- 30 Mart 2017
- 12.775
- 19.858
- 298
Günaydın. Ben çoktan şifayı kaptım.. Nasıl geçecek bilmiyorumGünaydınlaarrr kendinizi koruyun kızlar. Ihlamur demledim 1 fincan içiyorum. Enfeksiyon almayın birinden
Hayırılı olsun son adet tarihin nedir ?Gunaydin hanımlar dün yaptığım test ile bende araniza katıldım sanırım. bugün doktora gidicem. Umarım herşey yolundadır. sevinemiyorum bile şimdilik:)
Hayırlı olsun canımGunaydin hanımlar dün yaptığım test ile bende araniza katıldım sanırım. bugün doktora gidicem. Umarım herşey yolundadır. sevinemiyorum bile şimdilik:)
günaydın canım çok iyi yapmışsın afiyet olsunGünaydınlaarrr kendinizi koruyun kızlar. Ihlamur demledim 1 fincan içiyorum. Enfeksiyon almayın birinden
çok geçmiş olsun umarım hafif atlatırsınGünaydın canım boğazlarım kaşınıo benim de oğlumda hasta ondan grçicek bana sanırsam afiyet olsun kahvaltıdan sonra bende içicem
günaydın canımHayırlı Sabahlar Guzel Anneler
1 gun giremedim ne cok yazmissiniz oku oku bitiremedim :) Bas agrisi mide bulantisi vs çekenlere gecmis olsun umarim cabucacik atlatirsiniz.
Bugün kontrolü olan herkes guzel haberlerle dönsün insAllah
günaydıınGünaydın kızlar
günaydın hoş geldin hayırlı olsunGunaydin hanımlar dün yaptığım test ile bende araniza katıldım sanırım. bugün doktora gidicem. Umarım herşey yolundadır. sevinemiyorum bile şimdilik:)
günaydıınGunaydin
günaydınnGünaydın Kızlar
günaydıın 8 de kontrole gittik bebişimizi görüp geldiksata göre 6+6 yız dr 6+4 dedi normal bir gebesin artık dedi riskin kalkmış dedi 5 günde 2.5 milimden 7.3 milime büyümüşüz teyzeleri
elaine benes canım kasık ağrısını da sordum normal dedi dolgunluk hissi, hafif batmalar hafif adet sancısı şeklindekiler normal, dayanılmayacak şiddetli ise kanamalıysa sorun dedi
günaydıın 8 de kontrole gittik bebişimizi görüp geldiksata göre 6+6 yız dr 6+4 dedi normal bir gebesin artık dedi riskin kalkmış dedi 5 günde 2.5 milimden 7.3 milime büyümüşüz teyzeleri
hadi hayırlı olsunn darısı başımıza :)
hay maşallaahh gözunaydınnngünaydıın 8 de kontrole gittik bebişimizi görüp geldiksata göre 6+6 yız dr 6+4 dedi normal bir gebesin artık dedi riskin kalkmış dedi 5 günde 2.5 milimden 7.3 milime büyümüşüz teyzeleri
elaine benes canım kasık ağrısını da sordum normal dedi dolgunluk hissi, hafif batmalar hafif adet sancısı şeklindekiler normal, dayanılmayacak şiddetli ise kanamalıysa sorun dedi
saol canım teşekkür ederim,kalp atışını duyana kadar biraz stresli geçecek herhaldeBen 5+5 te kese icin gitmistim karindan gözükmedi alttan gozuktu hamilelikre 2 dr a gittim 2 si de rahim ters dedi canim sonucta görülmüş henuz kucuk olabilir karindan gorunmesi icin mesela @Elanur4206 karninda gaz oldugu icin gorememisti vs endiselenme yani normal bir durum bu
Kızlar az az iki kere kan geldi yaaa
Maşallah canım gözün aydın aydın darısı başıma inşallahgünaydıın 8 de kontrole gittik bebişimizi görüp geldiksata göre 6+6 yız dr 6+4 dedi normal bir gebesin artık dedi riskin kalkmış dedi 5 günde 2.5 milimden 7.3 milime büyümüşüz teyzeleri
teşekkür ederim 22 eylül sat. geçen ay adet gecikmesi olunca bu ayda öyle birşey dedim. ilk yaptığım idrar testi de negatifti. bugün 1 buçukta da doktora gidicem artık hayırlısıHayırılı olsun son adet tarihin nedir ?
Meslektaşmışız. Bugün de ben boğaz ağrısıyla uyandım sınıflarda hoş zaman oldu böyle :) dinlenme olayı olmadığı için zorlanıyoruz bence. Okulda bikaç ders iyi de sonlara doğru fenalaşıyorum ben. Uyku düzeni de kalmadı. Bi gün erken uyuyom bi gün geç bi gün 5 te uyanıyom uyuyamıyorum daha. Bide bende baya kalp çarpıntısı başladı. Gebelikte normalmiş. Ama uykuya dalmak zorlaşıyor. Dün sizin nasıl geçti durumu anlatsanız gece nöbeti yazmasalar olur mu acaba. Zorlar çünkü vücutlarımız çok hassasİki gündür yoruluyorum grip de var ve dinlenme imkanım yok Malesef.. İnşallah çabuk geçer
Ilki açık pembe 2.si kirmizirengi nasıl kırmızımı, kahve mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?