2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tamam canım nasipse daha zaman var yani benim %90 Şişli etfal olacak 2. Seçenekte Okmeydanı. Özelde pek dşünmüyorum şimdilik ki şuanda gittiğim özel doktorunada söyledim oda şişli önerdi.

Tercih meselesi yapılır ya da yapılmaz. Ama bu konu gebelerin olduğu başlık altında bu kadar uzatılmamalı, gerçekten kendimi kötü hissettim ve biliyorum ki birçok kişi böyle hissetti ki herkes bi yere kadar hiç bişi demedi.. Ben de kürtaj oldum, 8 kere tüp bebek yaptırdım, bir sürü başka kişi de kürtaj oldu, başka bi çok kişinin de çocuğu hiç olmuyor vs vs, karşılaştırılacak acılar yeri değil burası : (

ben kızımda devlette yapmıştım
başından beri gittiğim için özel bir prosedür var mı bilmiyorum
.
bu gebeliğimde şu an için özele gidiyorum ama bu da doktordan kaynaklı
doktor seçmek çok zor

İnşallah canım, ağzına sağlık..

Valla hepinize dua ediyorum canım allah bi an önce kurtarsın şu bulantı dan sizleri :) böylede hamile değilsin gibi oluyo bi adapte olamadim:)
keyfini cikar bence.. bulanti berbat bir sey.. bir de yemek yiyemedigim icin duzen bozulunca mide grilarim basladi.. ne olcak bilmiyrum (

Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım en güzel şekilde tamamlariz insallah gebeligimizi yavrularimizi kucagimiza alırız insanın eşinin yanında olması en kuvvet verici şey sanslisin bu konuda

Haklısın canım
Hepiniz için herşey çok çok güzel olur inşallah ....

Ben doğum yaptım devlet hastanesinde ozele hiç gitmedim ama genelde devamlı ozel e gidip doğum için devlete gelenleri pek fazla kabul etmiyorlar çünkü her hangi bir olumsuz sonuçta kendilerini riske atmak istemiyorlar takip eden doktorla devam etmelerini istiyorlar sonuçta sizi takip eden doktor sizi daha iyi biliyor diye biliyorum ama tabi hafta olarak nasıl tam bilmiyorum

Neden bu kadar düşmanca yazıyorsunuz arkadaş düşük yaptı bir kadın için çok zor bir durum her hastanenin uygulaması farklıdır herkes duyduğunu yazıyor yanlış ya da doğru lütfen usulünce uyarın arkadaşın kötü niyeti olduğunu sanmıyorum bunu yazarken kendi tedirginliğini dile getirmiş bildiginin duyduğunun yanlış olduğunu söylemek yeterli zaten morali bozuk olan birine lütfen böyle yaklaşmayın hepimiz aynı durumdayız birbirimizi anlamalıyız

Yok cok sukur leke falan fazla akintim da yok. Adet olacakmis gibi bir ağrım var. Yarın doktora sorarım diye onemsememeye çalışıyorum ama vesvese yapmadan da duramıyorum.
Canım daha çok küçük ağrılar olması normal kanaman olmadigi surece cunku rahim kendini hazirliyor ama cok artarsa agrin serum taktir rahatlarsin

Tabi aradan tek mesajımı alıntılayınca durup dururken saldırmışım gibi olmuş :) o arkadaşı tanımam etmem neden düşman olayım ki, ama cehalete düşmanım evet bu doğru. Yaşadığı olaya çok üzüldüğümü de yazmıştım. Aynı şeyi ben de yaşadım. Zor olduğunu biliyorum. Ama sence canlı canlı kürtaj yapıyorlar demesi, hele de hiç bu deneyimi olmayan ve kürtaj olmak durumunda olan arkadaşlarımız ne hisseder? Bu kadar endişeli ve tedirginken. Ben böyle olmadığı yazmama rağmen, başka arkadaşlarda yazmasına rağmen, ısrarla her yer bir değil demesine ben bu mesajı yazmıştım. Bu pencereden bakarsan benim neden bu kadar dil döktüğümü anlarsın. Kötü niyetli olsa direkt kib lerim zaten. Biz öğretmenlerin bir yerden sonra kişiliği oluyor sanırım, doğru bilginin sonuna kadar arkasında durmaya çalışması. Ben yarın arkadaşın o dediği hastaneyi arayıp soracağım. Eğer evet derlerse, özürü mü dileyeceğim. Merakın olmasın :)

Medistate de onerdiginiz doktor varmidir peki?

Arkadaşlar herkes gitiiği hastane-doktor bilgilerini yazabilir mi? Çoğumuz henüz bir doktor bulamadık sanırım. Önerileriniz nelerdir??

Bende öğretmenim tabi doğruyu arayacağız konuşmaları okudum hatta burada öğretmenler çoğunlukta bildiğim kadarıyla ama bunun öğretmenlikle ilgisi yok gerçekten de bazı yerlerde genel anestezi bazı yerlerde lokal yapılıyordur Türkiye'deki bütün hastaneleri arayıp bilgi alamayız hsg yi bile bazı yerlerde Anestezili bazinyerlerde lokal bazı yerlerde canlı canlı yapıyorlar ki ben canlı canlı çektirdim hsg de basit bir işlem değil canlı canlı çektiren varsa ne demekistedigimi anlar arkadaş terimleri doğru kullanamamış olabilir lokal demek istedi sanırım böyle insanlara cahil diye saldırarak biryere varamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…