2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aaaa kızlar size bir Bilgi veriyim ;bebekler kalp atışı hızı 140’ın altındaysa erkek,140’ın üzerindeyse kız diyorlar.
Benim bebeğim 140’ın altında ,ben erkek hissediyorum ama hayırlısı ve sağlıklı olması en önemlisi.İlk hamile olduğumu öğrenince de eşime “oğlumuz geliyor “demiştim.
Bir de 8.hafta da bebeklerimizin üreme organları oluştu.Kız bebeklerde yumurtalıklar,erkek bebeklerde testisler
Nub Teorisine göre doktorlar erken haftalarda biliyorlar ama yanılgı payından dolayı söylemiyorlar

Ay ne guzel yaaa
Darısı cuma gunu bana inşallah
Ultrasonda kaç haftalık çıktı ?
Elçin kuzum , sende benim gibi topik e yazarken her defasında yazı rengini ayarlıyor musun ? Sinir oldum her defasında ayarlamaktan

Reactions: H E
Eşin aranızdaki durumu biliyor ve anlayışlı davraniyorsa şimdiden soyle istersen canım.
Günaydın kk sakinleri ev taşıyorum ve kendimi dinleyince vajina sızlaması oluyor Bebeğim rabbime emanet ne diyeyim kimse de elini vurmadı tek başıma yapıp duruyorum..
Canım kolay gelsin yorma kendini diyecegim ama ev taşimakta zor iş. Agir kaldirmamaya ozen goster canim.
Gözun aydin canim. Insallah dusuk riskinde bir an once gecer.

Ben kalp atisini ilk duydugumda tam 140 ti..bebisim bile kararsizmis henuz ben nasil hissedeyim

7 haftalıkken 145 di kalp atışlari şimdi sanırım daha artmıştır.
Nedense bende sanki oğlanmis gibi hissediyorum.
Birde evet kesinlikle doktorlar aslında cinsiyet tahminini çok erkenden yapıyorlar ama netlik istiyorlar..Nub teorisi nasıl oluyor acaba

orda haziran annişleri var :) mesela benim temmuzda olabilir :) burdan akılda yer eder aynı haftalarda olanlar birbirimizi etiketleyip soru sorabiliriz doktor önerisi testler ultrasonlar hakkında bilgi alabiliriz :)
ama burası haziran anneleri yeri zaten:)

Ben daha kalp atışını duymadım 9+3 üz 2 hafta önce kesintiliydi ses üniv hastanesine gitmiştim burdaki aletlerde çok kötü doktor dinletmedi bile

yerinizde olsam o günleri bi beklerdim.
biliyorum haziran sonu temmuz başı olduğu için bizimde kısmet olursa :)
evet temmuzun başı. haziranda da doğum yapabilirsin. yengeç ya da ikizler annesi olacaksın. eh ikisi de fena değil :)

Ayarlı oradan ama yine normal siyah çıkıyor, rengi ben ayarlıyorum , kk ye yazdım düzeltirler umarim
Yazı yazdııgmız yerde siyah çıkıyor evet ama yazıyı gönderdıgımızde ordakı ayarlı renk çıkar dene 1 kere .
Hiçbirşey değiştirmeden direk gönder

Benim ablamda kahvaltıya yemeğe gelir bir çatal koymaz sofraya ama kardeş olduğu halde kırılıyorum böyle olmasına.. ki senin görümcen çok çok haklısın Dünya İnce düşünceli kalpler için gerçekten çok zor bir yer.

Çok fazla germe kendini uzun süreli stres bebeğe zararlı.
Ama onu dışında korkma defalarca heyecanlandım sinirlendim aniden korkup sıçradım çok şükür birşey olmadı

Ben masabaşı işinde bile çok zorlanıyorum halsizlikten. Allah yardımcın olsun maddi olarak zorlamayacaksa bırak çalışmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…