yani kese bebek hiç görmedin o zaman demi? benim son iki muayenede de alttan bakıldı. neden alttan bakılmasını istemiyosun merak ettim canım
sagol canim. persembe ilk ultrason randevum var. istanbula geliyorum doktorumla butun ayrintilari konusacagim. :)Allah yardımcin olsun tatlım sakinlestirecek ilaçlar filan var ama istersen bi doktoruna sor sana yardımcı olabilir bence bir tanıdığıma uyku ilacı vermişti içindeki madde ertesi gün boyunca mide bulantısını onluyordu belki öyle bişeyler verir doktorun :)
sorma valla bizde kimseye söylemeyelim dedik kalp atışını alana kadar ama haykırasım varr
Kanama düşük olur diye yada birşey olur diye korkuluyor ama aslında hiç bir sakıncası yok
O kadar artmış mı ya ikili test ücretleri2'li tarama hakkında fiyat bilgisi alan var mı?Ben medilife'a gidiyorum, 450 TL orda. Daha uygun bi fiyat alan var mı İstanbul Avrupa yakasında
yaa bak cok sukur rabbim bir aci veriyor ama sonra hemen yarayida sariveriyor. cok sevindim senin adina ins. bu yavrunu saglicakla alirsin kucagina.Evet canım keseyi gördük bugün düşükten 2hafta sonra yine hamile kalmışım amin hepimiz alırız inşallah
Ben 3 ay dolana kadar kimseyesöylemiyorum,çok ketum çıktım ama eşimin ailesinin çok nazarları değiyor,2 yıldır onların yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Sadece anneler,babalar biliyor.Aralık gibi de güzel bir fotoğrafla sosyal medyadan duyururum diye düşünüyorum,belki cinsiyetini de öğrenirsem çok daha iyi olursorma valla bizde kimseye söylemeyelim dedik kalp atışını alana kadar ama haykırasım varr
Ben 3 ay dolana kadar kimseyesöylemiyorum,çok ketum çıktım ama eşimin ailesinin çok nazarları değiyor,2 yıldır onların yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Sadece anneler,babalar biliyor.Aralık gibi de güzel bir fotoğrafla sosyal medyadan duyururum diye düşünüyorum,belki cinsiyetini de öğrenirsem çok daha iyi olur
Ben 3 ay dolana kadar kimseyesöylemiyorum,çok ketum çıktım ama eşimin ailesinin çok nazarları değiyor,2 yıldır onların yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Sadece anneler,babalar biliyor.Aralık gibi de güzel bir fotoğrafla sosyal medyadan duyururum diye düşünüyorum,belki cinsiyetini de öğrenirsem çok daha iyi olur
Bende kalp atislarini beklicem kendimi bi tuhaf hissediyorum tam sevinmek istemiyorumGüzel haberlerle gelirsin inşallah
Amin canım , valla insan sabırsızlanıyorkalp atışlarını da duysam içim rahat edecek kendimi hamile gibi göreceğim artık.
