- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Elçin kuzum , sende benim gibi topik e yazarken her defasında yazı rengini ayarlıyor musun ? Sinir oldum her defasında ayarlamaktanAy ne guzel yaaa
Darısı cuma gunu bana inşallah
Ultrasonda kaç haftalık çıktı ?
Yo canım ayarlardan ayarlayabılıyorsun onu ..Elçin kuzum , sende benim gibi topik e yazarken her defasında yazı rengini ayarlıyor musun ? Sinir oldum her defasında ayarlamaktan
Eşin aranızdaki durumu biliyor ve anlayışlı davraniyorsa şimdiden soyle istersen canım.Kızlar Günaydın;bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum.Benim bir tane görümcem var ve kendisinden nefret ediyorum (geçmişte bana yaptığı davranışları yüzünden )Ve hiçbir şekilde görüşmüyorum.Dün akşam beni aradı.40 yaşındaki kadın,çocuk gibi “sıkıldım,sıkıldım”ben de gelmek istiyorsan gel dedim,geldi.Bana diyor ki “ben örgü tulum yapıcam,ne renk yapıyım’Ben de dedim ki;benim bebeğim yaz bebeği,kışın da 6 aylık olacak ben örgü tulum giydirmem.Bu bozuldu,işte siz herşeyi yaptınız,bize birşey bırakmadınız,falan dedi.Ben de çok istiyorsan kıyafet al,gel dedim.Ben yiyenimi ilk öğrendiğim zaman gittim ilk adım ayakkabısı aldım,bir çift çorap alıp gelemezmiydi??Neyse dün akşam da bana “ben Bebek doğunca her gün gelirim “dedi;ben de yarım ağızla “gel “dedim ama ben bunu hergün çekemem,lohusa halimle.Şimdiden eşime söyleyip,önlemini alıyım mı,yoksa o günü bekleyim mi ???
Canım kolay gelsin yorma kendini diyecegim ama ev taşimakta zor iş. Agir kaldirmamaya ozen goster canim.Günaydın kk sakinleri ev taşıyorum ve kendimi dinleyince vajina sızlaması oluyor Bebeğim rabbime emanet ne diyeyim kimse de elini vurmadı tek başıma yapıp duruyorum..
Gözun aydin canim. Insallah dusuk riskinde bir an once gecer.Merhaba hanımlar
Ben miniğimin kalp atışlarını duydum az önce
Dünden beri sancım vardı. Haftasonu gidecektim ama bu sabah gelmek durumunda kaldım. İyi ki gelmişim. Çok şükür
Kalp atışı 107 dedi drum. Ama kese çevresinde kanama görülüyor. Düşük tehlikem var. İlaç verecek. İdrar tahlili istedi enfeksiyondan mı o kadar sancılandım diye. Bekliyorum sonucumu.
@Feeling07 canım listeye ekleyebilirsin beni.
Yaş 32
İkinci bebeğim olacak nasipse.
Sat:07.09.2018
Tahmini doğum tarihi 17.06.2019
Aydın-Ankara
Kilom çok
Feeling07
Ben kalp atisini ilk duydugumda tam 140 ti..bebisim bile kararsizmis henuz ben nasil hissedeyimAaaa kızlar size bir Bilgi veriyim ;bebekler kalp atışı hızı 140’ın altındaysa erkek,140’ın üzerindeyse kız diyorlar.
Benim bebeğim 140’ın altında ,ben erkek hissediyorum ama hayırlısı ve sağlıklı olması en önemlisi.İlk hamile olduğumu öğrenince de eşime “oğlumuz geliyor “demiştim.
Bir de 8.hafta da bebeklerimizin üreme organları oluştu.Kız bebeklerde yumurtalıklar,erkek bebeklerde testisler
Nub Teorisine göre doktorlar erken haftalarda biliyorlar ama yanılgı payından dolayı söylemiyorlar
Aaaa kızlar size bir Bilgi veriyim ;bebekler kalp atışı hızı 140’ın altındaysa erkek,140’ın üzerindeyse kız diyorlar.
Benim bebeğim 140’ın altında ,ben erkek hissediyorum ama hayırlısı ve sağlıklı olması en önemlisi.İlk hamile olduğumu öğrenince de eşime “oğlumuz geliyor “demiştim.
