2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
teşekkür ederim 22 eylül sat. geçen ay adet gecikmesi olunca bu ayda öyle birşey dedim. ilk yaptığım idrar testi de negatifti. bugün 1 buçukta da doktora gidicem artık hayırlısı
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

sevgili arkadaşım uzatmak istemiyorum zira gereğinden fazla uzamış bildiğinin arkasında durman doğruluğunu kanıtlamaya çalışman güzel ama üslubun yanlış “buldurtma bana eski söylediğini , hangi hastane söyle arıycam “evet mesleğinin etkisinde kalmış olmalısın tamamen öğrencinle konuşur gibisin
Ben bunları söylediğin kişiyi tanımam ama bu topiğin bir üyesi olarak onun dedikleri değil senin ısrarla düşmanca azarlarcasına konuşman beni gerdi
Lütfen biraz daha saygı burda zaten hepimiz hassasız hepimiz kaygılıyız , sadece dertleşmek ve birbirimizi anlamak için burdayız

Çok geçmiş olsun canım

Bu arada kızlar iki doktora mı gidiyorsunuz. Ben küçuk biyerde yaşıyorum tek kadın doğum doktoru var çok iyi çok severim kendisini. Ama hastanede doğumhane yok. Yarım saat uzaktaki hastaneyle anlaşmalıymış. Yani bişekilde doğuma gelmediği takdirde ortada kalıyorum. Burada hastanelere önceden kayıt açılması gerektiği yoksa kabul edilmediği yazıldı. Yarım saat uzaktaki o hastaneye direk kendim de kayıt açtırmayı düşündüm. Birsürü kadın doğum doktoru var kabul daha rahat olur diye. Sizce gerek yok mu yoksa mantıklı mı bu durum

hay maşallaahh gözunaydınnn

günaydın canım,ne güzel haberlerle geldin,maşallaha süper

Maşallah canım gözün aydın aydın darısı başıma inşallah sormana da çok sevindim canım benim içim baya rahatladı mutlu oldum

rica ederim canım
hepinize teşekkür ederim darısı başınıza baya endişeliydim ama bugun güne mutlu başladım valla kalp atışları da güçlenmişti yavrucuumun

aslii91 canım seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı görünüyo sen kalp atışlarını duymuş muydun ?

ben 1 tane doktora gittim daha , fiyat alacağım kafama yatarsa onunla devam etmeyi planlıyorum.açıkçası farklı doktorlara gidip kafamı karıştırmak istemedim
ama senin durumunda mantklı geldi bana kayıt açtırman

Peki sen neden ısrarla uzatıyorsun. Yazma o zaman sevgili arkadaşım. Senin üslubunda beni rahatsızı etti. Kimseye düşmanca yazmadım. Tekrar yazıyorum. Kimseyi azarladığımı da düşünmüyorum. Evet çok kızdım bilmediği bir şeyi kesin biliyormuş gibi yazmasına. Kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Ayrıca benden senden saygı bekliyorum.

Dimi. Gelmediği takdirde gidecek ne hastane ne de doktor bulabilirim o saniyede. Normalde doğumhane olsa başka doktor girer ebe girer birisi girer. Hiçbişey yok orda

Maşallah saglıkla büyüsün bebisin❤
Benimde yarin kontrolum var. Insallah benim bebiste buyumustur

Maşallah saglıkla büyüsün bebisin❤
Benimde yarin kontrolum var. Insallah benim bebiste buyumustur
Ayy benim daha çok var randevuya nasıl geçecek bilmiyorum zaman ucuncu gebeligim ilk i boş gebelik ikinci doğum yaptim bunda kaygiliyim o yüzden birşey olur mu diye ama başka doktora da gitmek istemiyorum benim doktorum mu çok uzun ara verdi acaba çok şükür kalbi ve bebeği gördük ama

Öncelikle Dün bana yazdığın yoruma cevap verdim
sen azarlamadığını düşmanca yazmadığını ısrarla düşünebilirsin ama öyle anlaşıldıysam kusura bakmayın demek bu kadar zor olmamalı bu kadar gerginliğin sebebi neacaba ayrıca bir arkadaş daha anestezi yapılmadığını öne sürmüş olabiliyor demekki hemdn kızma arkadaşım gerilme bizide germe burda kalp kırmaya değmez

Canım ya Malesef 24. Haftaya kadar nöbet zorunlu ve anlayış yok.. Dün çok zorlandım bugün mecbur rapor aldım evde dinlenmeye çalışıcam. Hamilelikte grip daha zor oluyormuş ilaç vs kullanamıyorum. Zencefil zerdeçallı süt içiyorum c vitamini alıyorum. İnşallah seninde fazla ilerlemez

Cuma günü muayene ye gidicem inş. duyarımm :)

bu zamana kdr 2 kere acilden gidip beta ölçtürdüm en son pazar günü de ordaki dr. sadece alttan ultrasonla bakıyormuş oyuzden girmemiştim :)

Pardon da bana üslup dersi mi vereceksin? Sana mı soracağım özür dileyip dilemeyeceğimi. Yetişkin kendini bilen biriyim. Karşında öğrencin yok. Sabahtan beri Esenyurt devlet hastanesini arıyorum, meşgule veriyorlar. Eğer evet anestezi vermeden canlı canlı kürtaj yapıyoruz derlerse özür dileyeceğimi de yazdım.
Bana düşmanca yazıyorsun saldırıyorsun diyorsun ama sende bana düşmanca yazıp saldırıyorsun. Üstelik seninle herhangi bir konu üzerine konuşmamız bile okumamışken. İnan çok gerildim ve karnım sancılanmaya başladı. Sana daha fazla cevap vermeyeceğim bu konu da.
Hadi sağlıcakla...
Kalp kırmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…