Allah yardimcin olsun canim benim bugun 1 buçukta saatler geçmiyor seni düşünemiyorum. Gerci bana da haftaya yine gel dicek buyuk ihtimal sabirsiz zamanlar başlıyor sanırım.
Canım ya Malesef 24. Haftaya kadar nöbet zorunlu ve anlayış yok.. Dün çok zorlandım bugün mecbur rapor aldım evde dinlenmeye çalışıcam. Hamilelikte grip daha zor oluyormuş ilaç vs kullanamıyorum. Zencefil zerdeçallı süt içiyorum c vitamini alıyorum. İnşallah seninde fazla ilerlemez
Canım geçmiş olsun ,zencefil kullanımına dikkat et,doktorum bana bir çay kaşığını geçmesin,günde 1 kez dedi.Bana da toz zencefil,bal karışımı çok iyi geliyor ama zorda kalmadıkça içmiyorum
Allah yardimcin olsun canim benim bugun 1 buçukta saatler geçmiyor seni düşünemiyorum. Gerci bana da haftaya yine gel dicek buyuk ihtimal sabirsiz zamanlar başlıyor sanırım.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Amin canım , valla insan sabırsızlanıyor kalp atışlarını da duysam içim rahat edecek kendimi hamile gibi göreceğim artık.
Canım geçmiş olsun ,zencefil kullanımına dikkat et,doktorum bana bir çay kaşığını geçmesin,günde 1 kez dedi.Bana da toz zencefil,bal karışımı çok iyi geliyor ama zorda kalmadıkça içmiyorum
bilmem hiç o şekilde muayene ye girmediğim için tedirgin oldum doktoruda tanımıyordum bide acilden gittiğimde ki doktor erkekti istemedim, gerektiğinde tabiki o şekilde bakılması gerekiyorsa bakılır ama direkt doktorumuz sadece alttan ultrasonla bakıyor burda vs diye hemşiresi söyleyince sinir olmuştum :)