Bir de 8.hafta da bebeklerimizin üreme organları oluştu.Kız bebeklerde yumurtalıklar,erkek bebeklerde testisler
Nub Teorisine göre doktorlar erken haftalarda biliyorlar ama yanılgı payından dolayı söylemiyorlar
ama burası haziran anneleri yeri zaten:)orda haziran annişleri var :) mesela benim temmuzda olabilir :) burdan akılda yer eder aynı haftalarda olanlar birbirimizi etiketleyip soru sorabiliriz doktor önerisi testler ultrasonlar hakkında bilgi alabiliriz :)
biliyorum haziran sonu temmuz başı olduğu için bizimde kısmet olursa :)ama burası haziran anneleri yeri zaten:)
yerinizde olsam o günleri bi beklerdim.Kızlar Günaydın;bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum.Benim bir tane görümcem var ve kendisinden nefret ediyorum (geçmişte bana yaptığı davranışları yüzünden )Ve hiçbir şekilde görüşmüyorum.Dün akşam beni aradı.40 yaşındaki kadın,çocuk gibi “sıkıldım,sıkıldım”ben de gelmek istiyorsan gel dedim,geldi.Bana diyor ki “ben örgü tulum yapıcam,ne renk yapıyım’Ben de dedim ki;benim bebeğim yaz bebeği,kışın da 6 aylık olacak ben örgü tulum giydirmem.Bu bozuldu,işte siz herşeyi yaptınız,bize birşey bırakmadınız,falan dedi.Ben de çok istiyorsan kıyafet al,gel dedim.Ben yiyenimi ilk öğrendiğim zaman gittim ilk adım ayakkabısı aldım,bir çift çorap alıp gelemezmiydi??Neyse dün akşam da bana “ben Bebek doğunca her gün gelirim “dedi;ben de yarım ağızla “gel “dedim ama ben bunu hergün çekemem,lohusa halimle.Şimdiden eşime söyleyip,önlemini alıyım mı,yoksa o günü bekleyim mi ???
evet temmuzun başı. haziranda da doğum yapabilirsin. yengeç ya da ikizler annesi olacaksın. eh ikisi de fena değil :)biliyorum haziran sonu temmuz başı olduğu için bizimde kısmet olursa :)
yerinizde olsam o günleri bi beklerdim.
evet temmuzun başı. haziranda da doğum yapabilirsin. yengeç ya da ikizler annesi olacaksın. eh ikisi de fena değil :)
Ayarlı oradan ama yine normal siyah çıkıyor, rengi ben ayarlıyorum , kk ye yazdım düzeltirler umarimYo canım ayarlardan ayarlayabılıyorsun onu ..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/preferences
Bak burdan ..
Yazı yazdııgmız yerde siyah çıkıyor evet ama yazıyı gönderdıgımızde ordakı ayarlı renk çıkar dene 1 kere .Ayarlı oradan ama yine normal siyah çıkıyor, rengi ben ayarlıyorum , kk ye yazdım düzeltirler umarim
Benim ablamda kahvaltıya yemeğe gelir bir çatal koymaz sofraya ama kardeş olduğu halde kırılıyorum böyle olmasına.. ki senin görümcen çok çok haklısınYa gelir kuzum ,ben hayatımda böyle yüzsüz bir insan görmedim.Hamile bir insana yemek saatinde gelinmez,çünkü benim evde yemek yapamadığımı herkes biliyor.Dün akşam yemek saatinde geldi,Allahtan yemeğim vardı,yedi yemeğini geçti,kenara oturdu.Ama bende bir bardak çay bile vermedim.Allah düşmanımın başına vermesin böyle nalet bir insanı
Yazı rengini değiştirdim şimdiYazı yazdııgmız yerde siyah çıkıyor evet ama yazıyı gönderdıgımızde ordakı ayarlı renk çıkar dene 1 kere .
Hiçbirşey değiştirmeden direk gönder
Tamam oldu balımYazı yazdııgmız yerde siyah çıkıyor evet ama yazıyı gönderdıgımızde ordakı ayarlı renk çıkar dene 1 kere .
Hiçbirşey değiştirmeden direk gönder
Oldu demı ?Yazı rengini değiştirdim şimdi
Çok fazla germe kendini uzun süreli stres bebeğe zararlı.Merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum hamileliğin daha basindayiz kalp atışlarıni duymadım daha 1-2 gündür ailelerden kaynaklı sinirleniyorum geriliyorum 5-10 dakika suruyo rahatliyorum sonra bişey kalmıyor sinirlenince sanki karnim ağrıyo biliyorum iyi bişey değil ama önüne gecemiyorum engelleyemiyorum haklı olduğum için şimdide kendime kızıyorum bebeğime bişey olmusmudur diye ya kalp atışını duymazsak haftaya diye korkuyorum bana fikir verirmisiniz lütfen
Ben masabaşı işinde bile çok zorlanıyorum halsizlikten. Allah yardımcın olsun maddi olarak zorlamayacaksa bırak çalışmayıSlm kızlar aramızda çalışanların durumu nedir ne değildir merak ediyorum bana i anılmaz zor geliyor bütün gün ayakta olmak çok yorucu ve bel ağrısına sebep oluyor güç gerektiren bi işim var ve anlayışsız üstlerle çalışıyorum bu yüzden acaba raporlamı devam etsem diyorum 2ay evvel de düşük yaşayınca çok kararsız kaldım doktora işimden bahsetmedim ağır iş yapma dedi geçti oda ama ben gerçekten zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?