Amin inşallah canimNe güzel sevindim adına maşallah Allah hayırlısını versin hepimizee
devlette kürtaj oldum eylülde bayıltarak yaptılar
Kızlar 2 gün giremedim foruma dün mahfoldum ölüyorum sandım çok kötüydü düşünmek bile istemiyorumbaş dönmem vardı çok şiddetli.
Değil kafamı, gözlerimle bile farklı biyere bakamıyordum. Eşyalar üzerime doğru dönerek geliyodu sanki yeri ayaklarımın altından çekiyodularartı olarak miğde bulantısı vardı su yemek hiç bişekilde ağzıma süremiyordum e haliyle halsiz düşüyorum. Eşim zorla bişeyler yedi öyle bi iki lokma onu bile yer yemez miğdem mahfoldu. Artık gece saat 11 de dayanamadım acile gittik serum toparladı beni . Bugün döne göre iyiyim . Bulantım zaten vardı ama bu baş dönmesi mahfetti beni gaviscon diye bir ilaç yazdı doktorum bulantı için acaba omu yan etki yaptı diyorum. Varmı aranızda bu ilacı kullanıp baş dönmesi yaşayan
Oluyodu kuzum yine zaman zaman. Okuldaykende olurdu mesela 3/4 ayda bir yaşıyordum bu durumu ama hamileyken daha bi zormuş. Ölüyorum sandımVertigo ya benziyor anlattıkların daha önce yaşadın mi hiç
Canım ben o ilacı yıllardır kullanıyorum, ama bende öyle bir yan etki yapmadı. Prospektüste baş dönmesi yapabilir yazıyor. Druna danış istersen.Kızlar 2 gün giremedim foruma dün mahfoldum ölüyorum sandım çok kötüydü düşünmek bile istemiyorumbaş dönmem vardı çok şiddetli.
Değil kafamı, gözlerimle bile farklı biyere bakamıyordum. Eşyalar üzerime doğru dönerek geliyodu sanki yeri ayaklarımın altından çekiyodularartı olarak miğde bulantısı vardı su yemek hiç bişekilde ağzıma süremiyordum e haliyle halsiz düşüyorum. Eşim zorla bişeyler yedi öyle bi iki lokma onu bile yer yemez miğdem mahfoldu. Artık gece saat 11 de dayanamadım acile gittik serum toparladı beni . Bugün döne göre iyiyim . Bulantım zaten vardı ama bu baş dönmesi mahfetti beni gaviscon diye bir ilaç yazdı doktorum bulantı için acaba omu yan etki yaptı diyorum. Varmı aranızda bu ilacı kullanıp baş dönmesi yaşayan
Kestim şimdilik kullanmayı canım. Aslında bulantılarımı bi nebze olsun rahatlatmıştı. Ama işde acaba baş dönmemi bu ilaçmı yaptı korkusuyla bıraktım. İnternetten yan etkilerine baktımda az önce göremedim baş dönmesinı yan etkiler arasında. Acaba gözümdenmi kaçtıCanım ben o ilacı yıllardır kullanıyorum, ama bende öyle bir yan etki yapmadı. Prospektüste baş dönmesi yapabilir yazıyor. Druna danış istersen.
Türk ilaç rehberi nin sitesinden bakabilirsin.Kestim şimdilik kullanmayı canım. Aslında bulantılarımı bi nebze olsun rahatlatmıştı. Ama işde acaba baş dönmemi bu ilaçmı yaptı korkusuyla bıraktım. İnternetten yan etkilerine baktımda az önce göremedim baş dönmesinı yan etkiler arasında. Acaba gözümdenmi kaçtı
İlk hamileliğimde doktoruma sormuştum bi hastalık çıksa engelleyrbiliyomuyuz diyr hayır dedi . Tabi her doktor farklı görüştede olabilir Allahım korusun yawrularımızıAnladım canım aslında mantıklı ama bana ne derlerse desinler Allah a emanetiz yani ben yaptırmayı düşünüyorum belki erken yapılabilecek bir tedavi olabilir diye
Sağol canım bakıyım biTürk ilaç rehberi nin sitesinden bakabilirsin.
Çok geçmiş olsun canım vala zor bir gün geçirmişsin Allahım kolaylık wersin sanaKızlar 2 gün giremedim foruma dün mahfoldum ölüyorum sandım çok kötüydü düşünmek bile istemiyorumbaş dönmem vardı çok şiddetli.
Çok sağol kuzum ben aklıma geldikçe kötü oldukça dua ediyorum bana ve tüm hamileliği zor geçen anne adaylarımıza. Zor dediğin gibi bir an önce geçsin artık iştahım açılsın istiyorum.Çok geçmiş olsun canım vala zor bir gün geçirmişsin Allahım kolaylık wersin sana
Amin inşallah hepimizSag salim kucaginiza alin insaAllah
evet canim 2si de kiz :)) insallah hepimizin bebisleri saglikla gelsin..oy maaşAllah severim onları ben :)))
minnak abla olacak onlar , gerçi kız mıydılar emin olamadım :)))))
Evet ağrılar yorgunluk bulantı annelik kadına hamileyken başlıyor gerçektensehriye corbasi yaptim limanla az az yiyorum. acikinca direk bulanti basliyo. yemegi dusununce bulanti... hamilelik sandigim kadar gulluk gulistanlik durum degilmis yaa
İkili ve üçlü test tam olarak nedir? İlk gebeliğim bu konuda hiç bilgim yokKızlar ikili testler yaklaşıyor. Siz nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Günaydın canım boğazlarım kaşınıo benim de oğlumda hasta ondan grçicek bana sanırsam afiyet olsun kahvaltıdan sonra bende içicemGünaydınlaarrr kendinizi koruyun kızlar. Ihlamur demledim 1 fincan içiyorum. Enfeksiyon almayın birinden
Ben 5+5 te kese icin gitmistim karindan gözükmedi alttan gozuktu hamilelikre 2 dr a gittim 2 si de rahim ters dedi canim sonucta görülmüş henuz kucuk olabilir karindan gorunmesi icin meselamerhaba kızlar, komtrolüm vardı bugün,5+3 teyim karından keseyi göremedi doktor,vajinal ultrasnla baktı ancak görebildi.iki hafta sonra da kalp atışı için çağırdı,.ya ben biraz korktum,şimdi normal bi şekilde karından görünmesi gerekmezmiydibi problem olabilir mi,aynı durumda olan var mı?çok büyük heyecanla gittim kafamda soru işaretleri ile döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?