da normal dedi senin degerler cok iyi artmis niye kimyasal dediler ki anlamadim hep iki kati yada daha fazla artmisBenim geç döllenme oldu canım. Adet üç gün gecikti değer 9 du. Normalde baya yüksek olmalı oluyo o tarihte. Sonra 9-50-152_300 diye gitti. Bi arkadaş da adetten bi hafta önce müthiş yüksek değerler görmüş. Herkeste farklı farklı. Benim doktor işte en az yüzde 50 arttıysa iyidir demişti. Benim de ilk hamileliğim. İnan ben de baya tedirginim. Az önce yazı okudum kasık batmasıyla ilgili strese girdim şuan mesela. Herkeste kasık batması var yani. Birisinin doktoru batma var diye ilaç vermiş. Ben de gidip ilaç istesem mi diye düşünüyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?