2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım geçmiş olsun ,zencefil kullanımına dikkat et,doktorum bana bir çay kaşığını geçmesin,günde 1 kez dedi.Bana da toz zencefil,bal karışımı çok iyi geliyor ama zorda kalmadıkça içmiyorum

Allah yardimcin olsun canim benim bugun 1 buçukta saatler geçmiyor seni düşünemiyorum. Gerci bana da haftaya yine gel dicek buyuk ihtimal sabirsiz zamanlar başlıyor sanırım.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Amin canım , valla insan sabırsızlanıyor kalp atışlarını da duysam içim rahat edecek kendimi hamile gibi göreceğim artık.

2'li tarama hakkında fiyat bilgisi alan var mı?Ben medilife'a gidiyorum, 450 TL orda. Daha uygun bi fiyat alan var mı İstanbul Avrupa yakasında

Aa hiç duymamıştım yarım çay kaşığı koydum inşallah birşey olmaz

Ah ah doktora gitmedim ki direk kalp atışına gideyim diye gün içerisinde gidecegim

Saol canim doktora gideyim dün hep ayaktaydim

canım üzülme inşallah birşey yoktur yorulduğunda strese girdiğinde üzüldüğünde olabiliyor bazen .strese girme erkenden müdahale edilirse durdurulabilir. ama gecikmeden de hastaneye git

aynen haberlerini bekliyorum :)

cuma günü inşallah bende duyarım, kalp atışlarını duymadan kimseye söylemeye de cesaret edemedik çünkü artık birilerine söylemek istiyorum :)
İyi yapmışsınız söylememekle :) benim eşimin ağzı durmamış ki, ailesine söylemiş şimdi bütün sülalesi biliyor.

Cuma günü muayene ye gidicem inş. duyarımm :)

bu zamana kdr 2 kere acilden gidip beta ölçtürdüm en son pazar günü de ordaki dr. sadece alttan ultrasonla bakıyormuş oyuzden girmemiştim :)

yani kese bebek hiç görmedin o zaman demi? benim son iki muayenede de alttan bakıldı. neden alttan bakılmasını istemiyosun merak ettim canım

İyi yapmışsınız söylememekle :) benim eşimin ağzı durmamış ki, ailesine söylemiş şimdi bütün sülalesi biliyor.

erkekler daha zor tutuyorlar kendilerini sadece eşimin en yakın arkadaşı biliyor :)

yani kese bebek hiç görmedin o zaman demi? benim son iki muayenede de alttan bakıldı. neden alttan bakılmasını istemiyosun merak ettim canım

bilmem hiç o şekilde muayene ye girmediğim için tedirgin oldum doktoruda tanımıyordum bide acilden gittiğimde ki doktor erkekti istemedim, gerektiğinde tabiki o şekilde bakılması gerekiyorsa bakılır ama direkt doktorumuz sadece alttan ultrasonla bakıyor burda vs diye hemşiresi söyleyince sinir olmuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…