- 12 Ekim 2018
- 287
- 265
- 23
- 42
yarin ilk kontrolum canim. butun hee seyi paylascam bursan. ❤❤hic baktitmadim daha once.Amin hepimiz İnşâAllah siz kalp atışin gittiniz mi günlerimiz aynı kese için ne zaman gittiniz boyutu hakkında bi bilgi verdi mi doktor? Ben 10 gün önce gittim kese için yarın tekrar çağırdı İnşâAllah güzel haberler Alırız
aynen valla çok rahatladımm zaten çok net değildi ama bebiş hafif kıpırdıyodu :) santim söylemedi ya zaten ben sormadan söylemiyo bir şey valla ama bebeği gösterdi neysekiKuzum cihazda sorun olabilir başka hastaneye git bakalım. Çok sevindim yaa sorun olmamasına oh için rahat etmiştir :) kaç cm olduğunu söyledimi doktor? Bide göbüş çıktımı hiç :)
Kızlar listeye ekleme yaptım bilginiz olsun. Son yazanlar ismini kontrol etsin ismi olmayanlar beni etiketleyerek yazsın bilgilerini.
Peki alt karında sertlik hafif şişlik var mıaynen valla çok rahatladımm zaten çok net değildi ama bebiş hafif kıpırdıyodu :) santim söylemedi ya zaten ben sormadan söylemiyo bir şey valla ama bebeği gösterdi neysekigöbek hiç yok ya aynı benim akşamları şişlik oluyor ama o normaldede hep olurdu benim sabah dümdüz biraz geç çıkacak galiba :)
ay oda yok ya setlik var ama zaten benim yağlı bi karnım olmadığı için öncesinde nasıldı bilmiyormPeki alt karında sertlik hafif şişlik var mı
Ben gelebileceğini sanmıyorum aslında ama belli de olmaz en iyi sen tanırsın canım. Bence bebek doğduğunda geldiğinde tavrını belli edersen çekinir gelmeye.. çünkü o süreçte farklı bir psikolojide olucaz bende bebeğimi alıp kendimi yatak odasına kapatırım sevmediğim birileri gelince. Yanımda yardımcı kim varsa ilgilenir diye düşünüyorum.Kızlar Günaydın;bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum.Benim bir tane görümcem var ve kendisinden nefret ediyorum (geçmişte bana yaptığı davranışları yüzünden )Ve hiçbir şekilde görüşmüyorum.Dün akşam beni aradı.40 yaşındaki kadın,çocuk gibi “sıkıldım,sıkıldım”ben de gelmek istiyorsan gel dedim,geldi.Bana diyor ki “ben örgü tulum yapıcam,ne renk yapıyım’Ben de dedim ki;benim bebeğim yaz bebeği,kışın da 6 aylık olacak ben örgü tulum giydirmem.Bu bozuldu,işte siz herşeyi yaptınız,bize birşey bırakmadınız,falan dedi.Ben de çok istiyorsan kıyafet al,gel dedim.Ben yiyenimi ilk öğrendiğim zaman gittim ilk adım ayakkabısı aldım,bir çift çorap alıp gelemezmiydi??Neyse dün akşam da bana “ben Bebek doğunca her gün gelirim “dedi;ben de yarım ağızla “gel “dedim ama ben bunu hergün çekemem,lohusa halimle.Şimdiden eşime söyleyip,önlemini alıyım mı,yoksa o günü bekleyim mi ???
Benimde aynı canım sabah dümdüz akşamları yemekten sonra şişiyor biraz o kadar kilomda değişiklik yok inşallah 2 ay daha böyle oluruz kilo almayız :)) bende cuma gidicem doktora.aynen valla çok rahatladımm zaten çok net değildi ama bebiş hafif kıpırdıyodu :) santim söylemedi ya zaten ben sormadan söylemiyo bir şey valla ama bebeği gösterdi neysekigöbek hiç yok ya aynı benim akşamları şişlik oluyor ama o normaldede hep olurdu benim sabah dümdüz biraz geç çıkacak galiba :)
Evet bizimki biraz uzun gidiyordu normalden en son ama bakalim şimdi nolmus :)Aynen özellikle kaç cm olmuş onu sor kuzum :)
bende bir gün sadece çok kustum ve ishal oldum ama bir hafta kendime gelemedim o arada da 1.5-2 kilo vermişim yavaştan iştahım geliyor bakalım instaya bakıyorum 9 hafta gebelik diye maşallahları var bebek mi büyümedi diyodum ama bugün görünce rahatladım bayağı da büyümüşBenimde aynı canım sabah dümdüz akşamları yemekten sonra şişiyor biraz o kadar kilomda değişiklik yok inşallah 2 ay daha böyle oluruz kilo almayız :)) bende cuma gidicem doktora.
Merhaba hanımlar
Ben miniğimin kalp atışlarını duydum az önce
Dünden beri sancım vardı. Haftasonu gidecektim ama bu sabah gelmek durumunda kaldım. İyi ki gelmişim. Çok şükür
Kalp atışı 107 dedi drum. Ama kese çevresinde kanama görülüyor. Düşük tehlikem var. İlaç verecek. İdrar tahlili istedi enfeksiyondan mı o kadar sancılandım diye. Bekliyorum sonucumu.
@Feeling07 canım listeye ekleyebilirsin beni.
Yaş 32
İkinci bebeğim olacak nasipse.
Sat:07.09.2018
Tahmini doğum tarihi 17.06.2019
Aydın-Ankara
Kilom çok
Feeling07
Kizimda annem buyuyen besikli oda takimi almisti.koca koca esyalar besigi buyuttum mu hayir 4 yasinda yeni takim 9 yasinda yeni takim aldim.Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için,konuştum eşimle,gülerek “ne işi var Hergün,Hergün dedi “
Tecrübeli annelere bir sorum daha olacak,bebeklerinize büyüyen karyola mı aldınız,daha sonrası için kullanışlı oluyor mu kızlar ?
Gozun aydin : ))Merhaba hanımlar
Dünden beri sancım vardı. Haftasonu gidecektim ama bu sabah gelmek durumunda kaldım. İyi ki gelmişim. Çok şükür
Kalp atışı 107 dedi drum. Ama kese çevresinde kanama görülüyor. Düşük tehlikem var. İlaç verecek. İdrar tahlili istedi enfeksiyondan mı o kadar sancılandım diye. Bekliyorum sonucumu.
Yaş 32
Aydın-Ankara
Kilom çok
Feeling07
Ya gelir kuzum ,ben hayatımda böyle yüzsüz bir insan görmedim.Hamile bir insana yemek saatinde gelinmez,çünkü benim evde yemek yapamadığımı herkes biliyor.Dün akşam yemek saatinde geldi,Allahtan yemeğim vardı,yedi yemeğini geçti,kenara oturdu.Ama bende bir bardak çay bile vermedim.Allah düşmanımın başına vermesin böyle nalet bir insanıBen gelebileceğini sanmıyorum aslında ama belli de olmaz en iyi sen tanırsın canım. Bence bebek doğduğunda geldiğinde tavrını belli edersen çekinir gelmeye.. çünkü o süreçte farklı bir psikolojide olucaz bende bebeğimi alıp kendimi yatak odasına kapatırım sevmediğim birileri gelince. Yanımda yardımcı kim varsa ilgilenir diye düşünüyorum.
Gözün aydın canım , maşallahMerhaba hanımlar
Yaş 32
Aydın-Ankara
Kilom çok
Feeling07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?