Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahteşekkür ederim 22 eylül sat. geçen ay adet gecikmesi olunca bu ayda öyle birşey dedim. ilk yaptığım idrar testi de negatifti. bugün 1 buçukta da doktora gidicem artık hayırlısı
sevgili arkadaşım uzatmak istemiyorum zira gereğinden fazla uzamış bildiğinin arkasında durman doğruluğunu kanıtlamaya çalışman güzel ama üslubun yanlış “buldurtma bana eski söylediğini , hangi hastane söyle arıycam “evet mesleğinin etkisinde kalmış olmalısın tamamen öğrencinle konuşur gibisinAradım dediğin hastaneyi. Telefonu açan kişi pek Bilgi sahibi değilmiş. Ama yarın bir daha arayacağım.
Kesinlikle katılıyorum konu görüşse herkes özgürdür. Ama net bir bilgiymiş gibi korkutucu şeyler yazıyorsa ve eğer bu konuda benim de net bir bilgim varsa müdahale etmeyi kendime bir borç bilirim.
Çok geçmiş olsun canımKızlar 2 gün giremedim foruma dün mahfoldum ölüyorum sandım çok kötüydü düşünmek bile istemiyorumbaş dönmem vardı çok şiddetli.
Değil kafamı, gözlerimle bile farklı biyere bakamıyordum. Eşyalar üzerime doğru dönerek geliyodu sanki yeri ayaklarımın altından çekiyodularartı olarak miğde bulantısı vardı su yemek hiç bişekilde ağzıma süremiyordum e haliyle halsiz düşüyorum. Eşim zorla bişeyler yedi öyle bi iki lokma onu bile yer yemez miğdem mahfoldu. Artık gece saat 11 de dayanamadım acile gittik serum toparladı beni . Bugün döne göre iyiyim . Bulantım zaten vardı ama bu baş dönmesi mahfetti beni gaviscon diye bir ilaç yazdı doktorum bulantı için acaba omu yan etki yaptı diyorum. Varmı aranızda bu ilacı kullanıp baş dönmesi yaşayan
günaydın canım çok iyi yapmışsın afiyet olsun
çok geçmiş olsun umarım hafif atlatırsın
günaydın canım
günaydıın
günaydın hoş geldin hayırlı olsun
günaydıın
günaydınn
günaydıın ne güzel habermaşallah kuzuya
hay maşallaahh gözunaydınnn
günaydın canım,ne güzel haberlerle geldin,maşallaha süper
Maşallah canım gözün aydın aydın darısı başıma inşallahsormana da çok sevindim canım benim içim baya rahatladı mutlu oldum
ben 1 tane doktora gittim daha , fiyat alacağım kafama yatarsa onunla devam etmeyi planlıyorum.açıkçası farklı doktorlara gidip kafamı karıştırmak istemedimBu arada kızlar iki doktora mı gidiyorsunuz. Ben küçuk biyerde yaşıyorum tek kadın doğum doktoru var çok iyi çok severim kendisini. Ama hastanede doğumhane yok. Yarım saat uzaktaki hastaneyle anlaşmalıymış. Yani bişekilde doğuma gelmediği takdirde ortada kalıyorum. Burada hastanelere önceden kayıt açılması gerektiği yoksa kabul edilmediği yazıldı. Yarım saat uzaktaki o hastaneye direk kendim de kayıt açtırmayı düşündüm. Birsürü kadın doğum doktoru var kabul daha rahat olur diye. Sizce gerek yok mu yoksa mantıklı mı bu durum
Görünür inşallah canım küçük daha o yüzden biraz zaman geçti mi inşallah kendisini de kalbinide gorursunsaol canım teşekkür ederim,kalp atışını duyana kadar biraz stresli geçecek herhalde
Peki sen neden ısrarla uzatıyorsun. Yazma o zaman sevgili arkadaşım. Senin üslubunda beni rahatsızı etti. Kimseye düşmanca yazmadım. Tekrar yazıyorum. Kimseyi azarladığımı da düşünmüyorum. Evet çok kızdım bilmediği bir şeyi kesin biliyormuş gibi yazmasına. Kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Ayrıca benden senden saygı bekliyorum.sevgili arkadaşım uzatmak istemiyorum zira gereğinden fazla uzamış bildiğinin arkasında durman doğruluğunu kanıtlamaya çalışman güzel ama üslubun yanlış “buldurtma bana eski söylediğini , hangi hastane söyle arıycam “evet mesleğinin etkisinde kalmış olmalısın tamamen öğrencinle konuşur gibisin
Ben bunları söylediğin kişiyi tanımam ama bu topiğin bir üyesi olarak onun dedikleri değil senin ısrarla düşmanca azarlarcasına konuşman beni gerdi