gunaydin canimm seninle dogum yapacagimiz tarih ayni :) ikiz hamilesi misin? yoksa tek mi? benim yarin kontrolum ins. ogrencem 2 embriyo transfer edilmisti. :) iyi misin bu arada bulanti vs.. berbat bende..Günaydın kızlar
En iyisi canım söyleme hak edene hak ettiği değeri vermek en iyisi. Benimde evlendikten 22 ay sonra tüp bebekle hamile kaldım sinir olurdum çocuk yok mu diyenlere ya insanın mahremi sonuçta bu sorulacak şey mı ne kadar düşüncesizlik çok ayıp karşılarım hepMecbur dayanıyorum arkadaşlar;Allah hiç kimseyi cahil insanlarla karşılaştırmasın.2 yıllık evliyim,ve eşimin iş sıkıntıları yüzünden Bebek düşünmedim.Allaha çok şükür korunmayı bıraktığımız zaman bebeğimiz oldu.Ama bu iki yıl içerisinde,eşimin tarafı “Çoçuğun mu olmuyor,olur belki,üzülme “gibi laflarını duydum,kaldı ki benim onlarla hiçbir paylaşımım olmadı.Bana beş kuruş faydası olmayan insanlarla,sırf eşimin akrabası olduğu için muhattap olmak zorundayım,o yüzden söylemiyorum
Bir daha beta hcg baktırdınız mı ? Ya da ultrasona girdiniz mi ?Kizlr mrb daha oncede yazdim ama kimse yardimci olmadi. 1 hafta once beta 91.75 cikti doktor bir hafta sonra gel dedi
Yani gozukmez suan tekrar kan verirsin dedi. Fakat o gun bugun kanamam oluyor parca yada pihti yok.taze kan rengi adet kanamasi gibi degil ki zatn adet olmus olsam coktan bitmis olurdum. Ozellikle tuvalete ciktigim zamn idrarimla birlkte geliyor. Doktra ozman soylemstm progestan vermisti.ara ara da kasiklrm adet olackmis gibi agriyor. Neyin nesi bu kan kafayi yiycem dusunmekten
Hayr canim rabbim nasip ederse yarin kadin doguma gitcem. 1 hafta bekleyim demistim ama gel bide bana sor nasil gecirdim zamnlari. Hamilelige dair hicbir sy hissetmiyorum. Sadc kanama var.Bir daha beta hcg baktırdınız mı ? Ya da ultrasona girdiniz mi ?
İyi yapıyorsun canım valla o ne hadsizlik.. Tut ki olmuyor çocuğun alay eder gibi denir mi..Mecbur dayanıyorum arkadaşlar;Allah hiç kimseyi cahil insanlarla karşılaştırmasın.2 yıllık evliyim,ve eşimin iş sıkıntıları yüzünden Bebek düşünmedim.Allaha çok şükür korunmayı bıraktığımız zaman bebeğimiz oldu.Ama bu iki yıl içerisinde,eşimin tarafı “Çoçuğun mu olmuyor,olur belki,üzülme “gibi laflarını duydum,kaldı ki benim onlarla hiçbir paylaşımım olmadı.Bana beş kuruş faydası olmayan insanlarla,sırf eşimin akrabası olduğu için muhattap olmak zorundayım,o yüzden söylemiyorum
Tüh ya gece nöbetini bari iptal etselermiş. Tabi canım zorlanmışsındır sabah nöbetleri bile ne kadar zorluyo beni. Bugün rapor alman iyi olmuş vücut dinlenir biraz. Olmadı her nöbetten sonra rapor al özel durum sonuçta. Ne kadar zamanda bi nöbet denk geliyo. Canım tam mevsimi bol bol nar ve greyfurt ye tam c vitamini. Ben de kötü uyandım şimdi daha iyiyim şükür. Bişey yapmasak da çocuklardan çok mikrop geçiyo bizeCanım ya Malesef 24. Haftaya kadar nöbet zorunlu ve anlayış yok.. Dün çok zorlandım bugün mecbur rapor aldım evde dinlenmeye çalışıcam. Hamilelikte grip daha zor oluyormuş ilaç vs kullanamıyorum. Zencefil zerdeçallı süt içiyorum c vitamini alıyorum. İnşallah seninde fazla ilerlemez
Benim eşimin halası da öyle. Ayyy üzülme kıyamam olur olur elbet diyodu. Durduk yere konuşmayı böyle açıyordu :)) boşver kuzum cahil de geç. Ama sorulmaması gerekir bunlar mahrem konular. Çocuk yok mu nasıl soru şeklidir. He çocuk var da yıllardır evde saklıyoruz :)Mecbur dayanıyorum arkadaşlar;Allah hiç kimseyi cahil insanlarla karşılaştırmasın.2 yıllık evliyim,ve eşimin iş sıkıntıları yüzünden Bebek düşünmedim.Allaha çok şükür korunmayı bıraktığımız zaman bebeğimiz oldu.Ama bu iki yıl içerisinde,eşimin tarafı “Çoçuğun mu olmuyor,olur belki,üzülme “gibi laflarını duydum,kaldı ki benim onlarla hiçbir paylaşımım olmadı.Bana beş kuruş faydası olmayan insanlarla,sırf eşimin akrabası olduğu için muhattap olmak zorundayım,o yüzden söylemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?