2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Vertigo ya benziyor anlattıkların daha önce yaşadın mi hiç

Kızlar ben ayın 22 sinde gitmiştim doktora 3 hafta sonra gel dedi bana doktor 12 kasım mi gitsem 19 mu

Canım ben o ilacı yıllardır kullanıyorum, ama bende öyle bir yan etki yapmadı. Prospektüste baş dönmesi yapabilir yazıyor. Druna danış istersen.

Canım ben o ilacı yıllardır kullanıyorum, ama bende öyle bir yan etki yapmadı. Prospektüste baş dönmesi yapabilir yazıyor. Druna danış istersen.
Kestim şimdilik kullanmayı canım. Aslında bulantılarımı bi nebze olsun rahatlatmıştı. Ama işde acaba baş dönmemi bu ilaçmı yaptı korkusuyla bıraktım. İnternetten yan etkilerine baktımda az önce göremedim baş dönmesinı yan etkiler arasında. Acaba gözümdenmi kaçtı

Kızlar bu anestezi olayı benim de başıma geldi ben de bir düşük yaptım ümraniye devlet hastanesinde doktor bana eğer burada yaptırrsan bayıltmadan yapıyprz bunu kabul edersen yapalım etmezsen de başka biyerdr yaptır demişti. Yani hastanelere göre bu durum değişiyor ben de arkadaşımıza katılıyorum herkes kendi tecrübesini paylaşıyor siz araştırıp doğrusunu bulun. İnsanlara bu denli sert cevap verme hakkı kimse de yok. Herkes birbirine kendi yaşadıkları ve duydukları ile yardımcı olmaya fikir vermeye çalışıyor.

Türk ilaç rehberi nin sitesinden bakabilirsin.

Anladım canım aslında mantıklı ama bana ne derlerse desinler Allah a emanetiz yani ben yaptırmayı düşünüyorum belki erken yapılabilecek bir tedavi olabilir diye
İlk hamileliğimde doktoruma sormuştum bi hastalık çıksa engelleyrbiliyomuyuz diyr hayır dedi . Tabi her doktor farklı görüştede olabilir Allahım korusun yawrularımızı

Çok geçmiş olsun canım vala zor bir gün geçirmişsin Allahım kolaylık wersin sana

Çok geçmiş olsun canım vala zor bir gün geçirmişsin Allahım kolaylık wersin sana
Çok sağol kuzum ben aklıma geldikçe kötü oldukça dua ediyorum bana ve tüm hamileliği zor geçen anne adaylarımıza. Zor dediğin gibi bir an önce geçsin artık iştahım açılsın istiyorum.

Ben 5+5 te kese icin gitmistim karindan gözükmedi alttan gozuktu hamilelikre 2 dr a gittim 2 si de rahim ters dedi canim sonucta görülmüş henuz kucuk olabilir karindan gorunmesi icin mesela Elanur4206 karninda gaz oldugu icin gorememisti vs endiselenme yani normal bir durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…