Lütfen biraz daha saygı burda zaten hepimiz hassasız hepimiz kaygılıyız , sadece dertleşmek ve birbirimizi anlamak için burdayız
Dimi. Gelmediği takdirde gidecek ne hastane ne de doktor bulabilirim o saniyede. Normalde doğumhane olsa başka doktor girer ebe girer birisi girer. Hiçbişey yok ordaben 1 tane doktora gittim daha , fiyat alacağım kafama yatarsa onunla devam etmeyi planlıyorum.açıkçası farklı doktorlara gidip kafamı karıştırmak istemedim
ama senin durumunda mantklı geldi bana kayıt açtırman
Maşallahgünaydıın 8 de kontrole gittik bebişimizi görüp geldiksata göre 6+6 yız dr 6+4 dedi normal bir gebesin artık dedi riskin kalkmış dedi 5 günde 2.5 milimden 7.3 milime büyümüşüz teyzeleri
elaine benes canım kasık ağrısını da sordum normal dedi dolgunluk hissi, hafif batmalar hafif adet sancısı şeklindekiler normal, dayanılmayacak şiddetli ise kanamalıysa sorun dedi
Ayy benim daha çok var randevuya nasıl geçecek bilmiyorum zaman ucuncu gebeligim ilk i boş gebelik ikinci doğum yaptim bunda kaygiliyim o yüzden birşey olur mu diye ama başka doktora da gitmek istemiyorum benim doktorum mu çok uzun ara verdi acaba çok şükür kalbi ve bebeği gördük amaMaşallahsaglıkla büyüsün bebisin❤
Benimde yarin kontrolum var. Insallah benim bebiste buyumustur
Öncelikle Dün bana yazdığın yoruma cevap verdimPeki sen neden ısrarla uzatıyorsun. Yazma o zaman sevgili arkadaşım. Senin üslubunda beni rahatsızı etti. Kimseye düşmanca yazmadım. Tekrar yazıyorum. Kimseyi azarladığımı da düşünmüyorum. Evet çok kızdım bilmediği bir şeyi kesin biliyormuş gibi yazmasına. Kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Ayrıca benden senden saygı bekliyorum.
Canım ya Malesef 24. Haftaya kadar nöbet zorunlu ve anlayış yok.. Dün çok zorlandım bugün mecbur rapor aldım evde dinlenmeye çalışıcam. Hamilelikte grip daha zor oluyormuş ilaç vs kullanamıyorum. Zencefil zerdeçallı süt içiyorum c vitamini alıyorum. İnşallah seninde fazla ilerlemezMeslektaşmışız. Bugün de ben boğaz ağrısıyla uyandım sınıflarda hoş zaman oldu böyle :) dinlenme olayı olmadığı için zorlanıyoruz bence. Okulda bikaç ders iyi de sonlara doğru fenalaşıyorum ben. Uyku düzeni de kalmadı. Bi gün erken uyuyom bi gün geç bi gün 5 te uyanıyom uyuyamıyorum daha. Bide bende baya kalp çarpıntısı başladı. Gebelikte normalmiş. Ama uykuya dalmak zorlaşıyor. Dün sizin nasıl geçti durumu anlatsanız gece nöbeti yazmasalar olur mu acaba. Zorlar çünkü vücutlarımız çok hassas
rica ederim canım
hepinize teşekkür ederim darısı başınızabaya endişeliydim ama bugun güne mutlu başladım valla kalp atışları da güçlenmişti yavrucuumun
aslii91 canım seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı görünüyo sen kalp atışlarını duymuş muydun ?
Ilki açık pembe 2.si kirmizi
Pardon da bana üslup dersi mi vereceksin? Sana mı soracağım özür dileyip dilemeyeceğimi. Yetişkin kendini bilen biriyim. Karşında öğrencin yok. Sabahtan beri Esenyurt devlet hastanesini arıyorum, meşgule veriyorlar. Eğer evet anestezi vermeden canlı canlı kürtaj yapıyoruz derlerse özür dileyeceğimi de yazdım.Öncelikle Dün bana yazdığın yoruma cevap verdim
sen azarlamadığını düşmanca yazmadığını ısrarla düşünebilirsin ama öyle anlaşıldıysam kusura bakmayın demek bu kadar zor olmamalı bu kadar gerginliğin sebebi neacaba ayrıca bir arkadaş daha anestezi yapılmadığını öne sürmüş olabiliyor demekki hemdn kızma arkadaşım gerilme bizide germe burda kalp kırmaya değmez
Canım doktorunu ara ve ya hemen hastaneye git.Ilki açık pembe 2.si kirmizi
Perşembe kontrolüm var , gün geçmiyor sanki
evetBu sene eylülde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?